Přejít na obsah

jek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. 1,6 74kW AKL r.v.98 najeto cca 180000km Na dálky (Slovensko Tatry ,Slovinsko nebo Rakousko Alpy) ,při tachometrových 140 dálnice a 100 silnice (když to jde), tak se pohybuji mezi 6,8 - 7,2 l Při dojíždění do práce cca 90 km při cestě po dálnici jsem na 7,8 - 8,0 l (podle počasí),ale při jízdě po okresce pod 7,0 l Ve městě to je prostě 10 a víc, u nás je to samej kopec,samá kolona ,řadíš pořád 2,3 samej rozjezd,tady jezděj za 5 l snad i babety .
  2. Zdravím, tak tuhle záludnost mi dělá Kokta taky,zrovna včera jsem ji dráždil přes dvacet minut a nic,pak za hodinu přišla moje polovička a hned na první pokus ji naškubla.A těch hloupejch poznámek co jsem si musel vyslechnout!!! Jinak se stane sem tam,že začne blikat imobilizér,ale většinou je druhý nanejvíš třetí pokus platný. Nemůžete dát někdo krátký návod na vložení PIN pro všechny případy. Díky.
  3. Taky tak nějak nechápu ten smysl jízdy celý rok se zapnutou klimou,obvzvláště v teplotách pod nulou. Můžeš nějak vysvětlit ten efekt,kromě zvýšené spotřeby?
  4. Jo jo,staré čidlo se musí vysekat ven a otvor po čidle dobře očistit,jinak ti tam nové řádně nesedne.
  5. jek

    Zadní sklo

    Jo na vrakáči tě to většinou nechaj vyříznout ze dveří,ale je to strašná práce a ještě to očistit,radši nový!!!
  6. jek

    Přední světla

    No co se dá dělat,ale je to velkej boj,je třeba hodně předělávat,či upravovat,nebo to tam sedne jak pr.... do kalhot.
  7. jek

    Zimní pneu

    Já jsem se po letech experimentů ustálil na DUNLOP SP Winter Sport 3D a můžu říct,že nejlíp chutnaj na ledu!!!
  8. jek

    Přední světla

    Nemáte někdo zkušenost s výměnou předních světel u typu 96-00 za čirý tip L&K. Vyplatí se to měnit nebo je lepší investovat třeba do Night Braker či něčeho podobného?
  9. jek

    Zadní sklo

    Zdraví všechny a hlásím se taky do klubu prasklých skel.Prave teď mi stojí moje Kokta (1,6 74kW SLX/ 1998) v servisu a měním již po druhé zadní sklo. To druhý jsem sebral na vrakovišti a samozřejmě taky s plastovýma lištama. Tak snad teď už naposledy a dobře! Poprvé mi to jeblo minulou zimu na dálnici a teď při cestě na lyže a za nádherného deště,jo prostě,když se daří tak se daří.
×
×
  • Vytvořit nový...