Přejít na obsah

oct

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 262
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 898 zobrazení profilu

Oznámení oct

Nováček

Nováček (1/14)

75

Popularita

  1. Můj Kodiaq má fólii.
  2. Ne. Mám vypnutý S/S, motor běží, a po pár vteřinách napíše, pro rozjezd přidejte plyn, nebo něco v tom smyslu. Edit: Co vlastně myslíš tou automatickou brzdou? AutoHold mám vypnutý
  3. Je to rozsvěcení modulů, alespoň u mne.
  4. Ahoj, nepleteš dvě věci dohromady? Blind Spot Detect je asistenční systém, který pomáhá řidiči hlídat mrtvý bod vozidla - místo za vozidlem, které není viditelné ve zpětných zrcátcích. Systém využívá radarová čidla v zadní části vozidla a na základě algoritmů vyhodnocuje nejen pozici ale i rychlost ostatních vozidel. Systém je aktivní nad 15 km/h a snímá prostor do vzdálenosti 20m po stranách a za vozidlem. Pakliže je předjíždějící vozidlo rychlejší o více než 10 km/h, neupozorňuje řidiče. Systém řidiče upozorní na přítomnost jiného vozidla prostřednictvím rozsvícení LED diody v bočním zpětném zrcátku na dané straně vozidla. Pakliže řidič začne odbočovat i přes varování, začne LED dioda blikat. Asistenční systém Lane Assist využívá multifunkční kamery umístěné v patce vnitřního zpětného zrcátka a dokáže pomoci řidiči odvrátit blížící se havárii v důsledku vyjetí z pruhu. Systém je předurčen k využití na dálnicích, rychlostních silnicích nebo silnicích s kvalitním pozemním dopravním značením. Jeho primárním cílem je aktivně udržet vozidlo v jízdním pruhu, nikoliv varovat řidiče před vyjetím z pruhu. V případě přiblížení se k jedné z čar aktivně drží vozidlo v pruhu zásahem do řízení, čímž udržuje vozidlo v jízdním pruhu. Zároveň s tím se na sdruženém panelu přístrojů zobrazuje aktuální stav systému. Jestli máš čistá čidla i kameru, tak to asi bez servisu nevyřešíš.
  5. Máš pravdu. Na O3 jsem venkovní anténu neměl. Neměl jsem Webasto, GPS ani DAB. Rádio Swing.
  6. VIP 77777 Nějaká černá limuzína, asi Mercedes
  7. oct

    Motor 1.5 TSI

    No mě se to také nezdá. To existuje databáze všech vyrobených řemenů, kde je k výrobnímu číslu přiřazena nějaká naměřená hodnota z měření před expedicí? A co třeba druhovýroba? Takový výrobce asi mít přístup do DB VW (ŠA) přístup. Jak by se to řešilo? Žě by na každém řemenu byla naměřená hodnota, která by se zadávala do ŘJ? Vše mi to připadá jako utopie nebo blaf.
  8. 005 JOHNY O3 Combi šedá business metalíza SPZ00001 Nějaký bílý ford SUV s odkazem na webovky SPZ na přání, který jsem si nezapamatoval a ani ho nemohu vygůglit .
  9. oct

    Adaptivní tempomat

    Tak se to chová i u mne, elmech brzdu mám. Jen pro rozjezd nešlapu na brzdu, ale přidám jemně plyn.
  10. > Rest Tak to máš dobré. Mě při venkovní -5°C a vnitřní 23°C šel teplý vzduch cca 5 min. Je ovšem pravda, že motor nebyl moc zahřátý, olej 87°C.
  11. oct

    Podvozek bez DCC

    Já 17 zimní. Na 18 letních jsem ještě nejel.
  12. Můj názor je, že adaptivní tempomat je mnohem lepší než normální.
  13. Je to k ničemu, stejně počítá podle dojezdu, který nesedí se skutečností
×
×
  • Vytvořit nový...