Přejít na obsah

Martin D.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin D.

  1. No tak prý je to elektrický svazek, který jde od řídící jednotky směrem k lambdě... že ty fábie na to trpí, že se tam dostane voda, on se roztáhne a konec... tak jsem zvědavý jak to spraví jetli to bude OK..
  2. Tak jsem to opět odvezl do servisu škoda s tím, že mi bude kontrolovat elektriku která vede od RJ až po lamdy a támhle někde prej... jsem zvědavý na výsledek...
  3. Mohl by si, prosím, zajít za tím technikem a optat se ho, co tam nahrával za soft?? Nebo co s tím notebookem dělal?? Hodně by mi to pomohlo..
  4. Tak dneska jsem tam byl.. Nakonec mi vyměnil novou lambdu za novou (jako reklamace) říkal, že tohle bude jediná šance, že už neví co s tím... a zatím to nesvítí, po najetí 50 km stále nesvítí... to předtím mi to už svítilo... Tak snad už je to dobrý...
  5. Zítra jedu znova do toho servisu, jedu ho zmr*at... a řeknu mu at to vymění ten palivový filtr... zase se ozvu..
  6. Benzín beru bud na Benzině a nebo na shellce...
  7. Asi po 50 km se kontrolka opět rozsvítila... Už opravdu nevím co s tím...
  8. Auto mám ze servisu doma, vyčistili klapku a nastavili... po ujetí asi 15 km se kontrolka nerozsvítila.. Zkusím ted jezdit trošku víc a uvidíme... zatím díky moc za ohlasy a pomoc..
  9. Děkuji za odpovědi, zítra mu to řeknu at to udělá a uvidíme... ozvu se jak to dopadlo..
  10. Flesh RJ byl taky už udělán... Zkusím mu zítra říct at udělá tu klapku a ozvu se, díky... zatím...
  11. Děkuji za odpvědi... sondy jsou přeměřené a řídící jednotka byla taky měněná a vyzkoušená... I s novou RJ se kontrolka rozsvítila... Zkusím se zeptat na ten palivový filtr... Děkuji... Ozvu se jak to dopadlo, zítra ráno tam jedu..
  12. Mám před sebou vytisklí záznam z diagnostiky.. 16523 P0139 035 Řada 1 - sonda 2 příliš pomalý signál - tahle chyba je prý sporadická, technik sondu vytáhl, přeměřil a na diagnostice funguje jak má 16554 P0170 035 Lišta 1, plnění paliva chybná funkce - technik měl vytáhlé vstřikovače a přeměřil dávku vstřikovaného paliva a říkal, že je dobrá na všech vstřikovačích
  13. Omlouvám se, že jsem zalžil nové téma ale pro přehlednost je mi tohle lepší... Mám 1,4 mpi (AZF) 44kw, r.v. 2002
  14. Ahoj, mám problém s kontrolkou elektroniky motoru, která pořád svítí... Byl jsem v servise (u pobočky škoda) a tam mi řekli, že to je těsnění pod hlavou, nechal jsem to udělat ale tím to nebylo... Potom mi řekli, že je to lambda sonda... Nechal jsem vyměnit. Nějakou chvilku byl pokoj (asi týden) a potom to zase začlo svítit.. Technik říkal, že je to chybná hláška řídící jednotky, kterou přeflashoval ale tím to taky nebylo... Vyzkoušeli jsme novou řídící jednotku, taky se to rozsvítilo.. Technik ani já si nevíme rady... Jeho slovy "hlásí to chybu, která tam není".. Budu rád za každou odezvu. Rozjedme tohle téma aby se pro příště vědělo co s tím.. Děkuji S pozdravem Dvořák.
×
×
  • Vytvořit nový...