Přejít na obsah

martin špáta

Uživatel
  • Počet příspěvků

    97
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli martin špáta

  • Narozeniny 4.3.1991

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení martin špáta

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

10

Popularita

  1. Sice je vlákno starší, ale po 4 letech jsou moje dunlopy na vyhození. 3 pneu sjeté vnitřní strany až na plátno. Auto na zimních pneu do strany natáhne, ale na geometrii si zajedu.
  2. Právě jsem to zkoušel u svého climatroniku a na automat dám manuálně intenzitu ventilatoru na max a na středovém výdechu se proudění moc nemění. Když při automatu nastavím pouze foukání ze středového výdechu tak fouká silně.
  3. Je to auto po ročním operáku od škofinu tak si myslím že ne, ale jistotu nemám.
  4. Ahoj mám podobný problém se start stopem a hláškou vysoká spotřeba energie pro vozidlo. Auto jsem měl na servise kde byl udělaný test baterie s výsledkem v pořádku-dobít. Napětí baterie 12,1V . Doporučeno ať baterii dobíji. Koupil jsem nabíječku, baterii dobil a stále tam mám tu hlášku a start stop není funkční. Auto staré 2 roky.
  5. Dnes ráno jsem se nedostal do auta, klíč nic nehlásil, kessy ani dálkou auto otevřít nešlo. Baterie asi rok stará. Naštěstí jsem měl doma náhradní baterii cr 2025
  6. Ano stává se mi to taky. Jednou už jsem dělal reset radia, když mi přestalo fungovat hlasové ovládání. Stále občas zamrzne 1 za 2 měsíce.
  7. Platil jsem 2x něco málo přes 200. Po druhém seřízení říkali že to bylo nízko, ale že to seřizovali oni neřešili... stálo mě to sice 400 ale světla svítí jako vyměněná.
  8. Servis jsem měl včera po 60 tis. Km pouze olej, svíčky a brzdová kapalina. Předpokládaná cena 7500kč. Výsledná necelých 6tis. Stáří 2,5 roku. Podle let tam možná bude kontrola těsnosti cng, vzduchový filtr a výměna chladicí kapaliny.
  9. Měla by to být kamera highline ta má vodící čáry. https://www.automultimedia.cz/cz/shop/zpetne-parkovaci-kamery-14/5e5827566g-zpetna-kamera-octavia-3-highline/#prettyPhoto
  10. Na originální paměťové kartě mám mapy. Šlo mi o flash disk. Zjistil jsem že první paměťová karta kterou jsem používal a poté uklidil se už nedá používat. Nelze zformátovat jsou na ní písničky které smažu a pak se tam zase objeví, když tam neco přidám tak to zmizí. Otázka jestli je to náhoda, ale mám už 2 zničené flash disky a jednu 32gb značkovou kartu.
  11. Jen jsem jim řekl že i po posledním seřízení svítí nízko. Sice se divil, že se to seřizovalo posledně, ale podle mechanika dnes byly opravdu nízko.
  12. Dnes seřízeno v servisním centru Kosmonosy. Před rokem seřízení bez změny, ale dnes jsem si je nechal znovu zkontrolovat a svítí o mnoho lépe. První foto před seřízením, druhé po. 90 za úplné tmy se dá jet klidně jen na potkávací světla.
  13. Po seřízení v servise. Změna oproti stavu před seřízením žádná a za cca 200kč. Zítra jedu na roční prohlídku a přemýšlím zda má smysl to nechávat zase kontrolovat když je to jen na faktuře a při 90km/h se na potkávací světla pomalu nedá jezdit
  14. Podle popisu to bude přepínač na soukromé/služební jízdy.
×
×
  • Vytvořit nový...