Přejít na obsah

19petr88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem 19petr88

  1. Zdravím mám na octavii 1 pouze centrální zamykani. Když odemknu dveře na straně řidiče tak se mi otevřou jen ty jedny dveře,ale když otevřu u spolujezdce tak vvšechny. V čem může být chyba??
  2. no ja mam octavii 1,9 Sdi 50 kw. měl jsem 225/45 r 17 a pro příště bych zvolil raději ty 16 jednak z duvodu snížila se max rychlost ze 190 na 170 a ještě při policejni kontrole na octavii 1 je max 16 a vetšina těch černych to ví.No a ještě jedna věc ale tomu moc nevěřím pokazila se mi převodovka v jednom servise mi řekli že to může byt i kvůli těch kol no tak nevim.příště raději kola jaké patří dle výrobce
  3. Bohužel s tou cenou za opravu si srandu nedělam.Jinak neví někdo kde to dělají v okoli Ostravy ty převodovky slušně?
  4. No ona už rozdělaná byla ale opět v tom servise kde byla dělaná před rokem a tam řekli že je špatný diferencial a ta převodovka taky no a za opravu počitali 25 000 zase tak sme se tam akorat chytli a octavka mi stoji před barakem dávat každý rok 25 tacu na to fakt neni.Jinak dneska jsem se byl ptat na vrakači a prý tam maji z bouračky za 12 000 + za praci 2000 tak nevim říkal že to auto z ktereho ta převodovka by byla byl taxik ale že převodovka je zachovala a vypada že už byla měněna.Tak nevim ovšem zaruka 3 měsice.
  5. no být tebou volím výřez do toho plata, určitě budeš mít pak lepší zvuk než kdybys ty bedny měl schované v kufru amyslím že mít takové dobré rtepro schované je škoda a jak je budeš mít v tom platu dané určitě to bude hezčí i na oči. Taky mám repro v platu a zvuk nemůžu vynachválit.
  6. Zdravím mám octavii 1,9 Sdi r.v. 2002 cca 320 000 km nalitano.a mám problém s převodovkou jednou již byla měněna za repase (oprava i s montaži 25 000 záruka pouze půl roku na použitý díl) je tomu zhruba rok a něco a převodovka je zase v prdeli. Při rozjezdech to křupe docela dost.Zajimalo by mě co je špatně že to nevydrželo. Sdi převodovka se těžce zhání a proto mě zajíma jestli tam jde dát převodovka z nějakého jineho typu octavky.
×
×
  • Vytvořit nový...