Přejít na obsah

beuticek

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    3 970
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    25

beuticek naposledy zvítězil 13. Únor

beuticek nejvíce like obsah!

1 Sledující

O uživateli beuticek

Návštěvy profilu

10 038 zobrazení profilu

Oznámení beuticek

  1. Dle prospektu by měly mít o 10% větší svítivost než 1. generace, ale světelný tok je také jen 1500 lm. Takže asi drobná optimalizace.
  2. Ahojte, Osram má v nabídce 2. generaci NB led H7. Parametry má prakticky stejné, srovnání zatím nikde není. Tak uvidím, zda se časem rozhodnu pro upgrade.
  3. Tak s tím bych si dovolil nesouhlasit. Jezdím s nimi už rok a čtvrt a zpátky k halogenům už bych se nevrátil. Předtím jsem měl Osram NB Laser, LEDky svítí lépe. Mám O3 před FL.
  4. Tady máš na to celé téma: https://forum.skodahome.cz/topic/142115-únik-chladící-kapaliny/
  5. Jestli to klape v rejdu, nebude to poloosa?
  6. Já jsem ho po výměně kapaliny na G12 EVO nechal odstranit.
  7. Nebylo bouraný a blbě srovnaný? Kdysi jsem to zažil u blbě srovnaného auta kamaráda. Vibrovalo to strašně.
  8. Ahoj, nemáš zapnutý nějaký spotřebiče? Třeba vyhřívání sedaček a podobně.
  9. Pozor! Alpine nemá android, jen android auto a apple car play! Pokud chceš jen android rádio, tak pak jedině číňan, ale ten má většinou blbý tuner (rádio).
  10. Jj, je to model speciálně pro O3. Na ten USB konektor jsem zapomněl, ale ten je za pár stovek.
  11. Jj, měl jsem to stejně. Přes android auto nebo car play tam navigaci dostaneš, má to dokonce i svoji gpsku, tak je fakt přesná. Proti číňanovi určitě lepší, navíc zvukově super (i se standardními repro to docela hraje). Rádia to umí oboje (analog i DAB). Softwarová podpora je ale nulová, některé chyby nebo nedokonalosti jsem jim psal, poděkovali, ale to bylo vše. Pokud budeš chtít a jsi někde poblíž Prahy, můžu ti ho předvést. Kdyžtak pošli SZ.
  12. Ahoj, mám ho od listopadu 2019, funguje doteď, žádný problém. Android auto v pohodě, akorát jsem nikdy nedostal šipky z navigace do maxidotu a na maxidotu nefunguje ani menu telefon (nechal jsem ho vypnout). Rádio, hands free a ostatní fungují na jedničku. Kdybych se ale rozhodoval příště, šel bych radši do originálního rádia (aspoň Bolero s carlinkem).
  13. beuticek

    Spojkovy pedál

    @maruten1707 jj, přesně to je to "pumpování", jak jsem to nazval. Možná jsem to blbě pojmenoval, ale byly to stejné příznaky, které popisuješ.
  14. beuticek

    Spojkovy pedál

    Šel až dolů a nešel zpátky. Po několika "pumpování" to pak šlo normálně. Zhoršilo se to s ochlazením a jednoho dne už jsem to nenapumpoval a musela přijet odtahovka.
×
×
  • Vytvořit nový...