Přejít na obsah

kocmirek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kocmirek

  1. Zdravím. Potřeboval bych poradit nebo nasměrovat, kde by se dal koupit nový kabelový svazek do dveří. Mám tam načnutý dráty přímo v té gumové manžetě mezi dveřmi a kastlí.a tak bych to rád celé vyměnil. Dík za radu.
  2. Tak to dělal částečně ulomený kabel ve svazku kabelů mezi dveřmi a kastlí v té gumové harmonice.
  3. Zdravím. Mám Octu r.2001 a při otevření dveří u řidiče asi tak ve třetině se ozve cvaknutí ve všech dveří a při zavírání asi tak ve stejné poloze zrovna tak. No a teď se mi stalo že jsem měl otevřené u řidiče okno a když jsem ho chtěl zavřít,tak zůstalo ve vzdálenosti asi 10 cm před zavřením a dál nešlo.Dolů sjede ale nejde zavřít úplně,zastaví se přesně vždy na stejném místě jak jsem psal a dál se nehne. Zrcátko, dveřní spínač a ovládání pravého okna funguje normálně. Poradíte co by to mohlo dělat? Děkuji.
  4. Zdravím všechny. Hledal jsem na foru, možná špatně.Chtěl bych si sám vyměnit na 1,6 75 Kw rozvody tj. řemen,kladku a vodní pumpu.Potřeboval bych na pomoc případně manual nabo video. Poraďte někdo,případně nasměrujte. Díky
  5. Zdravím všechny oktaviány. Chci dát komplet novou sadu rozvodů. Našel jsem si na intern. sadu i s vodní pumpou zn. HEPU. Myslíte že je to slušná značka,má někdo zkušenosti? Poraďte?
  6. Zdravím. Mám Š Oct. 1.6 SR 75kw, typ AVU. Nechal jsem si ve škoda servisu měnit snímač polohy vačkového hřídele. Takže měli dole rozvody a řemen alternátoru.Teď,asi po pěti dnech se mi začal z té strany od rozvodů ozývat divný zvuk, nevím přesně jak to popsat,pískání není to správné slovo. Tak se chci zeptat, zda můžu sundat řemen alternátoru a nastartovat chvíli auto bez altíku a olej. čerpadla, abych zjistil jestli ten zvuk není od ložiska napínací kladky řemene alternátoru a nebo jestli to nejde od rozvodů.
  7. No jo no, jsem vůl, snímač polohy vačkového hřídele samo.
  8. Zdravím. Musím vyměnit na OI 1,6 75kw typ AVU snímač polohy vačky klikového hřídele.Našel jsem snímač německ.výrobce zn.Meyle za 940,-kč.Tak se chci zeptat na zkušenosti, jestli je to solidní výrobce náhr.dílů.
  9. Po namontování autoalarmu Maxicar mi přestalo fungovat ovládání střešního okna. Mechanik si s tím neví rady. Proud na ovladači prý je. Tak nevím,poradí někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...