Přejít na obsah

smogie

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení smogie

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím tě, už jsi vyřešil problém s etkou erorr 7 hardlock not found? Potřeboval bych taky poradit jak na to? díky.
  2. Jasný. Už to vidím. Myslel jsem, že to musí být odkaz na dalším schématu v kategorii, proto mě to zmátlo, protože tam další není. Dík moc. Už tomu rozumím.
  3. ÁÁÁÁ, už to trochu chápu, Díky moc VŠEM co radí, ale zádrhel mám v tom, že třeba u schématu elektricky ovládaných zrcátek je ve schématu vpravo pod osvětlením přepínače ovládání zrcátek odkaz na linii vedení č. 1, ale následující schéma už pro dané zapojení není. Kam tady jde linie č. 1?
  4. Zdravím. Nebyl by tu někdo, kdo by mi mohl poradit s vyznáním se v el. schématech dílenské příručky na Škoda Octavia I. Všemu rozumím, ale nevím, jak hledat linii vedení. Např. ve schématu je ukončen vodič obdélníčkem v němž je číslo. Ve vysvětlivkách je uvedeno, že se jedná o číslo linie, ve které jde drát. Pokoušel jsem se hledat linie, kam by drát mohl jít, ale marně. Prosím o pomoc, radu, jak zjistim, kam drát jde. Existuje nějaká tabulka linií vedení, ze které by se to dalo vyčíst? Nebo nějaké schéma s číslama linií? Předem děkuji za rady. Pro dokreslení situace mohu na e-mail poslat obrázek. Zatím nevím, jak se sem vkládají.
×
×
  • Vytvořit nový...