Přejít na obsah

LubosPubos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení LubosPubos

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Řešení je celkem jednoduchý. Koupit novou anebo zavařit nýty - potom už ale nepujde polohování nahoru a dolu. Povoluje se to totiž v těch nýtech a to jinak že zavařenim je to neopravitelný.
  2. Ahoj, kde přesně prosimtě je ten snímač ? Mam ten samej problém.
  3. Ahoj, jestli zde tato otázka zazněla, tak se omlouvám... nechal jsem si udělat tempomat (OII r.v. 2005) páčka mě vyšla na 900,-, za montáž i nakodování si kamarád řekl 200,- (nebylo nutno protahovat kabel - byl tam z výroby). Zajímalo by mě ale jak se to s kontrolkou. Kontrolka je tam vidět, ale nesvítí. Dá se ještě nějak aktivovat ?
  4. Nejjednodušší řešení je zajet na vrakáč ať vám tam z nějaký bouračky ustříhnou z pásu tu zastrkávačku. Takhle je to udělal já, stálo to 50 korun.
  5. Když sem poprvé měnil žárovku na předních světlech, taky sem nechápal. Potom sem se musel smát, když jsem přišel na to, jak je to jednoduchý. Např. pravý světlomet (pohled na motor) v zadu na lampě. horní levý roh - musí se odšroubovat plastová matka. Předposlední krok : na pravé straně v dolní části světlometu je páčka, taková zahnutá packa. Ta se musí vytáhnout dopředu (néé na ze strany na stranu jako jsem to dělal já, až se packa málem urvala). Potom se světlomet volný, musí se jen vytáhnout. Nejlépe zatlačit na světlo z vnitřní části. Chce to trochu sílu, žádnej strach nic se nestane. Pak světlo drží jen na konektoru, ten sem ale odpojovat nemusel, světlo bylo téměř celý venku tak, že jsem se v klidu dostal i na parkovačku.
  6. Co já bych dal za to, kdyby mě to nepípalo.
×
×
  • Vytvořit nový...