Přejít na obsah

Honza_ul

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Honza_ul

  1. Musim říct, že denska jsem měl štěstí s jardovou metodou. Jen lešenovou trubku jsem nemohl použít, protože bych si odřel blatník, tak jsem vzal za vděk zahnutou násadou od lopaty. Popojet s mírně povolenejma šroubama jsem zkusil a pomohlo to, ale jenom na předních kolech. Zadní se furt nechtěli hnout - taky jsem se dost bál jezdit s povolenejma šroubama jak blázen. Tak jen že příspěvek nezapadl ;-)
  2. Děkuji všem za rady! Pri jebližší příležitosti to budu reklamovat.
  3. To máš recht s tim topenim. Už jsem o tom taky premejslel. Kdyz totiz jezdim v lete a klima chladi skoro co to da, tak jsem ten problem jeste nezaznamenal. Zacnui s sebou asi vozit nejaky zaznamovy zarizeni, abych to mohl natocit, protoze jinak budu muset na garancku jet z jednoho konce Usti n/L na druhej prez Brno,a bych mu to mohl ukazat:-D Diky za pomoc, snad to daj do kupy.
  4. Tak ja to tedy zkusim pri pristi garancce vyreklamovat, ikdyz se mi moc neche, aby se mi v tom ti umelci zase stourali - prijde mi, ze kazdou opravu provazi dve nove zavady. Myslíš, že by to přehřejvání mohlo být spatnym laserem? To se mi totiz nejak nezda...ale ja tomu rozumim jak koza petzeli.
  5. Zdravím všechny! Prohledal jsem diskusi a nikde jsem podobne tema nenasel, tak me snad moderator nezlyncuje:-) Moje radio DANCE ve Fabii II (2008) neprosto bez problémů přehrává audio CD i mp3. Problém ale nastává na delších trasách, když se po několika hodinách poslochání mp3 z CD začně hudba zastavovat. Nejdřív jsem to měl za špatně vypálené CD, ale dělá to u všech možných cédéček vypálených na různých vypalovačkách a navíc se to stane vždycky jinde. Krom toho, že přestane hrát muzika, zastaví se i časomíra. Pak se to na pár sekund rozběhne a zas n a pár sekund zastaví a tak se to opakuje pořád, dokud se nenaštvu a nepustim si rádio. Když vyndám CD z mechaniky je úplně horké - člověk na zápisový straně skoro neudrží ruku. Měl jste s tím taky někdo problém, nebo jsem v tom sám? Pomohl by treba novej firmware, jestli existuje? Co si myslíte o reklamaci? Mám prodlouženou záruku, ale na jinym topicu jsem se docetl, ze podobny veci se dealerum moc resit nechce. Moc díky! Honza
  6. Honza_ul

    Fabia II RS

    Sorry za pitomou otazku a děkuji za pregnantní odpověď.
  7. Honza_ul

    Fabia II RS

    Nazdar! Nepátral jste nekdo po tom, jak je mozny, ze normalni dlouha Fabie ma po faceliftu zavazadelník 505l a RSko má pořád "jenom" 480l (oba udaje od Skodovky)? Docela by me zajimalo, jak při identických rozměrech kufru vyhrabali 25l navíc. Tak akorát mě napadá, jestli to u jednoho počítaj s tema bočníma přihrádkama a u druhýho bez nic, ale to se mi nejak nezdá...
  8. Tak problém se vyřešil víceméně sám - podobně, jako když se v zábavných pořadcech v TV postava uzdraví opětovným udeřením palicí do halvy, i kontrolka emisí zhasla stejně, jak se rozsvítila - hrabáním na sněhu v kopci. Nicméně auto jde stejně na garančku, tak to nechám pro sichr prohlédnout. Každopádně díky za rady.
  9. nj, jenze to ja nemam. myslel jsem, jestli s tim nema nekdo nejakou zkusenost, ze by to byl treba fakt jenom nesmysl. A jeste jsem se chtel zeptat - manual tvrdi, ze kdyz ta kontrolka sviti, ridici jednotka najede nejakej specialni rezim - v cem to spociva?
  10. Zdravím! Po výjezdu zasněženého kopce, kdy předníkola byla u Fabie II 1.9TDI neustále v prokluzu se rozsvítilo několik kontrloek (servo, ruční brzda, abs a emise). Po vypnutí motoru a opětovném nastartování zmyzely vsechny az na ty emise (tedy "Systém kontroly výfukových plynů"). Je to opravdu závada, nebo jenom nakej sotek v elektrice? Zrovna ted se mi nehodí, aby se mi v tom v servisu tejden vrtali. Moc díky za odpověď. Honza
×
×
  • Vytvořit nový...