Přejít na obsah

Skulosch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Skulosch

  1. Tragédie s Amundsenem pokračuje. ON-LINE infotaiment HROZNÉ, nezná nové trasy (ani 2 roky od změny), nezná změny v rychlostních limitech (kde se změnila 90tka na 110tku), nezná objízdné trasy, zobrazuje neexistující restaurace (i desítky let uzavřené restaurace). Škodovka o tom ví, ale nic s tím nedělá. Marketing hodl prodává, něco nazvete ON-LINE, ale když to pak nefunguje, tak s tím zákazníci nic neudělají.
  2. Ahojte, na olejovém servisu ve Škodovce mě zajímalo, kolik má iV najeto na spalovací motor a kolik na "baterky". Dobíjím jak doma, tak v práci, jedna nádrž benzínu vydrží i 3 měsíce, z toho důvodu mě zajímá, kolik má vůbec najeto spalovací motor. Bohužel ani po několika dotazech jsem nedostal odpověď. Údajně to nejde zjistit. Nemáte někdo zkušenost proč to nejde zjistit?
  3. Ahoj, to je běžná věc, mě se nepodařilo najet víc ja 40 km v čistě elektrickém režimu. Údajně to u mě dělá profil cesty, od domu i k domu musím vyjet nemalý kopec... Kdybych prý měl všude rovinu, tak najedu více.
  4. Ahojte, po mnoha emailech s podporou ŠA, kteří mě odkázli na reklamaci v servisu, byl problém odstraněn. Vyměnili COC modul a vše začalo fungovat jak má. Načítání je rychlejší a hlavně už tam nevyskakuje nutnost prokliku na "OK". S.
  5. Ahoj, obdržel jsem odpověď z Help Desk ŠA - Import Cílů jsme znovu prověřili, avšak nemáme informace o tom, že by to mělo být v budoucnu u Vašeho vozu možné. Jen shrnu, že odpověď se týká vozu ŠS III iV, infotainment Amundsen ON-LINE.
  6. Ahoj, po delší době appka MyŠkoda 4.0.3 funguje, ale volbu pro odesílání trasy do vozidla jsem nikde nenašel. V plánovači tras je po volbě trasy volba "Navigovat" a zobrazí se další 3 volby: Mapy Mapy.cz Waze. Prosím o info, jak děláš ten import cílů z MyŠkoda. Díky moc
  7. Ahoj, poslední týden, když došlo k zvýšení venkovní teploty, se dojezd zvyšuje a aktuálně je už celý týden na 39 km. S.
  8. Ahoj, dávám info z posledního týdne, které jsem nahlásil na na ŠA. Úvodní obrazovka nezmizí, když začínám jízdu v režimu "R" (na displeji se zobrazila parkovací kamera), zkoušel jsem tedy po 3 km od rozjezdu zastavit, dát režim "P", vypnout vozidlo, otevřít dveře, zabouchnout dveře a nastartovat a rozjezd se v režimua "D" a úvodní obrazovka zmizí a Amundsen naběhne. Když úvodní obrazovka zmizela, tak jsem zkoušel zastavit, a zopakovat vše, jen jsem započal jízdu na zpátečku v režimu "R", a znova zůstala viset úvodní obrazovka po přepnutí parkovací kamery. P.
  9. To tam jsou Windows? Že se musí zkoušet rušit a znovu vytvářet? Nic jsem nerušil ani nepřenastavolal a dnes ráno, přihlášení nenaběhlo (po 2 km dávám OK), podvečer jak jsem jel z práce, tak po 20 sekundách infotainment naběhl bez prokliku OK.
  10. Samsung Galaxy S10 je spárovaný s profilem. Nikdy nevypínám BT.
  11. Ahoj, v návodu jsem nenalezl odpověď a v ŠA mi zatím neporadili. Viz foto, při každém zapnutí zapalování, se zobrazí úvodní obrazovka viz foto. Problém je v tom, že "někdy" zhruba po 30 sekundách zmizí, ale většinou nezmizí, dokud nekliknu na "OK". Jezdím ve voze (ŠS iV) sám, mám tam jen jednoho hlavního uživatele, používám jen jeden hlavní klíč. Minulý týden jsem to zkoušel a někdy úvodní obrazovka zmizí, někdy ne. Příběh z této neděle (30 minutová jízda s mezizastávkami): 1) 15:55 - Rodina nastoupí do vozu, vycouvu z garáže, čekám až se zavře brána, aby pes neutekl (zabere cca těch 30 sekund). Po rozjezdu zmizí obrazovka parkovací kamery a svítí na mě "Vítejte", čekám a po 2 km dávám pokorně OK - zobrazí se infotainment. Dojedu na místo A (16:00), žena odchází z vozu, já a děti 5 minut čekáme, vypínám zapalování 2) 16:05 - žena nastoupí (ridič je po celou dobu v autě), mačkám "start" znova obrazovka "Vítejte", 30 sekund a je to pryč? Ne, po 2 minutách nasraně mačkám OK 3) 16:15 - dojedu na místo B, tentokrát opouštím vozidlo já, když odcházím vše se vypne, radio, topení... děti si pouštějí rádio na knoflíku, to naběhne bez uvítání, jsem pryč 2 minuty 4) sedám zpět do auta, startuji, znova naskakuje hláška "Vítejte", říkám si "do prd*le" snad už to po těch 30 sekundách zmizí, ale opět nic. Žena se mě ptá, proč mě pořád to auto vítá a proč pořád musím mačkat OK? Už na to mám úplně averzi. Budu rád za radu, ale pozor jedná se o Amundsen MIB3 - online. Děkuj P.
