Přejít na obsah

sumerian

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sumerian

  1. hovoříme oba o tom samém? já mám pouze verzi na SIMkartu a s GPS. Na diagnostiku přes bluetooth mám něco jiného.
  2. Já ten můj kousek mám zapnutý pořád. Nechal jsem to tak. Odběr je skutečně minimální. A to s autem moc nejezdím. Nákupy a zahrada. Vyjímečně nějaká delší trasa. Uvidíme teda v zimě. Potřeboval bych právě sehnat ten kryt, abych do něj mohl vyříznout díru a nějak dopasovat. Nelíbí se mi momentálně, že teď jsou odkryté pojistky a jde to viděl. Originál díl bude asi stát majlant.
  3. myslíš do manuálu té hračky? tak tam nic takového není :-(
  4. Takže když jsem hračku zapnul do zásuvky, okamžitě začala fungovat, aniž bych otočil klíčkem. Čili bude asi celou dobu pod proudem. Jakou může mít spotřebu a zda to nevycucá baterku je mi ovšem záhadou.
  5. Zakoupil jsem si další hračku https://eud.dx.com/product/heacent-908-quad-band-obd-gps-gsm-gprs-car-positioning-anti-theft-alarm-tracker-844223929#.VVSHVvntlBc . GPS se tedy zapne do OBD konektoru a tam se nechá jak je. Zajímalo by mě, co se stane když vypnu motor a vytáhnu klíček ze zapalování, zda je tento konektor dále pod proudem a žere baterii. S autem příliš nejezdím, takže bych se jednoho rána nerado dočkal situace, že bude baterka v tahu.... Za druhé bych se zeptal kde nejlépe seženu další kryt, který musím vyloupnout abych se dostal právě k tomu konektoru. Vyříznul bych do něj díru abych nemusel pořád kryt sundávat a nandávat při použití té GPS hračky. Děkuji za názory. roomster
  6. omyl, prosím smazat. omlouvám se.
  7. Takže budu mít toho Roomstera, co jsem objednal poslední listopadový minuloroční den, za lednovou cenu. Mám radost. Díky za upozornění.
  8. Ále né. Jen se tady naznačovala možnost, že to tak jde. Já chápu, že co je podepsané, je podepsané. Na druhou stranu dle tvrzení info linky nyní neexistuje možnost objednat Roomster Duo. :-)
  9. Z infolinky napsali, že "K Vašemu dotazu sdělujeme, že při koupi vozu je vždy rozhodující datum objednání Tedy v době, kdy jste si Váš vůz objednával (30.11.09) tato akce neplatila a stále zatím neplatí, proto se na Vaši objednávku nevztahuje. Ohledně dalších bližších informací prosím kontaktujte Vašeho smluvního prodejního partnera, kde jste si vůz objednal." Trošku ale nechápu větu o tom, že stále ještě neplatí. Když jiný ceník k dispozici není. No, uvidíme tedy.
  10. Když jsem Roomstera Duo objednal 30. listopadu a přebírat ho budu druhý týden v lednu, tak se na mě nová akce asi nevztahuje, že? No jo, co se dá dělat.
  11. Takže - objednáno 30. 11. 2009, Roomster DUO+ přední zadní zástěrky, gumové koberečky, gumová vana do kufru, defend lock, pojistné šrouby. Konečná cena vozu - 290 000 Kč. (prodejce laskavě zařídil momentální ceníkovou cenu).
  12. Zdravím pánové. Starý ocko se chystá brát nové auto škoda protiúčtem za svou Fabia Junior, 2001, jednolitr, bez serva, v černé metle, najeto cca 55 000. Po důchodci, takže dobrý stav, garážovaná. Máte nějakou představu co by za to mohl dostat? Jestli tedy vůbec je to prodejné? Díky za případné názory.
  13. Kolik je to zhruba "o něco"? Pro představu...
  14. Prodejce mi nabízí k Roomster DUO 1,4 (rv2010) slevu 10 000,-; přední, zadní zástěrky a pojistné šrouby. Co vy na to? Je to zajímavá nabídka, či klasika?
×
×
  • Vytvořit nový...