Přejít na obsah

Willis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    99
  • Registrace

  • Poslední návštěva

2 Sledující

O uživateli Willis

  • Narozeniny 15.4.1955

Návštěvy profilu

1 274 zobrazení profilu

Oznámení Willis

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Fakt super debata , také přispěju, rádio vyndavat, jak řečeno předejdete vybití a nikdo vám ho neukradne.
  2. Neházej flintu do žita, jestli ti je schopen někdo ze servisu dát dobrozdání, že auto bylo bourané a tebe o tom nikdo neinformoval, máš nárok na nějaké řešení, tedy ve vztahu ke skryté závadě. Ne ani pokaždé v bazaru na toto mohou přijít a jestli to je solidní bazar tak se k tomu také nějak postaví. Jinak jestli o tom věděli a minulý majitel jim to řekl, jsou v průseru, v servisech bývají záznamy o opravách aut, proto je také super kupovat auto se serviskou, máš záruku, že se o autě něco dozvíš.Jestli o tom bazar věděl, zpočátku spoléhá, že tě odbydou a ty se stáhneš a necháš je napokoji, ale když budeš důraznej tak tu možnosti řešení jsou. Jinak přeji hodně úspěchů.
  3. No nením jak je ta věc aktuální, v dnešní době "lepších pohonných hmot" a "aditiv", ale když jsem se učil automechanikem /je to již hodně dlouho/, tak mistr OV - jinak technický sportovní komisař , ukazoval manuál k mercedesu, kde dovozce v manuálu uváděl, že na zimu doporučuje přidávat benzín Speciál - /váže případnou vodu/, olej M2T zlepší mazací vlastnosti nafty, určitě si nekdo pamatuje, že venku byla nafta lepší. Poměry si nepamatuju je to fakt dávno, ale můžu odpřísáhnout, že to pravda je viděl jsem to na vlastní oči v tom manuálu napsaný.
  4. Willis

    Mlžení oken

    Taky poradím vyměnit filtr, to by taky mohlo.
  5. Jestli je někdo pořebujete můžu prodat, sehnal jsem stříbrné. cena cca 1.500 ?
  6. Zvířátka v lese se rozhodla, že už nebudou bydlet v lese a postaví si sídliště. Musejí si však na to sehnat povolení. Přemýšlejí o tom koho poslat na úřad, aby povolení sehnal. Tak se rozhodnou, že pošlou lišku, protože je nejchytřejší. Liška odešla, celý týden je pryč, pak se vrátí a říká: Ať jsem dělala co jsem mohla, sehnala jsem 34 povolení, ale poslední 2 jsem nemohla sehnat. Zvířátka tedy vyšlou medvěda, není sice nejchytřejší, ale je nejsilnější. Medvěd odešel, je pryč celý měsíc, pak se vrátí a říká: Ať jsem dělal co jsem mohl, sehnal jsem 35 povolení, to poslední mi vydat nechtějí. Zvířátka přemýšlejí co budou dělat, nevědí si rady, když v tom se ozve vůl, že by to teda taky zkusil. Zvířátka se diví: "Ty vole ? Vždyť nic neumíš ?" No ale, protože se nikdo jiný nenašel, souhlasili všichni, aby to vůl zkusil. Vůl druhý den ráno odešel. Všichni čekali jak to dopadne a přemýšleli jestli se vůbec ještě vrátí. Po obědě se najednou vůl vrací. Za ním jedou bagry, nakladače, jeřáby a další technika. Zvířátka se diví jak to dokázal a všichni se ho na to ptají. A vůl jim říká: " No nebyl to takový problém. Přijdu do první kanceláře a koukám - sedí tam spolužák, přijdu do druhé kanceláře a tam také sedí spolužák,
  7. Potvrzuji, mám od Rolbaře vyměněno cca měsíc a už mám klid.
  8. Ruku na srdce milý policisté a policistky, kdo z vás v autě ať už jakém koliv nemá přestavbové HID nebo něco podobného, třeba jako 100 W žádovky atd., inu pod lampou je největší tma. Stačí se podívat jaké neschválené věci, které se v autech používali a ještě i používají, třeba u DN různé stolky ze Sconta apod. Jak říkám kdo jsi bez viny hoď kamenem.
  9. Souhlas mám po ruce COC od frantíků a tam žádný hologram není, poze origoš červené razítko, toť vše a zatím na to v Praze a nejen zde, přihlásili všechna auta /cca 150 ?/.
  10. Originál COC má originál razítko, který vystaví v té určité zemi dovozce, ne dealer.
  11. to: Wassermann, když na jihu, tak Pelješac-Korčulu+kuču Marca Pola, Chorvatsko je pěkné, ale lidi se tam trochu pomátli z cestovního ruchu a potažmo i z peněz. Takže já už 5 rokem Itálii.
  12. Ověření podpisu ti udělá každá matrika na příslušném úřadě. jinak na dálku by to udělal jen "hlupák" úkon spočívá v tom, že matrika /pověřený pracovník / potvdí, že podpis je zkrátka toho člověka a tedy že to byl on kdo ten papír před ním podepsal.
  13. V úvodu se zakladatel ptá na toto"Myslím tím celkový počet dní od chvíle, kdy podnik začne vyrábět "konkrétní objednaný kus" po sjetí z výrobní linky "
  14. Vím, že to jsou tochu jiná auta, ale pro zajímavost výrobní proces v TPCA Kolín trvá 57 sec. Tedy každých 57 vteřin auto.
×
×
  • Vytvořit nový...