Přejít na obsah

Martin Staníček

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin Staníček

  1. No přístup není zase tak hroznej..záleží na typu motoru ale vždy musíš pod plast motoru..a nemusíš ani odpustit vodu..jen počítej s tím že když odděláš to čidlo že voda vždy vyteče..musíš mít to druhé po ruce a hned je vyměnit..a doporučuji předem odpojit kabel a vytáhnout U pojistku.Voda ho nevytlačí.A to doporučení odpojit baterii radši udělej..protože jsem slyšel že ho někdo při výměně už odpálil a ještě neměl ani nastartováno...ale s tou kontrolkou emisí bude podle mě ještě jinej problém.
  2. Nevím jestli to tu už někdo nepsal,ale pokud se vám zrovna nechce měnit nebo čistit nádržku a obtěžuje vás pípání atd..tak odpojte konektor ,přemostěte to drátkem a zaizolujte..už vás to otravovat nebude. A koukám že to tady už je..stačí obyč drátek.
  3. Mám dotaz na jeden či spíše dva problémy..vypadává mi signál ze snímače teploty chl. kapaliny...funguje a najednou přestane ukazovat..a někdy pak zase funguje a tak dookola..při napojení na diagnostiku píše teď nevím přesně ale velký signál..což značí buď zkrat na kostru, nbeo vadné vedení nebo špatný snímač..ale kdyby to byl snímač nebo vedení asi by to nešlo pořád. U lambda sondy je podobný problém..taky chvilku svítí kontrolka emisí a pak zhasne..ale na diagnostice to píše opačnou věc..příliš malý signál..což jsou stejné závady až na zkratu na + Obě závady se hlavně projevují když je vlhko a prší..nevím jestli to je společné s tím, protože jinak je klid. Neví někdo co by to mohlo způsobovat a jak to odstranit?
  4. Pokuď já vím dobře čidlo teploty s kontrolkou emisí nemá nic společného..kdyby ti nešlo čídlo teploty neukazuje ti to na přístrojové desce. Kontrolka emisí ti bude svítit kvůli lambďe nejspíše..a cyba bude ve vyhřívání sondy...a utopené čidlo..záleží kde ho hledáš..jestli myslíš čidlo v nádržce kapaliny tak to je úplně jiné..ale čím to je nevím.
  5. motorek odpálený nebyl..ale ta parabola byla sundaná s těch regulačních šroubů, takže motorek točil ale když nebyla upěvněna tak se nic nedělo..povedlo se mi je nasadit zpět a funguje to normálně...
  6. Ahoj...mám takový menší problém...vyměňoval jsem žárovku v předních světlometech a jak jsem je zajišťoval pružinkou tak jsem více zatlačil a parabola světlometu se nějak uvolnila..hýbe se nějak více než by měla a sítí úplně jinam..ani sklápění světel na té straně nejde..jde se nějak dostat dovnitř světel a zpravit to?
  7. no v tomhle případě to jsou dveře za řidičem..ne 5 dveře takže upřesňuji..neteče mi to do kufru ale do kabiny...
  8. to je super ale stejně se zeptám jestli se dá nahradit jiným?
  9. ale to nepoteče až k zadním dveřím...to bych měl vodu v kufru...se kouknu
  10. Nie...protože s nádobky se voda strácí a na zadní okno ani kapka a opravdu to co teče smrdí jako voda do odstřikovaču a když jsem to zkoušel tak z nebe ani kapka
  11. Ahoj..nezná nebo nemá někdo návod jak vede hadička k zadnímu odstřikovači..nebo neví jestli se dá vyměnit..praskla mi někde v prostřed zadních dveří, mysleno dveře za řidičem ne 5 dveře, protože mi teče voda někde ze spod a ještě se propíjí těsněním dvěří...budu rád za každou radu..a že to mám odpojit už mám uděláno..
  12. A neví někdo prosím na jaké frekvenci pracuje tento ovladač?..BKA 400 001 001 a nedá se nahradit jiným..třeba neoriginálním?
×
×
  • Vytvořit nový...