Přejít na obsah

hafush

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení hafush

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. nezadal svůj status

  2. Já měl také stejný problém. Vyskočila mi hadička od čerpadla i ta v dělící stěně pod ŘJ. K té u čerpadla se dostaneš z podběhu. Pokud nechceš sundavat kolo,tak nemusíš. Není to sice moc pohodlné,ale stačí pouze vytočit kola do prava a vyšroubovat 2 až 3 šrouby z levého podběhu a ten pak vyhnout směrem ke kolu. Je to úplě vlevo dole. Tam stačí nacvaknout plastové kolínko a je to. Pak zkus ostříknout i zadní okno. Pokud bude malý tlak zadního ostřiku,tak se koukni k té dělíci příčce motorového prostoru u ŘJ motoru. Obrázky máš v tomto příspěvku: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...st&p=605675 PS. Pokud v čerpadle a jeho rozdělovači,který je na čerpadlo nacvaknut zmrzla voda,tak s největší pravděpodobností ti bude voda prolínat a kapat z toho rozdělovače (viz obrázek). V tomto případě musíš odpojit čerpadlo z konektoru (jde to ztuha) a vycvaknout čerpadlo směrem vzhůru. Vycvaknout z něho rozdělovač (pozor jsou tam 2 o-kroužky - neztratit). Tento rozdělovač jde také velmi blbě rozdělit na černou a bílou část. Poté ho můžeš v místě spoje (mezi výstupky) opatlat silikonem nebo jiným montážním lepidlem a znovu secvaknout. Poté nech důkladně zachnout. Nacvakni i s o-kroužky na čerpadlo a čerpadlo zpět do nádobky. Připoj konektor A JE TO.
  3. No prostě Comfort má alespoň tu základní výbavu. Classic nemá vůbec nic kromě serva a airbagu řidiče.
  4. Nepíšeš jestli máš centrál (s nebo bez dálky).
  5. Tak zřejmě nikdo nemá zkušenost. Tak já tu "Tempo autoleštěnka 300ml" koupím a uvidíme. Podle toho co píší v popisu to vypadá,že by to něco mohlo zvládnout. Oživuje matné nátěry a vyrovnává barevné odstíny po opravách na povrchu karoserií.
  6. Přečetl jsem komplet diskuzi,ale i tak se zkusím zeptat. Jde mi o rozleštění drobnějších škrábanců. Podle toho co je tu popsáno jsem usoudil,že použití výše zmiňované leštěnky Tempo, která je dosti drsná je nevhodné pro moderní metalické laky. Tempo pro starší laky A můj konkrétní dotaz je na to,jestli má někdo zkušenosti a jestli lze na moderní metalický lak použít toto novější TEMPO LEŠTĚNKU ??? Přesněji řečeno : píše se,že vhodná je, ale jde mi o to jestli pouze naleští lak,nebo jestli S NÍ LZE ROZLEŠTIT A ZAKRÝT ŠKRÁBANCE NA LAKU ??? Tempo leštěnka i na metalízu Nebo mi doporučíte na rozleštění škrábanců z metalízy něco jiného? Díky za vaše poznatky a rady.
  7. Koukal jsem do Etky a nové špuntíky by měli jít koupit cca po 10,- Měl by to být : Doraz závěsu kapoty 6Y0823429
  8. Jestli nejde o vrzání, ale je to spíše klapání, tak by se mohlo jednat o stejný problém,jaký jsem měl já (je popsaný o pár příspěvků výše p.č.192). Každopádně vyjmutí těchto gumových špuntíků ti zabere pár sekund a budeš vědět,jestli se máš dál pídit. Špunty jsou nacvaklé formou bajonetu (otočit a vyjmout).
  9. O té opravné sadě (asi různých gum jsem již četl v testu ojetin na Tipcars). Ale ono je docela důležité kde a jak ti to vrže,protože ve Fábii vrže spousta věcí a na každou je jiný lék. Tady na fóru je jich spousta popsána i s radami jak na to.
  10. Je možné,že nemáš zamknuto na SAFE. Já jsem to také řešil u ženy Fabky a mám to trošku jinak než píšou v manuálu. Mám Comfort a dálkovým centrálem musím 1 zmáčknout=zamknuto , ale pak ještě 2x po sobě a pak je teprve dozamknuto na SAFE LOCK a LED bliká.
  11. Tak jsem si s tím teď hrál a povím vám,že doladit pouze aby 5 dveře lehce docvakly do zámku je maličkost , pokud vám dveře pěkně sedí dole u nárazníku i u světel. Stačí opravdu pouze povolit ty 2 šrouby (číslo 3 na obr.) u oka zámku a povysunout směrem nahoru o 3mm. Pak stačí pustit 5dvěře z 10cm a je to. Já to ale měl horší : dveře byly na jedné straně výš a byly k jednomu světlu blíže. Takže jsem hýbal se vším. Oko zámku i do stran, spodní špunty i šíkmé plastové vymezovače na stranách a došlo i na šrouby v horních pantech. Poté ještě malinko hýbnout lampama aby neseděli na nárazníku. Dělal jsem to poprvé,tak proto mi to trvalo asi 3 hodiny. Hrůza a děs. Ale je to dobrý.
  12. hafush

