Přejít na obsah

Necita

Uživatel
  • Počet příspěvků

    24
  • Registrace

  • Poslední návštěva

5 Sledujících

O uživateli Necita

  • Narozeniny 8.12.1982

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 201 zobrazení profilu

Oznámení Necita

Nováček

Nováček (1/14)

  • Reacting Well Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Mě se teda zadní sklo odmlží, i led a sníh z něj spadne, ale je to tak na 15 min. Vyhřívání zrcátek taky trvá dlouho. Mám i výhřev čelního skla, to je tak 5-10 min. podle vrstvy a pohybu stěračů
  2. Tak vyměněny 2 žhavice a vše OK, zkus to, práce na 2 hodiny i s olejem
  3. Čau, jsou to žhavičky, měl jsem ten samý problém.
  4. O2 4x4 FL 1,9 bez filtru provoz od 06/2009 chip, najeto 167t., zatím mě vždy dovezla
  5. tdifun.cz za 12t., možná i tdichip.cz s oběma dobrá zkušenost
  6. Necita

    Výběr motoru

    Já bych vzal benzín, klidně i tu 1,2 DSG, má to taky 7st. Na ty krátký cesty do práce si myslim je na spotřebu jedno jestli nafta nebo benzín, ale benzín je tichej, topí, líp to startuje... A za ušetřený peníze (proti 1,4) bych to na ty delší trasy nechal zplynovat. mimo téma: seat 1,6 s DGS? Není to obyč automat tiptronik? O2 to tak má, pochybuju, že by seat měl DSG.
  7. Čau, Mám to samé na 1,9 BXE. Motor točim tak 5s ale nechytne, až tak 3. pokus. Při -20 to chytlo až na 8. pokus a z výfuku lítaly saze. Kontrolka žhavení zhasne jako první ze všech, cca ty 3s., za jakékoliv teploty. V servisu řekly, že je to OK. V úterý to budem rozebírat, tak uvidíme. Kouknem proč to nežhaví, případně ještě na rozvody. Jinak nevim, za tepla jsou ty starty celkem v pohodě, i když na "drc" to taky neni. Po zahřátí motor běží normálně. Jo jinak ještě zkus jinou naftu, teď jsem tankoval u Agipu a ty starty se zlepšily.
  8. Necita

    zmena mph na km

    No to je pravda Ale mě by se taky líbilo, kdyby to šlo nastavit na km.
  9. No můj názor je ten, že v ČR takový auto (tzn. kombi, HL, 150t km, do 250t kč) nelze koupit. Sám ho shánim už tak 4 měsíce. Jediný auto, který jsem byl ochoten koupit, jsem prováhal, prodal mi ho před nosem. Byl to 2007, kombi, 230t km, 2,0 TDI 8V, DSG, velká navi, nový gumy + hodně dalších věcí, olej nežral, rozvody udělaný. Fakt pěkný auto od známýho, kterej se oněj staral. V pondělí jsem u něj byl, že si ho ještě projedu a on mi řekl, že mu v sobotu nějakej maník přines peníze a že ho už nemá V bazaru určitě nekupovat, tam je to tragédie(pokud chceš pašíka do 250t kč), stočený km, omlazený, a hlavně na ten stav je to drahý. Projel jsem hodně bazarů ... a sou to fakt hajzlové, všichni. Úplně jsem na to rezignoval. Čekám jestli se něco nebude prodávat v práci, protože radši koupim auto vyšším nájezdem, ale vím, že je nebouraný a servisovaný. Naposled jsem koukal v bazaru na pěknýho pašíka, i střešní okno v elektrice měl, najeto pouze 124t km, za 229t kč, r.v. 2007. Tak jsem se svezl, jel pěkně, ale trochu povrzával a byl dost tvrdej podvozek a na motoru chyběly plasty. Tak jsem si nechal podle VIN v servisu vyjet historii. A výsledek? Překvapení se nekonalo. Pašík měl už po dvou letech najeto 210t km, měl vyměněnej motor a poslední záznam byl z konce roku 2009 a stav km 289t. Jo a v bazaru povídali historku o "německém rolníkovy, kterej s nim moc nejezdil " Otázka na závěr: Prodal by někdo 5 let starýho passata v "TOP STAVU", kterej má najeto do 150t, do bazaru za pětinu jeho původní ceny? Jen magor ...
  10. Ahoj, Mám 2009 a plech. Mám v něm už pěkný rýhy, naposledy jsem utrh i kus nárazníku Nevim, jak by u mě dopadl plast. Bál bych se, že se utrhne, než praskne.
  11. Určitě si to někde zkus. Já mám O2 FL 1,9 TDI 4x4 ML2009. Měl jsem na výběr mezi 1,6 a 1,9 ale v 1,6 jsem neměl důvěru Postřehy: ve čtyřkole je to auto daleko línější, nevydržel jsem to a šlo na chip (sláva 1,9 tdi Teď 140koní a spokojenost. Převodovka je odstupňovaná podle mě na prd. 1 krátká to je OK, ale mezi 1 a 2 je velká mezera. 5 a 6 jsou skoro stejně dlouhé, 6 by potřebovala delší. Jinak na 6 to se 77kW nejede, proto je asi ta 6 krátká. Haldex 4. gen. je super, nečeká na prokluz, v podstatě je to první 4x4. Za sucha je znát při výjezdu ze zatáček pod plynem, rozjezdy jsou úplně jiné oproti předohrabu, výjezdy na obrubníky paráda , couvání .... Sníh, mokro, bláto to je prostě paráda. Jinak od 45. kt 2010 nejde vypnout ESP, takže už to nebude taková sranda. Na sněhu jsem měl na začátku trochu problém, přidáš víc plynu a začíná tě předbíhat zadek :-) Paráda. Jinak jezdim i mimo silnici. Auto toho zvládne relativně dost, ale je nízký, má dlouhý převisi, párkrát jsem zůstal viset na břiše. A všechno jde přes spojku, je mi jí líto. Navíc s gumama na silnici toho v terénu moc nejde.
  12. Necita

    Spojka 2.0 TDI PD

    Mě to dělá něco podobnýho, ale jen na neutrál. Pokud je spojka v záběru, na půl sešlápnutá, tak jde z motoru děsnej rachot. V servisu to údajně konzultovali s MB a vše je OK. Dělá to prý spojka Sachs, že o tom ví, ale na funkci to nemá vliv. Nedělá to pořád, 3x vyšlápnu a pak to třeba 10x neudělá. Poslední dobou se to úplně ztratilo, tak nevim.
  13. To jsem měl taky. Je to nějaký relátko, výměna za pár minut. Problém je v tom, že je dvojitý a spíná i brzdová světla, viz. Feela. Respektive je nespíná a nesvítí!!!
  14. Vypadá pěkně půjč si vozejk a jeď
×
×
  • Vytvořit nový...