Přejít na obsah

mirekkrejci

Uživatel
  • Počet příspěvků

    362
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

4 Sledující

O uživateli mirekkrejci

  • Narozeniny 31.7.1989

Návštěvy profilu

2 743 zobrazení profilu

Oznámení mirekkrejci

Nováček

Nováček (1/14)

18

Popularita

  1. Ahoj, měl bych otázku, mám radio columbus (China) a v menu je přídavna funkce kontroly tlaku v pneu viz. foto. Mě by zajímalo zda po dokoupení senzoru do pneu viz. druhé foto (odkaz: https://www.pneumatiky.cz/info/povinna-kontrola-tlaku-v-pneumatikach-tpms.htm začne radio ukazovat přesné hodnoty každého kola? Děkuji za jakoukoli radu.
  2. Mám octavii II r.v. 2008 a zajímalo by mě co vše je potřeba vyměnit, kdybych chtěl dodělat automatické sklápění zrcátek po zamčení auta. Samozřejmě bude potřeba sehnat zrcátka s motorky, někdě jsem četl, že do předface se motorky do zrcátek na automatické sklápění nedávali je to pravda? V případě, že bych sehnal zrcátka facelift s motorky co je dále potřeba dodělat? Asi je ptořeba vyměnit vnitřní ovládání zrcátek s touto funkcí a bude stačit pouze naprogramovat? Nebo je třeba měnit ještě něco? Dá se vyměnit jen kostra zrcátek z faceliftu a předělat zrcátka na původní předface zrcátka? Děkuji za odpověď.
  3. ?jofrey@atlas.cz

  4. Davka: Jestli máš zájem o změnu podsvícení zkus se podívat na fb: Led Backlight Cars. V místě Vítkov (okres Opava)
  5. mirekkrejci

    Stahovačka

    Ja to vyřešil trochu prasácky, ale cca 3 měsíce to tak už mám a žádná porucha se nedostavila a funguje to snad i možná trochu lepe jak když tam byli ti staří předface jezdci. Takže lze opravit i předface přední stahovačku za pomocí pouze dvou nových plastu za cca 33,- Kč/ks
  6. Stropnici jsem potahoval, klasickou potahovou látkou, která je třeba na subwoofery. A lepidlo jsem použil na koberce (chemopren). Stropnici mám takhle předělanou už 3 roky a pořád je to jako nové nikde nic neodstava žádná vlnka nic.
  7. Tak jsem zkusil ještě jednou vyrobit, ten klopný obvod dle prvního návodu, zda jsem třeba někde neudělal chybu, protože jsem se u tohoto provedení dostal nejdále. Ale pořád to pracuje stejně po stisknutí tlačítka to sepne ale po opětovném stisknutí už nerozepne, opět musím odpojít přivod abych se dostal na rozepnutý stavu. Pak to pracuje pořád dokola stejně stisknu sepne, ale už po opětovné stisknutí nerozepne. Nevěděl by někdo v čem by mohla byt chyba?
  8. Luďa: a který máš na mysli ten spínač? Našel jsem jich trochu více.
  9. Wojnar: bohužel ani toto zapojení nefunguje, i přes zkoušení několika hodnot odporu, kondenzátoru a tyristoru stele to nefunguje. Kdybych měl přesné součástky, které tam mají byt tak by to snad fungovalo, ale momentálně při tom zkoušení různých možností to nejde.
  10. dobře tedy tak já zkusím něco dát dohromady a uvidím zda to bude stačit
  11. Takže: Odpor - 3K6 Kondenzátor - 100n Tyristor - BT149 Rezistor - jaký? Zítra bych to nakoupil a zkusil odzkoušet ale potřebuju vědět jaký ten rezistor
  12. Wojnar: a při použití 12V? Potřeboval bych vědět jaké mám použít součástky jaký kondenzátor, jaký tyristor a jaké odpory. Poté jsem schoopný to bez problému vyrobit. Ty odpory tam jsou sice uvedeny, ale při použití napětí 12V budou určitě jiné.
  13. Tak jsem trochu pátral, ale tohle neřeší můj problém. Potřebuji jedním tlačítkem sepnout a tím stejným zase rozepnout kontakt.
  14. Tak jsem se na konec rozhodl si to také vytvořit dle odkazu http://pandatron.cz/...itkove_ovladani Ale bohužel mi to nefunguje. Ano při sepnutí tlačítka se mi sepne relé ale při opětovném stisknutí relé zůstává sepnuté, dokázal by mi někldo poradit jak na to? V diskuzi pod příspěvkem na výše uvedené adrese řeší podobný problém, ale není tam odpověd, zřéjmě bude problém v sestavení. Uměl by někdo poradit?
×
×
  • Vytvořit nový...