Přejít na obsah

origosch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení origosch

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. origosch

    diag.zasuvka

    Vyřešil, ale ostatním neporadil. Staré Felicie mají čtyřpinovou zásuvku pod kapotou nad levým podběhem, jako poslední Favority se vstřikováním.
  2. Všechny Felicie, benzínové i naftové mají immobilizer mimo jednotku motoru, umístěna je pod palubkou nad levou nohou řidiče. Vedou k ní dva kabely, jeden je od transponderu (cívky) na spínačce, druhý je pro napájení a přenos dat. Pokud budeš měnit řídící jednotku motoru, zjisti si pin immobilizeru, protože bude potřeba udělat přizpůsobení. Ta "černá krabička" není orig. Škoda, to někdo přidal, přerušuje to přívod proudu do ECU, možná i do starteru a klidně to vyhoď.
  3. Je to tím, že potřebuje trochu přižhavit. Zapoj odpor cca 400 ohmů do červeného drátu od čidla teplotu a je po problému. Po odpojení čidla teploty bude žhavit i teplá, ale uloží se chyba v paměti řídící jednotky a tu bude nutno Vagem smazat.
  4. 1,9D je dobré řešení, motor, pokud se nezanedbávají výměny je prakticky nezničitelnej, znám člověka, který má 440 000km a pořád spolehlivě chrochtá. Já už mám čtvrtou, jezdí s tím převážně manželka po nákupech, s dětma do hudebky a za prací, spotřeba kolem 5,5l/100. Na co si dát pozor? Jestli není zkorodovaná víc, než je zdrávo, jestli nebyla havarovaná a neodborně opravená a jestli chytne na první otočení motoru. V současné době jdou s cenou dolu, protože stoupá cena nafty. A to je dobře, spousta lidí vidí vyšší povinné ručení, ale ten rozdíl s smázne po několika natankování. Jinak díly jsou dnes na tohle auto za hubičku (kompletní přední rameno pod 400)
  5. Přidej tento řádek: 6U,Skoda Felicia,01,03,15,25,41
  6. origosch

    Objem nádrže

    Copak katalyzátor, ale zničí se palivové čerpadlo n nádrži.
  7. Nevíte někdo, kde se dá koupit, nebo alespoň opznačení?
×
×
  • Vytvořit nový...