    Koupě Octavie I

    Já jsem Fabku ženě koupil již s lištama v barvě vozu (šedá stone). A to myslím jak boční , tak v předním i zadním nárazníku. Dále jsou nastříkány v barvě i veškeré původně černé plasty v masce a předním nárazníku mezi mlhovkami. Vypadá to SUPER a nic se nikde neloupe. Nevím jak dlouho to již na autě je. Ono je nejdůležitější KDO a JAK to dělá a je pravda,že když to někdo umí a udělá to kvalitně,jak se mají stríkat plasty,tak se to opravdu NELOUPE. Bude-li zájem mohu přihodit nějakou fotečku.
  13. Jsi GÉNIUS. Mějl jsem stejný problém a také jsem se bál toho,jestli ten ukrutně chrupající zvuk z pravé i levé strany náhodou nejde od uložení tlumičů , poté jsem podezříval palubku. Po přečtení veškerých diskuzních příspěvků a snad veškerých rad , které se na netu dají najít , jsem došel k názoru,že to může dělat cca 10 věcí. Díky bohu jsem nejdříve vyzkoušel tu nejjednodušší a nejméně pravděpodobnou (kdo to kdy viděl,aby to byla taková malá kravina , která dělá takovej bugr). ANO BYLY TO PODLE TVÉ RADY MALÉ GUMOVÉ DORAZY U PANTŮ HAUPNY, které asi časem přestaly být gumové a začaly být tvrdé jako plastové. Také jsem je ihned vyndal A USLYŠEL HROBOVÉ TICHO,VE KTERÉ JSEM UŽ NEDOUFAL. Začnu zjišťovat,jestli se ty gumové dorazy dají koupit nové. DÍKY MOC ZA RADU, DLUŽÍM TI KOŘALKU.
  14. hafush

    tiahla dverí

    Mám podobný dotaz : jestli se prodává ten plastový ovál okolo toho čudlíku táhla , jak je na něm ta LEDka SAFE zamykání. Koupil jsem ženě Fabku a bohužel u spolujezdce tento plastový oválek chybí a táhlo při jízdě drnčí. Díky za info.
  15. Ať hledám jak hledám, tak se mi nikde nepodařilo vyštrachat výše zmíněné téma o VRZAJÍCÍ PALUBCE, takže se pokusím TOTO TÉMA ZNOVU OŽIVIT. Pokud se to tedy někomu podařilo vyřešit, tak ať prosím napíše své zkušenosti. Nejlepší by stejně bylo,kdyby se podařilo najít příspěvky ze ztraceného vlákna. Díky za reakce.
×
×
  • Vytvořit nový...