Přejít na obsah

Dr.Easy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dr.Easy

  1. Ahoj, no, do jednotky telefonu se normálně naloguju. takže předpokládám, že tam je. Jinak by neměl ani ovládání na volantu na tel., ne? dříve tam bylo bolero a prý to fungovalo. To auto je v plné výbavě, senzory, xenony, parkovaci asistent, střešní okno, apod.... bluetooth tam má určitě. Měl jsem to nalogované a právě jsem koukal, jestli tam je kanál 133 a 134 pro aktivaci, ale v jednotce (myslím 77?) jsem tento kanál fakt nenašel.
  2. Ahoj, pritelkyne ma Yetiho 2011 a dostala ho s Bolerem. Chteli tam navi, tak jim tam ve skodovce dali columbuse, vzhledem k tomu, ze s tim nejezdila od zacatku ona, tak nikdo neresil, ze jim nefunguje bluetooth a tlacitka na bluetooth. Columbus ma Firmware dle stitku: 3984, HW: 55, kod: 3T0035680C pres VCDS jsem koukal, ze je v columbusu na kanale 50 ulozena hodnota 1, tzn. ze by melo jit servisni menu, kde lze vycist udaje o software, nicmene po dlouhem drzeni SETUP to nabidne jenom "FM, AM, DAB". V CANu nakodovany je, vcetne "telephone". Nicmene bluetooth nejde. Tlacitka na volantu nereaguji (ani se neztlumi). Nekdo napad cim to? Nemusi tam byt nejaky specialni firmware? Diky moc!!
  3. Ahoj, mám columbuse v Yeti 2011 rok vyroby a pri vlozeni jakekoliv SD karty pise tuto chybu. Firmware tam je dle stitku: 3984, HW: 55 Pomůže někdo?
  4. Ahoj, mám Superb II, r.v. 2009. Chci stávající Bolero vyměnit za Columbus (sehnal jsem LCD verzi). Mám couvací senzor, MF volant, maxidot, Handsfree... Bude tam nějaký problém? Musí se měnit nějaká gateway, apod.? nebo to bude jenom plug and play? Případně šlo by dostat nějaký odkaz na návod jak to přes VCDS nakódovat? Děkuji!
  5. Ahoj, mám Octavii I 1.9SDI, r.v. 2002, k němu dva klíčky. Dával se tam neorigo centrál s vystřelovacím klíčkem. Dříve tam nebylo nic. Do jednoho klíčku jsem přehodil immobilizér z původního a funguje vše OK, ale abych měl zálohu, potřebuju ještě jeden klíček... tzn. kde a jaký imobilizér mám sehnat (nebo transpordér... ?) a dále, když ho vložím do klíčku, jak ho nakóduji, aby s ním šlo startovat? Děkuju mnohokrát! Diagnostikou případně disponuji. VCDS // Nebo je někdo z východních čech, kdo by to prosím nakódoval? S autem přijedu.
  6. !!PROSÍM O SDÍLENÍ!! Dnes v noci 1-2.6. UKRADENO v Novém Městě Nad Cidlinou - VW Golf Plus, TDi, Comfortline, najeto 254 000km, SPZ: 4H22643.. 10x airbag, Dual-zone climatronic, komplet v el. včetně zpětných zrcátek. Auto bylo ukradeno se zamčeným volantem, defend lock, bez klíčků. S nejvyšší pravděpodobností bylo na dálku odemčeno, zloděj nastartoval a odjel - bez klíčků, všechny klíče máme u sebe! Auto lze poznat podle 2DIN DVD rádio Kenwood DDX 419 s couvací kamerou, rámeček pro rádio lehce odřený. zadní nárazník na levé straně trochu odřený s dírama pro couvací senzory. Pod zadním nárazníkem trochu ohnutá (po havárii) výztuha. Čelní a zadní pravé sklo bez vypískování VIN. Dodělávané modré podsvícení kliček všech dvěří. Polodot displej - již lehce vysvícený. Levé přední světlo úplně nové, parabola bez loga VW, pravé přední světlo poškrábané, vnitřní parabola s logem VW. Levý přední stěrač - chyběla plastová zarážka. Přední nárazník spodní část odřená. 6x vrtaná díra pro SPZ. Obuto na letních 2x Pirelli P6 a 2x Continental EcoContact, ocelová 15" kola. Zadní i přední silentbloky ve špatném stavu.. Po nehodě pravé zadní dveře po dovření - horní část lehce odstávala. Pravé zadní brzdové LED světlo je z nového modelu - má červenou výplň, zadní levé bylo ze starého modelu. Komplet interiér v LED světle. Repro v zadních dvěřích koaxiální dodělávané s MDF podložkami. Organická spojková lamela. Zadní sklo nalepené samolepky CZ a piece in Boston (Boston logo). Pravé zpětné zrcátko lehce odřené od zdi (prosvítá bílý základ). Za informace, které povedou k nálezu ODMĚNA 20,000Kč! Tel: 739433600, 737582336 nebo jakákoliv policie ČR.
  7. Ahoj, mám tu Octavii 1 SDI, která nemá centrální zamykání, tzn. že se klíčkem otevírají pouze dveře řidiče. Nemáte někdo soupis co všechno je potřeba k přerobení na originál s vystřelovacím klíčem? A pak ještě jestli někdo nevíte o nějaké druhovýrobě - kvalitní sada, zaplatím si. Díky.
  8. Ahoj, přijela OII po už několikátem vystřídaném servisu a plný chyb. Cca rok špatně startuje, ve skupině v poli 4 by mělo byt nastavení rozvodu, resp. uhel vacky a kliky, vim ze z vyroby to je na 0, tohle je uz ale trochu moc, ne? Rozvody někdo dělal před 25tis. km Pak padá do nouzáku, když se tomu víc naloží, senzor tlaku nasávaného vzduchu pořád držel konstantní tlak, bez ohledu na jakoukoliv jízdu, ten se vyměnil a už ukazuje, ale ještě tam je problém s tím vstřikem na 2. válci. Přijde mi to hodně zvláštní, že všechny ukazují více méně stejně, tenhle jde nějak špatně. Víko jsme sundali, kabely vypadají ok, jsou dopasované, nepoškozené. Nějaký nápad co s tím dál zkoušet? Nějak proměřit vstřiky? Je to 103kW 16V. Jestli někoho něco napadá, uvítal bych opravdu pomoc.
  9. ahoj, dělalo nám to na 1.2TSi golfu. Někde jsem slyšel, že to mohou být synchrony. Dělala to i zpátečka. Ve výsledku to skončilo tak, že člověk zařadil za 1, pustil spojku a nejelo to:). Nevím, jestli zůstala rozpojená spojka nebo co... Každopádně jsem to pak jednou prohnal po dálnici a od té doby klid. Najeto cca 15tis. Určitě bych reklamoval...
×
×
  • Vytvořit nový...