Přejít na obsah

Robosek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Robosek

  1. Současný SIII je zatím v plánu vyrábět cca. do poloviny 2024, uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál…
  2. Je to prima věc, zezadu není do auta tolik vidět. Mám ho taky pořád vytažené a ještě se mi nestalo, že by se to samo srolovalo. Pokud ti z nějakého důvodu nebude vyhovovat, jednoduše to schováš zpátky do plata.
  3. Ono je to pro mě praktická věc. Už jsem to tu někde psal, před firmou mám okno v létě vyklopené pořád (ne otevřené dozadu, jen vyklopené nahoru, a teď mě napadla nevýhoda - neumí se samo zavřít, když prší), jinak okno vyklápím skoro před každou jízdou, teplota v interiéru se tím rychleji upraví, celé okno otevírám především ve městě (cukačky v kolonách apod.), nepoužitelné je to jen na dálnici ve vyšších rychlostech a v zimě. Jak to máte vy ostatní? Je někdo, kdo to má a nepoužívá?
  4. Nekonečné téma tyhle prosklené střechy :) Pohledej ve fóru, jsou už tady k tomu diskuze. V principu zjistíš, že jsou 2 skupiny - jedna to pomlouvá, druhá na tuto možnost nedá dopustit. Mám osobní několikaletou zkušenost ze svého liftbacku. Jako nové po koupi to při přejezdu nerovností vrzalo, v servisu to ale promazali a už s tím nikdy nebyl problém. Lákala mě ta možnost si otevřít střechu nad hlavou a k tomuto účelu je tohle skvělé. Často využívám místo klimy a každý, kdo seděl v mém autě, z toho byl nadšený. Já tím výhledem bavím své děti, aspoň je na chvíli klid, když se koukají na mráčky :)) Btw., v mém dalším autě bude zase.
  5. Nezávislé topení je fajn, nebe nad hlavou ti to ale nevykouzlí ;) Určitě je správně, že tam tato možnost je a každý ať si promyslí, jestli mu to za ty peníze stojí.
  6. Ad střešní okno, mám ho na svém současném SIII lift a je objednané i do mého dalšího. Je to skvělá záležitost pro dny, kdy už je to skoro na klimu, ale díky tomuto ji pouštět prostě nemusíš (ne všem dělá klima úplně dobře), roletku mám stále zasunutou, takže to krásně prosvětluje interiér. Když to stojí někde v létě venku na sluníčku, nechávám okno vyklopené a v autě není takové vedro. Abych byl zcela objektivní, tak ihned po koupi to pravda v jednom místě vrzalo, reklamoval jsem to a od té doby ani ťuk. Nejlepší je si to vyzkoušet, za ty peníze za mě “must have”
  7. Mám úplně to samé, po srážce se srnou mi měnili mimo jiné i světlo a tam je při delším pozorování poznat rozdíl v teplotě LED - starší světlo je více do žluta. Vyřešit lze jen výměnou kus za kus, světla ale jinak fungují zcela bezproblémově, takže to neřeším
  8. Dashboard_Display_Configuration-ability_switch_nav_maps, ja (vorher nein) Dashboard_Display_Configuration-navigation_map_compression_mode, H264 (vorher RLE) Dashboard_Display_Configuration-navigation_map_resolution, 1 (vorher 0) Dashboard_Display_Configuration-navigation_map_transmission_mode, IP_streaming (vorher OFF)
  9. Je to tak. S MIB2.5 a Amundsen šla mapa ve VC zobrazit (buď ve VC nebo na obrazovce navigace), s MIB3 to podle všeho ve VC už nepůjde. Mělo by to jít změnit kódováním, podle diskuzí ze zahraničních fór to je “jen” v kódech zakázané. To kódování jsem si nakopíroval, v případě zájmu to sem můžu dát (nevím, jestli je to povolené)
  10. S MIB2.5 to právě ještě funguje, ale postupně se přechází na MIB3 (iV by ho už mělo mít a ostatní modely ho dostanou nyní, souvisí s tím např. area view) a tam už to nejede. Asi tím chtějí donutit lidi si pořídit dražší Columbus, ale včera jsem našel diskuzi, podle které se to podařilo dokódovat. Zítra mám objednávat auto, tak zjišťuju, jestli to tu někdo umí
  11. Zdravím pánové, Ze zahraničních fór vyplývá, že kombinace MIB3 s Amundsen neumí zobrazit mapu s navigací ve virtuálním kokpitu. Nikde jsem si nevšiml, že by se to tu řešilo, MIB3 je ještě relativně nová věc v SIII. Umíte to někdo případně nakódovat?
  12. Můžu nabídnout srovnání se svým SIII s DCC, MR2017, kde se zdá být vše v pořádku. Zlínsko
  13. Tak se mi teď při nízkých teplotách to vrzání od přední nápravy začalo ozývat taky. Mám za 14 dní servis - jsem zvědavý, co s tím provedou. Bohužel něco mi říká, že to max. promažou a tím to zhaslo...
  14. Já mám sluneční brýle schované v příhrádce vlevo dole pod ovladačem světel.
  15. Nazdar pánové, prošel jsem celé téma, ale nikdo nezkoušel pružiny na své FI sedan? Co byste mi doporučili? Díky!
  16. Dobry den ve spolek, jak jsem predeslal, OII po faceliftu ma zarovku pro denni sviceni primo v mlhovce. Mlhovka je o plnych 10 cm delsi a tim padem nepujde jen tak lehce zamontovat do puvodniho narazniku. A ze jsem na Vas hodny, pripojuju foto
  17. Je to jak píšeš, nová mlhovka je protáhlejší a má nyní 2 žárovky - přibyla jedna pro denní svícení v krajích mlhovky. Tolik aktuální verze, zda bude finální se ještě uvidí, ale na změny je málo času
  18. OII po faceliftu bude mít protáhlejší mlhovku a přibude tam žárovka pro denní svícení; LED se nekonají...
×
×
  • Vytvořit nový...