Přejít na obsah

Plzeňáček

Superb Klub
  • Počet příspěvků

    931
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem Plzeňáček

  1. výměna baterky v klíčku v Auto CB Plzeň 😁😁😁 v elektru stojí levnější baterky 14 korun a ty nejdražší 40, a těch 30 vteřin práce, to už snad nepotřebuje ani komentář 🤮
  2. Máš tam AGM režim?
  3. Mě to dělá iPhone 13 Pro při připojení k HF přes BT a dělal mi to tuším už 12 Pro. Zřejmě to souvisí s přehráváním hudby přes BT. Taky mě to sere a taky nevím co s tím.
  4. Já mám a jízda s otevřenou je megaluxus :-)
  5. Bude to jak píšeš. Postupně jsem takhle postahoval všechny evropské země. Zvolím třeba 3 země, dám stahovat, stáhne se jedna, druhá, třetí doběhne do konce a pak třeba další hodinu zůstane obrazovka zamrznutá jakoby na konci stahování, ale nic už to nevypíše ani nemůžeš pokračovat dál. Při dalším startu jsou ale všechny 3 země aktualizované.
  6. Tak to já to taky testnu a dám vědět. To že to občas stáhne, ale zůstane viset na konci mi dělalo často, ale vypadalo to, že i přesto se to stáhlo a rozbalilo, protože při další aktualizaci už se ta daná země ke stažení nenabídla.
  7. Taky si myslim... Take mam Canton a za me je to naprosto dostacujici, stejne tak jako je pro me jako auto dostacujici Superb. Urcite by se tu nasel nekdo, pro koho je Superb vrak a nejezdil by v tom, protoze ma vyssi naroky. Takze Canton za me k Superbu adekvatni, ale vyjimky se urcite najdou. Zajemce si muze Canton poslechnout v salonu a pak se rozhodnout.
  8. Já jsem jel i 30km na nulový dojezd. Ale nezkoušel bych to. Ten dojezd se počítá z průměrné spotřeby za posledních 50km. Takže může být matoucí - když posledních 50km někdo pojede po dálnici za 5 litrů a pak přijede do města, kde to žere 10 litrů, tak logicky může palivo dojít dřív, než je vypočítaný dojezd.
  9. Jj, myslel jsem mapy, vždycky mi to online šlo a teď to už nejde. Ostatní SW jsem nemyslel, i když by i to bylo fajn...
  10. Aktualizace nejde vyvolat manuálně a hlásí chybu i při zadání cíle, kdy se sama nabídne aktualizace a pak skončí chybou.
  11. Funguje někomu poslední měsíce online aktualizace Columbusu?
  12. Mě to už ale i odešlo a měnilo se to na záruku... Takže mrazem to mohlo být, ale taky nemuselo.
  13. Jo, ale na zadnem aute mi to jeste nefungovalo.
  14. Bývalo právě po 60 000 km, ale nově je 3 roky bez omezení kilometrů. Což je strašný nesmysl.
  15. Trochu mimo téma - ale dokážu někde ty servisní akce vyjet konkrétně pro moje auto? Servisuji mimo autorizák, protože to auto mám rád, takže o servisní akce přicházím :-)
  16. Si ty zadní ovladače zamkni v infotainmentu :-)
  17. V roce 2013 se S3 nevyráběl. Ale také zatím nevím o případu, že by v S3 někdo vykradl infotainment. Kdežto u S2 jsem nevěděl o nikom, komu ho neukradli.
  18. Za mě obyčejný Sonax, mám najeto 100 000 a jsou pořád jako nové.
  19. tipuju, že se ESP/ABS snažilo bržděním jednoho nebo více kol řešit domnělý smyk nebo prokluz, když píšeš, že to byl kluzký povrch a že by to mělo být normální
  20. Zajimave, budu tam muset zajet, protoze origo Google Earth mi uz nefunguje.
  21. Taky mi to dela, ale nevim, jestli je to normalni.
  22. Trochu bych se bál, že při větším nárazu to spolujezdci ošklivě zraní nohy.
×
×
  • Vytvořit nový...