Přejít na obsah

Dedek007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    142
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dedek007

  1. RS245 + DSG Spotřeba paráda, trochu jsem se bál dle testů, kde píší rozdíl oproti klasické RS 162kW +1.5-2 litry, tak mohu potvrdit, že to není pravda. RS 162kW jsem měl v manuálu a spotřeba je +- stejná. Cesta Chomutov - Praha, půlka cesty po dálnici a měl jsem tam 7.7l s lehce nadlimitní rychlostí. Teď cesta z Prahy do Paříže, v Německu na neomezených částech hodně nadlimitně 160-220, ale je hodně omezení, tak výsledná spotřeba 8.8l.
  2. Chtěl bych se zeptat, nějak jsem nedohledal odpověď na první otázku v tomto tématu. Dá se manuálně zvednout sklon světel u LED jako to jde u Xenonů? Nebo jen přes VAG? Díky
  3. Ahoj, měl bych dotaz ohledně OIII RS245 a DSGčka. Když jedu v normálním režimu, tak převodovka řadí OK, ale když přepnu na Sport a klesají mi otáčky, tak převodovka logicky podřadí, ale vždy to trošku kopne, je to normální stav? :D Dále bych se chtěl zeptat na FullLED světla, přijde mi, že to svítí ne moc daleko, hlavně levá strana, vidím na silnici před sebou ohraničení levého světlometu, pravá strana svítí dál. Nivelace funguje. Je to normální? :D Díky, mám Ochcáfku pár dní, včera jsem měl první jízdu v noci.
  4. Ten se aktivuje i při podřazení pádly, ne?
  5. Asi už pozdě...dával jsem předepsaný tlak při normálním zatížení 2.4 na všechna kola. Jinak rozdíl v komfortu byl patrný méně, než lepší přilnavost a hlavně to vypadalo parádně na 19 alu :)
  6. Co ostatní s tím souvisí?
  7. Nějak se mi nezdá, že by rozdíl 40mm vůči 35mm měl takový dopad.
  8. Takže bys ani nepoznal, že tam máš 19? Taky to byla verze bez DCC?
  9. Ahoj, má někdo zkušenost s oběma verzema? Jak velký rozdíl bude v "komfortu"? Verze bez DCC. Je to blbost? Mám Gemini a nějak vyloženě nekomfortní mi to nepřijde. Mám jen jednu sadu kol a každý rok 2x přezouvám. Je čas koupit nové letní gumy a když juknu na bazoš, tak se kolem 28tis dají sehnat nové X-Trem i s novýma gumama, tak že bych se konečně vyprd na to věčné přezouvání a zkrášlil i celkový look auta. Díky
  10. Sakra, už se nemůžu dočkat, až budu doma a vyzkouším, ale až v pátek :( Ještě se zeptám, třeba videa to umí i za jízdy?
  11. O tom programu jsem nikdy neslyšel :D Zakoupeno a o víkendu vyzkouším. Funguje to bez rootu?
  12. Chci se ještě zeptat, mám v O3RS Bolero s Mirrorlinkem. Když propojím USB kabel s mobilem, tak při spuštění Smartlinku v autě tam problikne na chvilku komplet ozrcadlená plocha mého mobilu...tak musí nějak jít ozrcadlit kompletně telefon, ne?
  13. Ahoj, chtel bych se zeptat, kolega si vcera koupil OIII z 09/2016 Ma tam Smartlink i ovladani hlasem, ale pri pokusu o spusteni to chce aktivacni klic. Ve Skode za to chteji pry 6500 za odblokovani. Je to normalni? :D Da se to odblokovat nekde bokem od nekoho?
  14. Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli se dá do O3RS předFL dodělat to osvětlení ve dvěřích z FL verze a jestli nemáte tip na někoho, kdo to případně dělá.
  15. Nezkousel jste nekdo to zrcadleni obrazu pres WIFI modul od Zenec? Funguje to? Na kolik to vyjde? https://www.youtube.com/watch?v=FV7rk9trhQ8&app=desktop
  16. Tak jsem zjistil, ze to jde z prave strany u spolujezdce od podlahy. Nemuze to byt nejaky kabel uvolneny nebo nejake vedeni paliva? Pamatuji se, ze se tady neco podobneho resilo, akorat nevim, jestli na O3...
  17. Ahoj chlapci, chtěl bych se zeptat, jestli dokáže někdo poradit u benzinove O3RS. Zvuk vychází jako by od předních dveří u spolujezdce. Přirovnal bych to vzdáleně ke zvuku, když si dáte do ráfku u kola kus plastu od kelímku, ale je to více tlumené (vibrační zvuk). Začalo to dělat před cca měsícem, když jsem jel na druhý rychlostní stupeň kolem 30-40km/h, teď to dělá i při vyšší rychlosti nezávisle na kvaltech. Mám vypozorováno, že na to má vliv přidání plynu. Dělá to i na místě, když přidám plyn, když pak jedu vyšší rychlostí od cca 90-100, tak už to slyšet není. Když si na sedadlo sedne spolujezdec, dělá to pořád, zkoušeno přitlačit na různá místa rukou a žádný efekt. Zajímavé ale je, že když jsem odjížděl do zahraničí a měl kompletně naložené auto, na sedačce spolujezdce složený kočárek a spousta blbin před sedačkou, tak to neudělalo ani jednou. Původně jsem měl podezření na výfuk, kvůli tomu přidání plynu, ale zvenku u výfuku není nic slyšet a u naloženého auta to nedělalo. Jsem momentálně s rodinou mimo ČR, tak nemám šanci to řešit, jen jestli se s tím někdo nesetkal Mám osobně podezření na něco uvolněného ve dveřích, jak se zvýší otáčky, rozvibruje se motor a vibrace přechází do toho místa, kde je něco špatně, ale proč to nedělalo u naloženého auta...
  18. Každý čip je z garáže. Vrať původní SW a vyzkoušej jak píše Milan. Když to nepomůže tak bude vadný nějaký ventil u turba nebo něco kolem palivového čerpadla.
  19. Mám RS bez Canton a hluk v pohodě. Do cca 160 je slyšet hlavně obtékající vzduch. Ikdyž jedu dlouhodobě kolem 200, tak hluk nijak neobtěžuje.
  20. Co si matně vzpomínám, tak mi prodejce tvrdil při koupi, že rozšíření lze kdykoliv během standartní dvouleté dokoupit. Proto jsem to hned neřešil.
  21. Ahoj, kupoval jsem novou RS před rokem a něco, jezdím na servisní prohlídky do autorizáku. Měl bych zájem o dokoupení prodloužené záruky (něco ve stylu 5let/100tis km). Nikde na stránkách Škody nemohu najít info o prodloužení u již zakoupeného vozu. Můj dotaz je tedy následující, dá se v průběhu standartní dvouleté záruky připlatit prodloužená? Kolik to cca stojí? Na stránkách mají nějakou akci Mobilita + za 2000Kč, ale asi jen k novému vozu. Děkuji
  22. A proč tam teda jezdíš, když jsi tam měl v minulosti problémy?
×
×
  • Vytvořit nový...