Přejít na obsah

RUDIS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem RUDIS

  1. Zdravím potřeboval bych poradit mám Tourana a v něm přihřívač Webasto  1KO815065AF  na VCDS diag. mi vypisuje 1KO815071T . Neotevírá mi přívod nafty do spalovací komory. Předtím než jsem to změnil výběrem jednotky to šlo. Nemůžu najít kde jsem to změnil . Na výběr to nikde není- předtím mi to nabídlo  Zuheizer nebo Standhaizer. 

    Potřeboval bych poradit co nejdříve jak to přepsat - mám auto rozkuchané. Když budeš tak hodný poraď  liszok.r@seznam.cz

     

    DÍKY MOOOC

  2. Ahoj, když budeš jezdit rozumně ,tak tě auto opravdu přežije. Já osobně nezávodím ani se prudce nerozjíždím. Když potřebuji předjíždět, tak se nebojím. Když budeš slušně jezdit tak se po čipu mimo město dostaneš na 4,8 /100 km a nemusíš ani tak podřazovat. Před projetím ostřejší zatáčky nebo křižovatky jsem musel vždy řadit na 2 stupeň po čipu se to krásně rozjede i na 3. Spojka i vstřiky opravdu vydrží při rozumné jízdě !
  3. Ahoj , mám právě čipnuto 1,6 Tdi a můžu říci ,že mi přijde jako kdyby mi přidali konečně motor do auta. Chipnuto asi na 95Kw . Vše bez problému a hlavně levně . Mohu jen doporučit firmu ESO tuning p. ing. Esterku. Ví co dělá. Spotřeba šla dolů o 0,6 litrů a výkon nahoru. Konečně můžu i předjíždět !!!
×
×
  • Vytvořit nový...