Přejít na obsah

sergej158

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem sergej158

  1. sergej158

    Motorovy olej

    Ano longlife 5W-30 od MOB1L a norma 507 00, jinak lze překódovaT QG1 na QG2 , či naopak, NIKOLIV QG0 píše se to i na té stránce co jsem dával v posledním příspěvku.
  2. sergej158

    Motorovy olej

    Tím si právě nejsem jistý, čerpám z této stránky: http://www.znackoveoleje.cz/znackoveoleje/...-pro-diesely-VW a pozn. 4: - Motory vyrobené dle QG0 nemají WIV (mají jiné přístrojové desky) a jejich strojní obrábění je jiné než u motorů QG1/QG2 - v těchto motorech se NESMÍ použít olej LongLife dle specifikace VW 503.xx / 506.xx (hrozí poškození stěn válců), a to ani v případě, že tento olej použijete jen na běžných 15.000 km. Oleje LongLife (SAE 0W/30 a specifikace VW 503.xx / VW 506.xx) se v motorech QG0 nesmějí použít V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ !!! Dbejte, aby k tomu nikdy nedošlo ani úmyslně, ani nevědomně, pár motorů už bylo zničeno nevhodně použitým olejem.
  3. sergej158

    Motorovy olej

    Tak jsem teprve dnes zjistil, že mé vozítko má specifikaci motoru QG0 (tudíž interval výměny oleje 15 000 km) a já tam před 14 dny nalil long life, který do těchto motorů přijít NESMÍ VŮBEC Co teď? Bude stačit jen výměna za správný olej a výměnu filtru, či ještě nějaký výplach atd. ? S autem jsem od výměny zatím najel 1 100 km.
  4. sergej158

    Motorovy olej

    Mám jeden dotázek. Budu měnit olej na dovezeném autě a nevím,jaký tam byl doteď. Jaký by jste mi doporučili olej při ročním nájezdu 25 tis. km ? Jezdím většinou delší trasy. Více o mém krassavci v podpisu
  5. Já mám nemrznoucí asi do -30°C,přední fungují v pohodě,ale zadní ani kapka a to jsem tam měl nemrznoucí dost dlouho před příchodem mrazů Teplou garáž nemám a venku stále -10°C ...
  6. sergej158

    Zahřátí motoru

    Tak dnes ráno při -6°C se mi teplota vody na 90°C dostala po ujetí 5 km. Parkuji venku a před chladičem nic nemám.
  7. Chci se zeptat, známej mi tvrdil,že na moji Fábku zadá přes diagnostiku nějaký kód a po nastartování se mi světla automaticky rozsvítí... je tomu opravdu tak ?
  8. Ještě jsem zapomněl napsat, že to má 4x Airbag a ASR. Zítra juknu na ty štítky.
  9. Tak dle vinka to je Ambiente... ještě zkusím ty další kódy ze štítku. Jinak díky za rychlou pomoc ;-)
  10. Zdravím, jsem novým majitelem Fábinky a zajímá mě, jaký stupeň výbavy vůbec mám. Jedná se o dovoz z Něměcka a nikde na vozidle jsem označení Clasic,Ambiente,Comfort apod. nenašel Jinak to má tempomat,man. klima,elektrony,lepší sedačky (viz. obrázek), mlhovky,metal. lak, hagusy,tmavá zadní skla,kožený volant, lišty na prazích, kliky i zrcátka vlaku... Poradí mi někdo Více viz. podpis.
  11. Tak jsem to dnes vyřešil koupí Hankook ICEBEAR W440. V testech byly hodnoceny docela dobře.
  12. Tak jsem třetí den hrdým majitelem Fábinky, viz. podpis. Zatím jsem najel 200km, půl bylo město a půl mimo město,ale věčně v koloně. Zatím je tedy spotřeba 4.8 l.
  13. Já jsem majitelem Fabky teprve druhý den tak se teprve orientuji v různých nabídkách
  14. Právě řeším též loketní opěrku a našel jsem tuto stránku.... ceny jsou více než přijatelné http://www.tuningshop.cz/interier/loketni-operky/
  15. Nová zimní sezóna je již v plném proudu,tak se zeptám, jak ty Nokiany ? Nebo raději jinou značku v podobné cenové relaci ? Ještě mi jsou nabídnuty Hankooky ... Vše bude v rozměru 165/70/14.
×
×
  • Vytvořit nový...