Přejít na obsah

0prcek1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení 0prcek1

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. 0prcek1

    nestartuje

    Zapnul jsem klicek do prvni polohy a pak jsem dal startovaci polohu a nic to nedelalo,tak jsem pri tom propojil na spínačce pin 2 a 3 a auto hned naskocilo. A dneska jsem dal novou tu spinacku a chytlo to hned na prvni dobrou. Jen nevim jestli mas stejnou elektriku jako ja,ja mam rapida 2013 a koukal jsem,ze ty mas 2014 a ty uz meli myslim tu novou elektriku,ale nejsem jsi uplne jistej.
  2. 0prcek1

    nestartuje

    Je to verdikt ze škodovky a i jsem jsi to včera odzkoušel.
  3. 0prcek1

    nestartuje

    Tak po dnešním bádání a zkoušení,je verdikt asi takovej,že je špatná spínací skříňka. Zejtra si ji budu objednávat,tak až ji budu mít namontovanou,tak dám vědět jak to dopadlo.
  4. 0prcek1

    nestartuje

    vosa88 Přesně tohle samí dělalo i mě až pak teď najednou to nestartuje vůbec,ani na x pokusů. Měl jsem i startér na opravě a tím to taky nejní. Diagnostika mi nic nehlásí nějakou chybu. Mám kámoše ve škodovce,tak zjišťuje co a jak,ale je 120 km daleko a to se těžko radí na dálku.
  5. 0prcek1

    nestartuje

    Zdravím. Mám rapida 2013 a přestal mi startovat uplně. Při otočení klíčku do startovací polohy je slyšet pod polubovkou,jak tam sepne nějaké relé,ale motor netočí,ani to nehlesne a kontrolky nepohasnou. Na startéru je 12V na tom silném kabelu od baterky a na konektoru u cívky z klíčku je taky 12V po sepnutí startovací polohy,ale motor ani nehlesne. Myslel jsem,že je tedy startér vadný,tak jsem ho vyndal a byl mi z opravny vrácen s tím,že je v pořádku. Ale i tak pořád netočí. Nějaký nápad v čem by to mohlo být?
  6. 0prcek1

    nestartuje

    Nic na ton - polu nemám. Možná blbá otázka,ale proč by to inteligentní dobíjení dobíjelo jen schválně na 80%? Mě je pořát jen divný to,že kdyby byla přece vybitá baterka,tak by přece při startování pohasínali kontrolky. A tohle prostě jde vše v pohodě,jen nenaskočí startér,jestli tedy do něj jde proud na cívku ve startovací poloze.
  7. 0prcek1

    nestartuje

    Mám 1,2 tsi 63 kw a rok výroby 2013 bez start-stop. Dneska baterku dobiju a uvidím co to bude dělat dál. Zatím to do teď už nic neuďálo a vše funguje normálně a chytá to hned.
  8. 0prcek1

    nestartuje

    Tak jsem to měřil a baterka měla před startem 12,2V a při startu to kleslo na 9,1V a pak to dobíjelo na 14,1V. Ještě jsem to připojoval na diagnostiku a nikde to žádnou chybu nehlásí. A poslední dva dny se tu chová zatím úplně normálně,zkoušel jsem to už x krát nastartovat a vše v pohodě.
  9. Zdravím. Potřeboval bych radu. Auto do teď startovalo úplně v pohodě a teďka se mi stalo,že po cca 3 hodinách přijdu k autu a chci nastartovat a nic. V první poloze vše ok a kontrolky normálně svítí a dám do druhej polohy a nic to nedělá. Ale všimnul jsem si,že při tej druhej poloze pohasnou světla,ale startér neotočí. Baterka je tedy ještě původní 2013. Jednou jsem jsi ji vybil teda omylem sám a to pak když byla slabá tak to po otočení klíčku to jen zacvakalo a nic,dobil jsem ji a pak už zas ok. Ale teďka to necvaká,ale startér ani nehlesne. Předem díky za radu.
  10. Ahoj,zkoušel někdo dodělat to osvětlení všech 4 vnitřních kliček dveří?
  11. Ahoj. Nemáte někdo elektrické schéma na rapida 2013? Díky.
  12. 0prcek1

    BCM jednotka

    No běžný rapid z toho období měl taky třeba mlhovky s přisvětlováním a co jsem koukal tady na foru,tak podle všeho tahle jednotka to taky neumí,prý jen 087 a vejš.
  13. 0prcek1

    BCM jednotka

    Ahoj. Dá se někde zjistit co která BCM jednotka podporuje? Konkrétně mi jde o jednotku BCM PQ25 6R0937086P Díky
  14. A číslo barvy co jste si dával Vy víte? Vypadají opravdu pěkně.
  15. Ahoj. Chci se zeptat a má ta barva na alu disky škoda i nějaký svoje číslo? Díky
×
×
  • Vytvořit nový...