Přejít na obsah

vityjan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vityjan

  1. vityjan

    MOJE PŘIBLIŽOVADLO

    Tak asi takhle vypadala Felda když jsme ji přivezli domů. Nebyla tak umytá no :-)
  2. Takže přátelé po dlouhé době nic nedělání jsem se do toho opět pustil. Hledal jsem kde se dalo. Nakonec padla volba na potenciometr klapky sání. Nevím jestli jde nějak samostatně vyměnit, ale šel jsem cestou nejmenšího zla a za 400kč jsem sehnal celou vstřikovací jednotku z jiné feldy. Najel jsem 300km a zatim ani neškytla. Takže se zdá že problém je vyřešen. Motor má najeto cca 200000km i když tachometr ukazuje méně. Nevím jestli ostatní auta jsou na tom s leností podobně, nebo jestli už má prostě dost. Nemáte někdo nějaký nápad jak to zjistit? Nebo radu jestli to nechat seřídit apod? Jsem amater a do tohoto nevidím )
  3. mám kompletní nastrojenej motor s řídící jednotkou sáním a vším okolo, vím že jinej mají chladič, jde mi spíš o to jestli musí bejt servo jaká je doprava paliva co tlumiče a poloosy. Jakej je rozdíl v přístrojové desce?
  4. Ahoj, nemá někdo zkušenosti nebo nápady jestli jde do felicie místo 1,3 jednobodu nacpat motor 1,6 MPI? Je to velký problém co díly kolem výfuk katík imobilizer a ostatní věci? Díky za reakce
  5. Zdravím, omlovám se jestli jsem nějak naznačil že bych nestál o radu. TO V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ, NAOPAK OCENÍM KAŽDOU RADU. No na katalyzátor jsem nekoukal ale celkově vejfukový potrubí vypadá celkem zachovale. A auto obecně je tichonký což mě i překvapilo. Filtr vzduchu jsem měnil hned po koupi auta. Z toho všeho vyplývá že se zaměřím na palivovou soustavu. tlak nikterak nezjistím a funci čerpadla asi také ne, Tudíž zkusím servis s tímto nápadem a nechám to na nich jestli se jim povede odhalit nějakou špatnost. Každopádně mnohokrát děkuji protože prvotní myšlenka je nejdůležitější. Až pokročím v pátrání dám vědět.
  6. Ahoj díky za reakci zatím se mi jevíjako velice odborná. Tak vezmuto odzadu, je to motor 1,3 BMM tudíž zapalovací lištu to nemá. 5ídící jednotka mě také napadla ale neni za hubičku abych ji vyzkoušel. a jak přesně se to chová? Nejzajímavější je že to udělá jen tehdykdyž jedu rychleji několik minut, okolo 100-120km/h pak uberu plyn a když ho opět přidám motor nejede a od této chvíle se to opakuje dokud nesjedu z dálnice třeba do města kde motor jde jako víno. čili nějakou spojitost s rychlostí to asi mít bude. Zima nebo léto nevím protože jsem auto koupil měsíc zpátky. Každopádně když jedu kolem té 90km/h nestalo se že by to udělalo. Když to zastavím a okamžitě nastartuju motor naskočí aběží pěkně ale za chvíli jízdy to udělá znovu. No a co se týká palivové soustavy nevím jak zjistit jestli přisává vzduch. Každopádně čerpadlo běží když otočím klíčkem. Včera jsem stím jel po dálnici a opět stejný scénář chvíly jedu rychleji pak přijde kopec a v půlce kopce motor přestane jet nereaguje na plynový pedál 6 sekund a pak zase naskočí a jede. Jinak pocházím ze šumavy (Sušice)ale pohybuju se Praha Plzeň klatovy Strakonice Příbram .... Díky za nápady a rady.
  7. Ahoj, díky za radu. Diagnostiku jsme zkusili a nic to neukázalo. A co myslíš tím palivem?
  8. Zdravím borci, mam velkou prosbu o pomoc. Vlastnim Feldu Lxi 50kw Jednobod. Najeto 155tis. Koupil jsem jí nedavno. Ale když jedu delší dobu rychlostí přes 100km/h např po dálnici, motor mi například při záběru v kopci uplně přestane jet (když vyřadím chcípne). Pak nastartuju a zase šlape. Začne to dělat častěji dneska jsem zkoušel počítat a je to tak že cca 15vteřin jede a pak na 6 sekund zhasne a pak se zase chytí a opakuje se to. Přijedu do města nebo na nějaké okresky kde se více řadí a rychlost se mění a jede jako víno. Už nevím co s tím. Vyměnil jsem svíčky kabely víčko rozdělovače zapalovací cívku ale nepomohlo. Diagnostika neukázala nic. Prosím o jakoukoliv radu čím by to mohlo být nebo kontakt na nějakýho šikulu co se těmahle autama zabývá z okolí prahy nejlépe. Úspěšného poradce bych i odměnil Pospíchá to moc děkuju
×
×
  • Vytvořit nový...