Přejít na obsah

zdenda.88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem zdenda.88

  1. kupoval jsem fabii 1.2 40kW, takže mám 1.2 40Kw
  2. ahoj kluci, kupoval jsem fabii 1.2 40kW najeto 90tis se serviskou od znameho a bylo to v servise skoda na vymene oleje pred 3 mesici. chtěl bych se zeptat, pokud máte zkušenost s měřením oleje u HTP za studené a teplého motoru. Za studena mi to ukazuje olej víc než je maximum a za tepla je hladina akorát. V manuálu se píše. Upozornění! . U vozidel s motorem 1,2 l/47 kW kontrolujte hladinu oleje vždy u teplého motoru. Jinak by mohlo dojít k chybnému měření, a tím k chybnému doplnění oleje - nebezpečí poškození motoru! . Hladina oleje nesmí být v žádném případě nad oblastí . Nebezpečí poškození katalyzátoru. . Pokud nemůžete z jakýchkoli důvodů zajistit dostatečné množství motorového oleje, nepokračujte v jízdě. Vypněte motor a vyhledejte pomoc v odborném servisu, neboť hrozí vážné poškození motoru. Takže u vozidel 1,2 l / 47 kW, což by měl být tento motor(v techničáku je uvedeno výkon: 40.0/4 750), by se měla hladina oleje kontrolovat při teplém motoru, což je možno splnit. Ale hned v druhém bodě se uvádí, že hladina oleje nesmí být v žádném případě nad oblastí. Když v žádném případě, tak ani v případě studeného motoru??
  3. ahoj kluci, kupoval jsem fabii 1.2 40kW najeto 90tis se serviskou od znameho a bylo to v servise skoda na vymene oleje pred 3 mesici. chtěl bych se zeptat, pokud máte zkušenost s měřením oleje u HTP za studené a teplého motoru. Za studena mi to ukazuje olej víc než je maximum a za tepla je hladina akorát. V manuálu se píše. Upozornění! . U vozidel s motorem 1,2 l/47 kW kontrolujte hladinu oleje vždy u teplého motoru. Jinak by mohlo dojít k chybnému měření, a tím k chybnému doplnění oleje - nebezpečí poškození motoru! . Hladina oleje nesmí být v žádném případě nad oblastí . Nebezpečí poškození katalyzátoru. . Pokud nemůžete z jakýchkoli důvodů zajistit dostatečné množství motorového oleje, nepokračujte v jízdě. Vypněte motor a vyhledejte pomoc v odborném servisu, neboť hrozí vážné poškození motoru. Takže u vozidel 1,2 l / 47 kW, což by měl být tento motor(v techničáku je uvedeno výkon: 40.0/4 750), by se měla hladina oleje kontrolovat při teplém motoru, což je možno splnit. Ale hned v druhém bodě se uvádí, že hladina oleje nesmí být v žádném případě nad oblastí. Když v žádném případě, tak ani v případě studeného motoru, si myslím já.
  4. ahoj kluci můžete mi poradit kde nebo jak zjistím pin k Navigaci NEXUS? Auto mám takřka od novoty, kupoval jsem ho s najetými 15tis km od známého, mám k němu všechny dokumenty, manuály atd.. Ted jsem nahradil navigaci nexus za novější columbus.. nexus mi leží doma a rád bych ho prodal, ale nevím kde zjistit k němu pin? může někdo poradit? Výrobní číslo je SKZ1Z7E5478539
×
×
  • Vytvořit nový...