Přejít na obsah

kahuda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    65
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kahuda

  1. Mě to zabírá až nahoře hned od nového auta, vadí mi to, řekl bych, že se to zhoršuje.V servisu mi řekli, že to seřídit nejde, jedině vyměnit spojku...
  2. No radši bych ty novější, ale kdyby to nebylo daleko, tak bych si pro ně dojel. Poštou by asi poslat nešly... Mohl bys je vyfotit a dát sem nějaké obrázky. Díky
  3. Zdravím, chtěl bych se zeptat. Potřebuji vyměnit 5. dveře u Favoritu r.94 (koroze), budou pasovat dveře ze staršího modelu? Pokud vím některé měly ty kontakty na mlhovky a couvačky, ale jde mi o mechanické upevnění a rozměry. Díky.
  4. No, na servisní prohlídce jsem byl před měsícem a to tam nic nebylo... Každopádně to zkusím. Díky.
  5. Zdravím, při mytí jsem zjistil, že se mi z té lišty okolo masky loupe chrom ,zatím na jednom místě asi 2x5 mm proužek. Myslíte , že to mohu reklamovat?
  6. Včera servis (první) po 8300km / 16měsíců za 3380.-Kč. Proměnlivý interval změněný na pevný: po roce nebo 15 000 km.
  7. A kde je ta klapka? Nevím možná jsem si toho nevšiml, ale myslím si, že to dřív nedělalo.
  8. Značka to není, je to zevnitř auta, ještě poznatek- když je otevřené okno (stačí trochu)- tak to nedělá.
  9. Zdravím, nevím jestli to tu už neproběhlo, ale zeptám se: když zabouchnu kufr, tak mi v něm asi třikrát něco zaklepe. Je to někde vespod jakoby pod rezervou, všechno jsem zkontroloval a nic. Je to slyšet víc zvenku, jako něco uvolněného... Nesetkal se s tím někdo? edit: mám Rapid Spaceback 2015
  10. No o víkendu popojedu o trochu dál, tak uvidím.
  11. Zdravím, mám dotaz: poslední tři dny mám na stejné trase do práce i z práce ( cca 3km) asi o litr větší spotřebu než obvykle a to se snažím jet co nejšetrněji. Zimní gumy jsem měnil asi před třemi týdny a nic se nezměnilo až teď. Co by to mohlo být? Díky předem za rady.
  12. Hoši já to nechápu, každý druhý tady ukazuje fotky se spotřebou pod 5 litrů a na druhou stranu se dočtu, že 4000 otáček není moc... Já jezdím kolem 6,5 litru- po městě víc, na dálky míň. Na 4ku po městě točím 1200 a jedu 50 - to mám jezdit na 3ku?
  13. To mi připomíná chování Microsoftu...
  14. Hoši, týká se to liftbacku nebo spacebacku?
  15. Ahoj, možná jsem trocho mimo téma, ale zeptám se, kolik tak asi stojí výměna vyvážených kol? Jedná se pouze o přehození, jde mi o to kolik je ještě normální cena a kolik je zlodějna, ptal jsem se v AS a bylo mi řečeno do 500.- (a to s tím, že zimní komplety vezmu od nich...) Zdá se mi to za dvacet šroubů dost.
  16. A to platí jen na Slovensku, nebo i u nás? Nikdo mě nikam nesvolával...
  17. kahuda

    Ostřikovače

    Mě to začne stříkat až po třetím setření.
  18. A máte po zábavě. To jste museli rejpat?
  19. Však já jezdím, jen se poptávám, jestli někdo neví co to dělá...
  20. Tak tady je to video, není to tam tolik slyšet, v 6. a 8. sekundě tam něco cvakne, ale to už se tady myslím řešilo. https://youtu.be/iJ6_qTjjK1M @ Rypicong: to si přesně trefil, jako stará pračka, když vypouštěla a čerpadlo šlo už naprázdno. @ mil_da: při studeném motoru mi to taky popískává, bude to asi to samé.
×
×
  • Vytvořit nový...