Přejít na obsah

martinkkk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

688 zobrazení profilu

Oznámení martinkkk

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahojte, na kolik foukáte letńáky 195/55 R15 ? Mám teď uniroyal rain sport 3 a podle původních brigestonů je to při jízdě i na pohled podhuštěné a to mám nafouklé na 2.6. Bojím se abych to nepřehnal. Díky za Vaši zkušenost....
  2. Já teď budu brát UNIROYAL RAIN SPORT 3 195/55R15*H TL RAIN SPORT 3 85H. Jsou o něco levnější než Continental, mají skoro stejné vlastnosti a měly by se pomaleji sjíždět. Navíc vypadají dobře.
  3. Já mám fábku 2008 před FL, takže bez denního svícení...
  4. Levnější asi jsou, ale jsou to jen světla pro denní svícení. Ty moje jsou mlhová světla a světla denního svícení zároveň. Proto mne zajímá jestli je někdo má a jak to svítí, hlavně ta mlhovka.
  5. Zdravím, nemáte někdo zkušenost s těmito světly? http://www.autodoplnky-prodej.cz/22366-mlhova-svetlasvetla-denniho-sviceni-homologace.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2014-10-17-akcni-nabidka-autodoplnku-c4
  6. Taky by mne zajímalo jestli větší zadní zástěrky na krátkou fabii pasují na kombíka. Jsou trochu jinak tvarované. Zkoušel to někdo?
  7. Nebude to dělat problém. Já jsem to napojil ke kabelu co vede k tažnému a fakčí v poho.
  8. Zdravím a prosím o radu potřeboval bych demontovat radio DANCE ale mám obavu že pokud ho odpojím jestli po napojení pojede normálně ,nebo to chce nějaký kód ?. . Dík za radu.
  9. Zdravím a prosím o radu potřeboval bych demontovat radio DANCE ale mám obavu že pokud ho odpojím aby mi pak jelo. Vím že je nakodované do mé fábky a já jako amatér mám strach ať si neudělám problém. Dík za rady.
  10. Když zmáčkneš omylem odemikání a neotevřeš dveře tak se po několika sekundách automaticky zamkne, kufr zústane sice odemklý ale ne otevřený do kořán. A podle mích skušeností dalkové ovládání funguje celkem na velkou vzdálenost a dokonce i přez zeď. Pokud mám klíče v kapse v riflích a sednu si někde ,tak není problém to tlačítko přidržet. Já bych si to na auto určitě nedal, ale jinak je to každého věc a je dobré vědět i to na co si dát bacha.
  11. Ono to automatické otvírání je krásné, ALE co když máš v kapse klíče a nechtě zmáčkneš tlačítko a otevřeš si kufr do kořán!!! To už se nemusí taková vychytávka vyplatit.
  12. Zdravím,nemáte někdo na F2 tento typ denních světel (Světla denního svícení RL hom. 28LED on/off systém) ? Zajímalo by mne jak pasují vedle kulaté mlhovky.
  13. Koupil jsem tento držák a funguje skvěle. Teď mi stačí i kabel k zásuvce.
×
×
  • Vytvořit nový...