Přejít na obsah

Merlin 67

Uživatel
  • Počet příspěvků

    149
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 182 zobrazení profilu

Oznámení Merlin 67

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Merlin 67

    Devil eyes

    Mám černé mlhovky které už nepotřebuji - podívej se do mé galerie.
  2. Jo, trefil jsi to téměř přesně. Mě se to teda ještě o nějakých pár desítek tisíc prodražilo kvůli xenonům. Ale stojí to za to. Teď mám natáčecí bixenony a chrochtám si blahem.
  3. Je to samozřejmě taky názor, ale zkus se podívat na mou galerku. Troufám si říct, že ti pro smích nebude.
  4. Jestli chceš přestavovat, budeš muset udělat i zadek, jinak to bude vypadat směšně. Před FL má plastové lemy, které FL nemá a jestli budeš mít vpředu FL a ještě RS a vzadu před FL a ještě k tomu obyč, budou se ti chechtat.
  5. Je toho opravdu více, ale za sebe musím říci, že ani jedna změna Oktávku nijak nezkrášlila. Climatronic je nepřehledný (navíc nastavení teploty už jen po stupních - ty půlstupně tam citelně chybí), bílé podsvícení palubky a mírně upravené budíky působí lacině a ani nový volat příliš nepřesvědčil - působí dost subtilně. Máme obě Oktávky, ale interiér předFL na mě působí daleko příjemněji a vyváženěji.
  6. Merlin 67

    Red Fantom

  7. Merlin 67

    Devil eyes

    Tak po více než roce je všechno jinak. Skočila mi na auto srnka a udělala facelift, o který jsem nežádal. Takže jsem se při této příležitosti rozhodl předělat předek zase na něco nového. Při této příležitosti nabízím ke koupi černé mlhovky, protože vím, že to tady několik z Vás řešilo. Jsou to origo mlhovky, které jsou ručně dostříkané (vnitřní zrdcadlo), samozřejmě velice pečlivě a se vším, co k tomu patří. Následně pečlivě utěsněné (jezdil jsem s nimi více než rok a v pohodě). Fota v mojí galerce.
  8. Ještě ke spotřebě: Jezdil jsem pár dní bez klimošky (vadné čidlo) a spotřeba klesla na 7,6, tzn. prakticky o litr méně.
  9. Merlin 67

    Devil eyes

    Kolega je na to odborník. Já spíš jen vymýšlím :-).
  10. Merlin 67

    Devil eyes

    Přiznám se, že zatím jsem neměl čas je ani koupit. Ale slibuju, že jak něco - dám hned vědět. :-)
  11. Merlin 67

    Devil eyes

    Jak jsem řekl, koupím je a uvidím, jak komplikované bude předělání. Každopádně pokud budu předělávat, tak následovně: - kroužky- denní svícení - diody - blinkry - stávající blinkry - parkovačky Rozhodně nebudu přidávat další světla, kouzlo je v tom, že je to všechno součástí hlavních světel - nelíbí se mi ty přeplácané maškary. Nehodlám rozhodně ani měnit předek - mám tam sportkit, který se mi líbí víc než RS předek. Jak už tu bylo řečeno, kroužky svítí dost silně na denní svícení, případně si nechám ještě přeprogramovat mlhovky na kombinaci s denním, abych nedráždil policajty. Takhle to vidím já, nicméně diskuzi se nebráním.
  12. Merlin 67

    Devil eyes

    ...ale musím říct, žes mi nasadil brouka do hlavy. Je tam sice spousta úskalí (tím spíš, že bych v tom případě chtěl použít kroužky jako denní svícení) - výměna diod, vyrovnávání hodnot (aby auto nehlásilo chyby) atd., ale výsledek by stál za to. Asi je koupím a pak uvidím, nakolik je to reálné....
  13. Jezdil jsem na 95 rok a půl a nestalo se nic. Teď jezdím na 98 protože jsem zjistil, že s tou devadesátosmičkou jezdím o půl litru na sto úsporněji, takže v součtu je to levnější a navíc to samozřejmě líp táhne.
  14. Merlin 67

    Devil eyes

    Nápad určitě dobrý, i když realizace dost pracná.
  15. Merlin 67

    Devil eyes

    Potahovat mlhovky fólií není nejlepší nápad - řekl bych, že to podstatně sníží svítivost. Taky jsem tenhle problém řešil (viz moje galerie).
×
×
  • Vytvořit nový...