  12. Ahoj, přišla mi odpověď z ŠA: No comment! -------- Původní zpráva -------- Dobrý den pane S*, děkujeme za Váš email. Vámi popsané chování je standartní stav. Pro Váš vůz není k dispozici Import tras a cílů ani POI. Funkce „Moje Zvláštní Cíle“ (POI) bohužel nedosahovala celkové kvality, kterou jsme očekávali z dlouhodobého hlediska. Tato funkce byla u starších modelů vypnuta a není možné ji nadále využívat u nových infotainmentů již není vůbec implementována. Děkujeme Vám za pochopení. S pozdravem ŠKODA AUTO Help Desk Mobile applications, infotainments and mobile online services (ŠKODA Connect)
  13. Ahojte, dnes mi přišla odpověď: ------------------------------------------------------- Vážený pane, vlastní POI již v nových vozech s jednotkou MIB3 bohužel nelze importovat. Co se týká importu tras, předávám podnět kolegům na technické oddělení a ti Vám pomohou jakmile to bude možné. Děkuji za pochopení. S pozdravem, Informační linka ŠKODA AUTO 800 600 000 infoline@skoda-auto.cz ------------------------------------------------------- Takže super, všude na webu mají informace o možnosti importu svých POI (i ve všech ofiko videonávodech), ale nyní mi napíšou, že to není možné.
  14. Ahojte, takže v autorizovaném servisu mi nedokázali poradit. Mám se obrátit s dotazem přimo na ŠA.
  15. Ahoj, strana 84 - nic o importu POI (point of interest) a zobrazování radarů v mapě. Ručně, když zadám adresu, můžu ji dát do oblíbených nebo si nastavit adresu do práce a domů. Nic víc. V aplikaci MyŠkoda jsem zkoušel naplánovat trasu (vytvořít cíl), není volba k odeslání do vozu (ať si vytvořím trasu na webu, nebo v aplikaci). Pouze volba "Sdílet" a tam se zobrazí nabídka Wazu, Mapy, GooleMaps (na webu se zobrazí internový odkaz ke zkopírování). Video návody na webu od ŠA jsou ASI pro pro jiné (starší) navigace s SD kartou, ne pro ON-LINE Amundsen MIB3 bez SD karty. Díky S.
  16. Ahoj, uvedený návod má (v části Amundsen, v části navigace) jiné zobrazení okna navigace tzn. ovládaní je jiné, než co se mi zobrazuje v autě. Viz výstřižek. Jak importovat své POI se ani v novějším návodu nepíše.
  17. USB je datové, přehrává muziku. Viz návod strana 59 začíná Amundsen a část navigace a ovládání a zobrazení menu je úplně rozdílné s tím videem. A vlastně i se všemi diskuzemi a návody co jsou tady ve foru a co jsem poctivě přečetl. B8_Superb_OwnersManual 2019 11.pdf
  18. Když mám v USB vloženou flešku s POI a dám Aktualizace software, tak viz první foto níže. Nechal jsem to se zapnutým zapalováním 30 minut a stále se nahoře kolem "křížku" točí zelené kolečko a nic se neděje. Ve videu v čase 2 minuta 15 sekunda je volba, kterou auto nenabízí. Ve videu nesouhlasí obrazovka navigace co je v 2 minutě a 36 sekundě (viz foto 2), spodní lišta tam vůbec není. Po stisknutí NAV není spodní lišta, jen "tři tečky" a když se na ně klikne tam je nabídka (viz třetí obrázek).
  19. Je tam jen USB-C a zásuvka na zapalovač. Klasické USB je v loketní opěrce. Tam jsem dal USB s POI radary kde je na flashce: PersonalPOI metainfo2.txt Ale nikde v navigaci není volba pro import POI.
  20. Ahojte, nedaří se mi nikde najít téma, jak přidat své POI (radary), které se týká mé navigace Amundsen Online bez SD karty. Ve všech diskuzích, co jsem pročetl, se buď hovoří o Columbusu nebo Amundsenu na SD kartu. V mém autě ŠS III iV r.v. 2020, která má navigační systém bez SD karty a online (viz foto Informace o systému) nejsou možnosti importu vlastních POI, jak je ve většině témat uváděné. Ve https://www.skoda-connect.com/settings je informace o "Import cílů a tras", ale tuto volbu jsem nikde nenašel. Jde to vůbec? A pokud ano tak jak? Předem děkuji všem za příspěvky. Skulosch
  21. Ahoj, dávám také svou zkušenost s iV výbava Sportline. Auto mám 3 týdny, při koupi najeto 10 tis. km, roční vůz. V této době, jezdím do práce (město) + nějaké popojíždění což je max 50 km. Auto pravidelně každý den nabíjím v garáži, maximální dojezd po nabití ukazuje 34 km (jednou 37 km). V reálu se pak najede to co ukáže. Takže zatím zklamání v čistě elektrickém dojezdu a to mám klimatizaci na minimum, coming/leaving home vypnuto, vyhřívání zrcátek také vypnuto, nastavena rezerva v baterií v infotainmentu 0% a lehká noha na plynu (prostě ať je elektrický dojezd co nejvyšší). V režimu SPORT funguje spojení elektrika/benzín velmi dobře. Ahoj
  22. Ahoj, přidávám svou zkušenost. Spolu s jinou závadou jsem v servise řešil klouzající spojku na ŠO III RS 2.0 TSI r.v. 2014 manuál, najeto cca 63000 km. Reklamace zamítnuta. Na druhém voze ŠO II RS TFSI r.v. 2008 manuál, mám najeto cca 116000 km a spojka je stále OK.
×
×
  • Vytvořit nový...