Přejít na obsah

Alda K.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Alda K.

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky moc, mě to po odemčení kufru klíčem nehouká, takže bude nějaký problém v tom alarmu.
  2. Ahoj, vysvětlíte mi někdo jak funguje originál alarm v Octavii (1.9TDI SLX, r.v. 99)? Osobně bych čekal, že když dálkačem zamknu auto a pak ho "otevřu" šroubovákem, tak to začne hulákat - a to se neděje (bohužel vím až po nepříjemné zkušenosti). Alarm tam určitě je, protože jsem měl vadný mikrospínač a když spínač rozepnul, tak alarm houkal. Když ale příjde signál z otevření dveří (byť šroubovákem), tak se nic neděje a zloděj v klidu likviduje vnitřek auta . Je chyba v mém alarmu a nebo se tak orig. alarm chová standardně a budu si muset stejně pořídit nějaký další. Díky.
  3. Dveřák je v pořádku (vlastní oprava ) - vnitřní osvětlení se rozsvítí. A nespal jsem, protože jsem to pak zkoušel taky - mám tam záslepku a ta byla vypáčená, tak jen stačilo lehce pootočit šroubovákem a alarm nehulákal. PS: Než jsem opravil ten dveřák, tak to občas houkalo samo od sebe (asi když projelo okolo auto a zachvěl se ten spínač) a zvládlo mě to probudit i ve tři ráno (a asi i zbytek sídliště :-( ). Takže takhle to není správně a chyba bude v alarmu? Mohlo by to být třeba něj VAGem deaktivováno? Nic jiného mě totiž nenapadá - dveřák je v pořádku a alarm je "jinak funkční".
  4. Ahoj, vysvětlíte mi někdo jak funguje originál alarm v Octavii (1.9TDI SLX, r.v. 99)? Osobně bych čekal, že když dálkačem zamknu auto a pak ho "otevřu" šroubovákem, tak to začne hulákat - a to se neděje (bohužel vím až po nepříjemné zkušenosti). Alarm tam určitě je, protože jsem měl vadný mikrospínač a když spínač rozepnul, tak alarm houkal. Když ale příjde signál z otevření dveří (byť šroubovákem), tak se nic neděje a zloděj v klidu likviduje vnitřek auta . Je chyba v mém alarmu a nebo se tak orig. alarm chová standardně a budu si muset stejně pořídit nějaký další. Díky. OMLOUVÁM SE, PATŘÍ TO DO SEKCE OCTAVIA (ale neumím to smazat )
×
×
  • Vytvořit nový...