Přejít na obsah

Leonin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    211
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Leonin

  1. Ahoj stejny auto stejny problem.S tim že se mě to stava už teměř každy den jen rano.
  2. Ahoj odkud jsi možna bych měl o něco zajem.

  3. Zdar daraci ten stejny jev mam i ja na aute stava se to občas a za studena.Třepe se cele auto otačky motoru jsou nepravidelne a auto se po sešlapnuti plynu začne dusit.Pokud ma někdo nějake poznatky at pisne.Auto už je po zaruce tak snad to nebude neco velkeho.
  4. Leonin

    Převodovka

    Zdarec mam jine auto ale uplně stejny motor i převodovku a mam to stejny jak pišeš ty žadna zavada to neni a dělaji to i jine auta.
  5. Leonin

    Ložisko na spojce?

    To mě hlava nebere co s tim ma filtr co společneho?
  6. Leonin

    Ložisko na spojce?

    Taky mě to děla mam sice seat ale stejny motor v servise mě řekli že je to normalni ale dřiv mě to nedělalo a děla mě to až se auto vic zahřeje tak po ujeti 20km.Na seat forum to popisuji jako vetší vula na hnacim hřideli.
  7. Leonin

    Hlučnost motorů

    Zdarec nevim co maš za motor ale ja mam viz popis dole a tento problem mam taky je to jakoby cvrlikani byl jsem s tim v servise ale tam mě řekli že je to normalni což určitě neni dřiv mě to nedělalo a dost mě to štve.
  8. Zdarec mam sice jinou značku jak ty ale motor mame stejny mam najeto 29 000km a ten jev co popisuješ ty mam taky a když projiždim třeba nejakym tunelem a mam otevřeny okno tak slyším nejake šustěni jakoby plechu z motoru.
  9. Me to děla taky pokud je motor studeny tak se mu do otaček moc nechce ale pokud se trochu zahřeje už běži normalně myslim že je to tak schvalně.
  10. Zrdavim opět se bude u nas konat super akce tak vas na ni zvu.Na dotazi rad odpovim. http://www.autosportmedia.eu/seznamprihlas...amp;setlang=yes
  11. Zdarec takove pasky koupiš v Baumaxxu ,Obi atd.
  12. Ahoj a co to tak zkusit lehce technickym benzinem a potom wanishem s tim mam dobrou zkušenost.
  13. mel jsem fabku 74 kw muj nazor jela pěkne ale musela se dost točit tim padem vyšši spotřeba ale při normalni svižne jizdě podle pp prumerna sporřeba 5,5l.Celkem hodně papkala olej a navic se doporučuje lit benzin 98 jinak bylo cvrlikani ventilu.Hodně se me na ni libilo že mela zadni kotoučove brzdy a to bylo hodně znat při brzděni.
  14. Leonin

    Tlumeni podbehu

    a co třeba tam nalepit nebo přinytovat s nejakou podložkou karimatku ta nesaje vodu a učel by to myslim splnilo.Co myslite?
  15. Leonin

    1.4 16V klepe

    zdarec mam stejny motor jak ty a to houkani mam taky mam najeto 20 500km.Me to houka nebo spiš piska jakoby se zadiralo nejake ložisko či co divny zvuk.
  16. Tak jsem byl v servise ohledně toho cvrlikani tak se stim přijemce oprav svezl a řekl že ventily to nejsou že ty by sli slyšet i na volnoběh ale za jizdi to slyšel a že to nic neni že je to jen odraz zvuku.Tak nevim při otevřenem okne to jde slyšet celkem dost i když jedu na neutral a sešlapnu plyn.Jak jsou vetši tlaky v motoru tak to jde slyšet.Poradi nekdo neco nebo jak to nejak vydedukovat odkad to muže jit?Mužou to třeba dělat rozvody?auto je rok stare a najeto 18500km.dik za každe rady.Zvuk bych přirovnal cvkotani ventilu-šusteni nebo jakoby řechtal nejaky řetez.
  17. Tak tento motor mam a celkem spokojenost mam na nej najeto 18 500km a je celkem pružny a dobře se vytači ale posledni dobou pozoruji že když jedu na jaky koliv rychlost.stupen a mam tam 2500 ot.a sešlapnu vice pedal tak slyšim při otevřenych oknech jakoby cvrlikani-šustěni neco jakoby klepali ventily.Nejvice to jde slyšet při otevřenem okne od spolujezce a při projišce kolem nejake zdi nebo aleji stromu kde se ten zvuk jakoby odraži tak nevim co to je nebo jesti neco odhazi
  18. Leonin

    1.4 16V klepe

    To jsou ale zmrdi to jim patři nakopat mezi nohy.Mam sice jinou značku auta ale už jsem si s nim taky zažil neco a me to přijde že ty mechanici v autoritovanych servisech jsou lempli a umeji jen menit a dolivat oleje jinak nic vic neumeji.
  19. Leonin

    Řazení

    Zdarec mam stejny motor jako vy a nejspiš i přrvodovku.S tou zpatečkou to mam taky tak že se ji tam občas nechce mam najeto 17 500 km mam vymenene zpatečkove kolo a vydličku a je to pořad stejny.tak nevim asi je to nemoc převodovky.
  20. Tak dnes me volali že to mam opravene udajne když me menili zpatečkove kolo a vydličku tak tak dali špatne nejake gubero a tama to teklo pry tam chybělo cca 2 dcl oleje tomu ale moc nevěřim když jsem vyděl tu louži a jak to za mnou nechavalo kapky kama jsem jel.Pry je to v pořadku že nebyla přidřena.Tak jim teda budu věřit a nebudu se bat že jak me za rok skonči zaruka že se na te převodovce neco vyskytne.
  21. Auto už odtahli a to vše me zmrvili v autorizovanem servise.Zitra o tom napišu vic a jak se to vše stalo.Auto mam v zaruce tak jsem zvedav co s tim ted budou dělal.
  22. sorry že jsem to napsal sem ale nechtel jsem zakladat nove tema.Problem:zajimalo by me co všechno ma za nasledek unik oleje z převodovky kdy na miste pod nastartovanym autem teče olej cca po 5 sekundach tak mala štamprlka v tomto stavu jsem ujel nato 40 km a po dojeti šlo už špatně řadit to vše jsem zjistil až doma že me ten olej vubec teče až potom byl v aute dost velky smrad od oleje.muže byt převodovka kaput?a ani nevim kolik tam toho oleje zustalo.
  23. To je domaci vyroba nebo to jsi nekde koupil?a jak je to tam přidělane to maš i pod litakem?
×
×
  • Vytvořit nový...