Přejít na obsah

pitrspet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    131
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

2 Sledující

Návštěvy profilu

2 335 zobrazení profilu

Oznámení pitrspet

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. Ta zátka na tom tělese olejového filtru, tam je pro vypuštění oleje z toho tělesa. Je na to speciální přípravek který se na to našroubuje a vyteče olej z celého tělesa. Jinak to máš v rukávech a všude okolo.
  2. Čau,1. silikonem se nic neplácá. 2.ty tři konektory na ledkách jsou kostra, parkovačka a denní svícení. Prostřední je kostra, ty krajní si vyzkoušej na kterej to svítí víc, to je denní svícení a ten zapoj. Předpokládám, že to předěláváš na denní svícení. 3. musíš trochu upravit to šediví žebrování a uříznout tu patici na konektor abys mohl zavřít zpět to černý víčko původní mlhovky.
  3. To se mi nezdá že by odešly dva najednou, zkus projít kabeláž ke vstřikům. Nenatankoval jsi nějakej bordel?
  4. Tak to je dost. Materiál cca 3000,- + práce. Když nebude poškozená sací vačka od toho propadlého zdvihátka vysokotlakého čerpadla, jsou tam dva druhy A to je celá vačka, B jen mezikus na konci vačky. Záleží co tam máš.
  5. Čau, něco najeto je teda opravdu přesný údaj ,ale může to dělat vytahaný řetěz rozvodu vačkového hřídele + jeho napínák, nebo probroušený zdvihátko vysokotlakého čerpadla. Po rozdělání doporučuji vyměnit vše, je to ve stejným místě.
  6. Čau, je tam pro něj v plechu asi tak 10mm dírka do které to čidlo příde zastrčit. Ale moc tam nedrží, proto ho tam máš vypadlí.
  7. A zadní pási nemáš utažený jo?
  8. Čau, přečti si tohle téma třeba ti to pomůže. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=49034&highlight=problem++raden%EDm+++prevodovke+frs
  9. Jenom převodovka ti nestačí!
  10. Čau, většinou to dělá ten snímač v nádobce na chladící kapalinu. Když se podíváš do prázdný nádobky tak tam uvidíš dva (jako) dráty tak je vočisti. Když je neuvidíš tak nádobku vyvař voctovou vodou, jsou totiš zarostlí a nevedou. Nebo dej novou nádobku.
  11. Čau, vo kterou jednotku se ti přesně jedná, vo ventilátor (sahary) na chladiči, nebo vnitřní ventilátor. Pro vnitřní ventilátor jeto přímo v ovládání topení. Pro sahary je na levím nosníku dole v motorovém prostoru kousek za klaksonem.
  12. Přesně tak mám to úplně to samé, na tý litině to vyrezne hned, kor když tomu pomůžeš. Na STK napíšou do protokolu - číslo a kod motoru nečitelný z důvodu koroze, zaběhneš na magistrát s tím protokolem a tam to zapíšou do TP.
×
×
  • Vytvořit nový...