Přejít na obsah

kozlustechnykus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    133
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kozlustechnykus

  1. Diky za odpověd. Nakonec se to asi vyresi rok starou 1,4 TDI
  2. Ahoj, jak jde tahle kombinace dohromady? Pokud mozno jeste ve spojeni s DSG? LPG by tam slo az po zaruce a od nejake solidni firmy.
  3. Uplne jsem na to tema zapomel:) Gumy uz jsou koupeny ale diky za nabidku.
  4. Diky za reakce. Uvidime, co se tu jeste objevi.
  5. Ahoj. Dostal jsem za ukol zeptat se naletni gumy na feldu. Rozmer 165/70 R13 do 1000.- Duraz asi na zivotnost/jizdni vlastnosti tak nejak 50/50. Co by jste poradili? Diky.
  6. Na dfens-cz.com je povesena pozvánka na akci poradanou webem ovce.eu ktera ma byt vyjadrenim protestu proti "nesmyslnému omezování individuální motorové dopravy, šikaně a diskriminaci řidičů." Myslim, ze pro ty, co budou v Praze a budou se chtit zucastnit, to muze byt zajimave rozptyleni:) Pak sem hodte info, pokud se zucastnite. Nedelam si zadne prehnane iluze, ale furt lepsi, nez o tom jen brblat v hospode nad pivem, nebo nekde na netu. Politici si neuvedomujou, ze oslovenim ridicu muzou ziskat dost volicu. Kolik milionu lidi v tomhle state ma ridicak? Aspon si prectete odkazovany clanek.
  7. Tohle ne. Za me je to hnus. Jsou tam prvky puvodniho auta, ale jako celek je to sileny. Predek jakoby dostal ranu z vrchu a co ty hrany na dverich? Nadhernej Tudor, kde jsou ty doby?
  8. kozlustechnykus

    Yeti

    To jako bude el ovladani zadnich oken az v nejvyssi vybave? Podle tohodle se mi zda, ze veskera priplatkova vybava bude asi pekne mastna a zase navzajem nesmyslne provazana
  9. Koukni na Cimbu.cz Tam nejaky grafy urcite najdes.
  10. Ja ani nepsal o tom cloveku, pouze o tech vydridusich obecne. Souhlasim s tim, ze prodavat sosnutej material je svinstvo. Jen at si to vyzere. Castecne souhlasim s postihama za prodej. Ale ne tak jak se to snazi vycislovat. Je trochu blbost snazit se zahojit na jednom cloveku, ne? Vubec uz nesouhlasim s vypalnym za nosice, HDD nebo blbou pametovku do fotaku. S tim at jdou k sipku.
  11. Tyhle paraziti se proste snazi lidi zastrasit nesmyslnyma castkama za odskodneni a doufaj, ze jim podepisou aspon nejaky vyrovnani. Nikde jsem nevidel vypocet te skody. Uz i sami hudebnici se ozivaji proti OSE RIIA a podobnym kurvam. http://www.cdr.cz/a/26613 Tihleti "ochranci" umeni se totiz hrajou na svym vlastnim pisecku a nazory hudebniku je nezajimaji. Snazi se vydupat co nejvic penez jakoukoliv cestou a interpret z toho dostane houby. Tyhle parazity by meli lidi hnat vidlema na potkani. Sami nic neumi a jen se prizivujou na zabavnim prumyslu. Pruser je, ze tohle jejich loby si dnes dokaze koupit zakony na ochranu jejich podnikani a nejradsi by meli plne kontrolovanej internet aby si nedejboze nekdo neco nestahl a hezky se cvakalo. http://www.cdr.cz/a/26572 Tohle je uz uplnej vrchol. Soukroma firma bude narizovat mojemu ISP aby me odpojil. Debilita uz fakt vladne svetu. Jeste ze 3.WW tenhle bordel zrestartuje
  12. Policajti za to az tak moc nemuzou. Nebo si myslite, ze je bavi stat nekde v mrazu a buzerovat za rychlost? Ikdyz, nektere asi ano Problem je ve vedeni a celkove koncepci policie.
  13. Jako vittorio. A aspon vam nechodi pozdravy od PČR Dneska uz bych to v ramci rodiny neprepisoval.
  14. Je to sice dost nestandardni soutez, ale jen at podobne ( a lepsi) vysledky vidime casteji. 4. plac je hoodne fajn
  15. Zdalo se mi to, nebo tam obcas Kopeckymu sel spatne kvalt?
  16. A co se stane, kdyz mi to ten druhej podepise, ze to zavinil, ale pak se mu to rozlezi v hlave a zacne delat problemy? Napriklad to nenahlasi na pojistovnu, nebo nahlasi, ze jsem to zavinil ja? Popravde dneska lidem moc neverim.
  17. Tahle sbirka by asi trumfla i ty na Narodni divadlo Bezva napad.
  18. S tou Moravou jsem neprisel ja. Chran Buh, taky tu ziju. To rikal jeden z dYskrymynovanich.
  19. Romové z Janova - exodus Další z romských aktivistů Miroslav Tancoš dokonce varoval před hromadným exodem. "Nebo nám dejte území, třeba na Moravě, my se tam vystěhujeme a budeme mít vlastní stát," Tohle uz by stalo za uvahu. Kde je nejvic zamorenej, vytezenej a hlavne nepristupnej kousek statu? Neco, ceho se stejne chceme zbavit. Pokud mozno snadno zabarykadovatelny udoli aby se nevraceli:)) Ted vsichni povine napiste svemu poslanci a to by bylo aby to neproslo:) PS: Macocha ne. Tam je moc hezky.
  20. A co takhle Subaru Forester? U nas je zatim asi jenom benzin, ale s tim jejich dieslem by to nemuselo byt spatny. Taky tam maji nejakej LPG Program, takze bych ani ty benzinovy motory nezatracoval. Ceny taky nejsou nijak strasny. A zlodeji se o to asi taky moc zajimat nebudou. Muzu se zeptat z jakeho duvodu zrovna SUV a ne treba kombik?
  21. Souhlasim, NSX a M3 jsou trochu jinde nez ostatni, ale vidno, ze ty ostatni se tam porvali celkem slusne. Jen jsem cekal ze Boxster bude lepsi. Skoda toho nepovedeneho utoku na SLK.
  22. Se jenom divim, ze je tak malo aut v pangejtu. Ze by obvykla reakce typu Neco se predemnou deje, tak to zaslapnu?
×
×
  • Vytvořit nový...