Přejít na obsah

Plzeňáček

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    931
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

5 819 zobrazení profilu

Oznámení Plzeňáček

  1. výměna baterky v klíčku v Auto CB Plzeň 😁😁😁 v elektru stojí levnější baterky 14 korun a ty nejdražší 40, a těch 30 vteřin práce, to už snad nepotřebuje ani komentář 🤮
  2. Máš tam AGM režim?
  3. ZDravím neděláte náhodou kodování do Sup 3? Měl bych zájem o zprovoznění trailer assistu, tedy pokud ho moje kamera umí, což se prý pozná až diagnostikou.

    1. spylinger

      spylinger

      zdravím, prosím o odpověď případně kontakt po emailu lukas.ures@gmail.com . Potřeboval bych pomoci s kodováním Sup 3... Děkuji

    2. spylinger

      spylinger

      zdravím, prosím o odpověď případně kontakt po emailu lukas.ures@gmail.com . Potřeboval bych pomoci s kodováním Sup 3... Děkuji

  4. Mě to dělá iPhone 13 Pro při připojení k HF přes BT a dělal mi to tuším už 12 Pro. Zřejmě to souvisí s přehráváním hudby přes BT. Taky mě to sere a taky nevím co s tím.
  5. Já mám a jízda s otevřenou je megaluxus :-)
  6. Bude to jak píšeš. Postupně jsem takhle postahoval všechny evropské země. Zvolím třeba 3 země, dám stahovat, stáhne se jedna, druhá, třetí doběhne do konce a pak třeba další hodinu zůstane obrazovka zamrznutá jakoby na konci stahování, ale nic už to nevypíše ani nemůžeš pokračovat dál. Při dalším startu jsou ale všechny 3 země aktualizované.
  7. Tak to já to taky testnu a dám vědět. To že to občas stáhne, ale zůstane viset na konci mi dělalo často, ale vypadalo to, že i přesto se to stáhlo a rozbalilo, protože při další aktualizaci už se ta daná země ke stažení nenabídla.
  8. Taky si myslim... Take mam Canton a za me je to naprosto dostacujici, stejne tak jako je pro me jako auto dostacujici Superb. Urcite by se tu nasel nekdo, pro koho je Superb vrak a nejezdil by v tom, protoze ma vyssi naroky. Takze Canton za me k Superbu adekvatni, ale vyjimky se urcite najdou. Zajemce si muze Canton poslechnout v salonu a pak se rozhodnout.
  9. Já jsem jel i 30km na nulový dojezd. Ale nezkoušel bych to. Ten dojezd se počítá z průměrné spotřeby za posledních 50km. Takže může být matoucí - když posledních 50km někdo pojede po dálnici za 5 litrů a pak přijede do města, kde to žere 10 litrů, tak logicky může palivo dojít dřív, než je vypočítaný dojezd.
  10. Jj, myslel jsem mapy, vždycky mi to online šlo a teď to už nejde. Ostatní SW jsem nemyslel, i když by i to bylo fajn...
  11. Aktualizace nejde vyvolat manuálně a hlásí chybu i při zadání cíle, kdy se sama nabídne aktualizace a pak skončí chybou.
  12. Funguje někomu poslední měsíce online aktualizace Columbusu?
  13. Mě to už ale i odešlo a měnilo se to na záruku... Takže mrazem to mohlo být, ale taky nemuselo.
×
×
  • Vytvořit nový...