Přejít na obsah

PUNZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení PUNZ

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Když bude mít někdo zájem, mohu podrobně vylíčit zkušenost, jak po dvouleté anabázi se zvýšenou spotřebou oleje a jeho dolévání každých 14 dní, došlo k výměně polomotoru v 90000 km bezplatně po záruce. Od té doby již nedolévám žádný olej během servisního intervalu. Asi někde soudruzi udělali chybu. Nyní mám najeto 140000km. Olej používám long life.
  2. PUNZ

    Koupě Octavie II

    O2 SCOUT 1,8 TSI - mám po dvou letech najeto 66 tis. km. Auto mám právě 7. den v servisu na záruční opravě z důvodu vysoké spotřeby oleje. Znamenalo to motor ven, vyměnit pístní kroužky, přitom vyměnili turbo - že se jim také nezdá a rozvodový řetěz. Na jaře jsem navíc absolvoval akci výměna napínáku. Olej to žralo již 2 měsíce po koupi, takže to stylem jízdy určitě nebylo. Další se uvidí, až to budu přebírat. Navíc, jak se nyní dozvídám, se o těchto závadách ví. Čekal jsem od motoru, který jezdí v AUDI (z hlediska spolehlivosti), trochu víc. Nicméně přes to všechno - svezení je to velmi příjemné.
  3. Díval jsem se na předchozí reakce ohledně zkušeností s provozem 1,8 TSI. Mám 2 roky SCOUT, najeto cca 63000 km. Průměrná roční spotřeba je okolo 8,1 l/100km. Je v tom spousta studených startů a pojezdů ve městě, jindy zase delší jízdy - tedy všehochuť. Nicméně auto s tímto motorem jsem si pořídil proto, abych se svezl a ne jenom dopravil. Takže ho v žádném případě nešetřím a rád se svezu celkem svižně.
  4. Dík za rychlou odpověď. Já se tam dneska díval a už jsem ty šrouby povoloval. Pak se mi to nějak nezdálo a zase jsem je utáhl. Spray mám doma, servis škoda 40km, takže je rozhodnuto. S rok starým autem kvůli takové ptákovině do servisu není třeba jezdit. Zítra to už zase bude vonět.
  5. Mám Scout II 1,8 TSI a chtěl bych vydezinfikovat ventilaci (klimatizaci). Může mi někdo poradit, kde je umístěný a jak vyndat pylový filtr, abych tam mohl vstříknout pěnu? Nerad bych kvůli tomu rozebíral celé auto. Na první pohled jsem ho prostě nenašel. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...