Přejít na obsah

Marketa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Marketa

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za pomoc,ale to není ona.Jednu fotku našeho ukradeného autíčka jsem našla,ale nevím jak ji sem mám vložit.
  2. To je pro zloděje chvilka zdržení,ale i policajti řekli že to museli být profíci když si s tím daly tu práci.Mají u sebe řídící jednotku,napojí a během 2 minut je hotovo.Takže náký alarm,zamykání zpátečky atd. je pro ně maličkost.Když se zaměří na auto který chtějí ukrást,tak ho ukradnou.I ty klíčky jsme měli všechny vyměněný.
  3. Též nám ukradli ted fabii,o pár řádku víše.Také jsme ji kupovali v AAA Praha,ale již před 3 roky.Tak nevím jestli až ted by si ji přišli ukrást.Ale mám hlášku aj od policajtu že je kradou do Polska.Prý tam je tržnice s auty.
  4. Díky,to jsou víc než hajzlové,též bych sekala ruce,bohužel jsme ji pojištěnou neměli.byl zamknutý volant,zamknutá zpátečka a ještě alarm.Vše prd platný.
  5. 1.4 sedan.Byla ukradena v Kněžmostě.Zvlášní znaky jsem psala právě ty stříbrný boční zrcátka,nárazníky modré barvy,sluneční clona na předním skle téže modré barvy.Sory,zapoměla jsem SPZ 5S36810.
  6. V neděli k ránu nám ukradli modrou fabii hatchback.Přední a zadní nárazník stejné modré barvy,téže barvy na předním skle clona.Boční zrcátka stříbrná.Hliníkáče.V autě dětská autosedačka.Prosím kdyby jste někdo zahlédl.
×
×
  • Vytvořit nový...