Přejít na obsah

Shotek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    134
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    319887718

Návštěvy profilu

1 680 zobrazení profilu

Oznámení Shotek

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Shotek

    Převodovka DSG

    Zdravím, chci koupit ojetou oktávku kombi rv.od 2007 TDI DSG (cca do 250tis,-). Máte nějaké tipy na co si dát pozor, nebo čemu se rozhodně vyvarovat? Mám na mysli typ motoru TDI apod. Vím, že o některých motorech 2.0TDI se mluvilo vesměs špatně, tak třeba jestli to jsou konkrétní typy. Co jsem tady tak četl, tak se vyhýbat motoru BKD. S čím počítat, když mají namotané přes 150tis km? Počítám,, že mě asi bude čekat výměna setrváku... Díky za rady.
  2. Shotek

    Chiptuning

    Tak jsem nakonec dal na rady z fóra a zajel si do Těšína za TDIfunem. Byl jsem mile překvapen individuálním přístupem k autu. Napřed první test, aby se zjistilo co je auto zač. Potom zjistil, že už mám na odchodu ventil N75 (už mám novej). Jen tak mimochodem mi opravil startování za tepla a okta teď chytá na brnk. Potom následovalo samotné "ladění" a ne jak jinde naliforvání softwaru a nazdar. Nakonec výkon skončil na 108kW, protože při větším už chudák nestíhala a kouřila. Jako poslední testování na dálnici Takže jsem odjel s pocitem, že mám opravdu odladěné TDI, odměřené na brzdě, opravené startování za tepla, diagnostiku motoru a ještě se slevou 20% Už mám koupené i nové tlakové hadičky od bruna, ale nějak se té výměny pořád bojím
  3. Můžu jenom potvrdit co píše TDIfun. Byl jsem u něj na chipu a jenom co to nastartoval, tak zakroutil hlavou, otevřel noťas a bylo po problému. Okta i když je teplá, tak teďka startuje krásně na brnk.
  4. Bohužel v mém případě opravdu vržou ty plynové vzpěry samotné. Zkoušel jsem to. Když na ty vzpěry nastříkám WD, tak to vrzání přestane. Bohužel účinek WD je cca na dvě otevření a zavření a pak už to zase vrže
  5. Zdravím, nevíte jestli se dá nějak zbavit šílenýho vrzání vzpěr pátých dveří u combi při otvírání a zavírání? Mám je tam sotva rok a drží pěkně. Zkoušel jsem vazelínu, pak silikon. Ale nic nepomáhá. Mám pocit, že je to tak na nový, ale tady na fóru jsou koumáci, tak za zeptání člověk nic nedá
  6. Mně to zase bouchá, když jedu cca 40km/h normálně po rovině po hladké silnici. Je to zvuk jako, když ve vzorku pneumatiky zůstane zaražený kámen. Všechny kola jsem prohlídl, nechal zkontrolovat v pneuservisu, ale těma to prý není. Je jedno jestli jedu na volnoběh nebo s rychlostí, apod. Prostě kolem 40 to klepe jako s kameněm ve vzorku. Mám před měsícem nové přední brzdové kotouče s destičkama. Je možný, že by to nějak dělaly ony? Už si bohužel nevzpomenu jestli to začalo dělat hnedka po výměně, ale to asi ne, to bych si toho všiml a hned se do servisu vrátil. Nemáte někdo nějaký typ co bych měl vyměnit? Edit: Dneska jsem ještě zjistil, že pokud mám vytočenej volant doleva a couvám, tak tam občasně něco křupne. Edit2: Včera jsem s oktou najel 1400km (německo)a ačkoliv mi v pneuservisu kola vyvažovali, tak mi vibruje při určitých rychlostech volant. Je možný, že to dělají pneumatiky? Tak za 2tis km už asi půjdou vyměnit (jsou už dost jeté). Nebo to dělá ta moje závada s tím křupáním?
  7. Shotek

    Chiptuning

    Právě bych nechtěl aby mi tam bez jakékoliv diagnostiky někdo nalil nějakej uni-soft a poslal domů. Takže bych radši upřednostnil někoho kdo se tomu autu opravdu podívá na zoubek. Jde o to, že pokud pojedu přes 200km někam za chipem, tak abych tam to auto nemusel nechávat a bylo to tak nějak na počkání.
  8. Shotek

    Chiptuning

    Zdravím, chci se poptat jestli někdo neznáte nebo nemáte zkušenosti s nějakou firmou v okolí Brna, která by mi chipla oktu. Nechci žádnej hardcore, ale nejlíp s brzdou, kde bych mohl vidět jak to ve výsledku dopadlo:) Díky za tipy.(neraďte abc tuning:) )
  9. Zdravím, mám v oktě combi rádio Alpine cde-9881rb, ve dveřích u-Dimension EL 5 Comp s mdf podložkama a vytlumením http://www.audioves.cz/u-Dimension/u-Dimension-EL-5-Comp_g2723.html Chtěl bych ještě vyměnit origo škodovácký repro co jsou vzadu. Mám rád basy. Myslíte, že by tam šly tyhle? http://www.audioves.cz/JBL/JBL-GTO6428_g4124.html Moc negoumu ty ohmy a nevím jestli nevadí, že má jen dva Díky za rady nebo případné typy, díky. 119 zobrazení a žádná odpověď....sakryš sakryš )
  10. Já mám oktu z německa a v době kdy jsem ji kupoval nebyla ani drahá ani levná, ale určitě v mnohem lepším stavu jak motorově, tak v interiéru než jaký jsem viděl u nás. Byla skoro 6let stará, ale interier byl jako by v tom nikdo nejezdil. Vůbec nic nebylo ošoupaný. A motor taky paráda. Aji bych věřil, že fakt měla najeto těch 110tis km co bylo na tachecu Zatím jsem najel přes 100tis km a dělám jenom údržbu, takže maximální spokojenost.
  11. Blbej dotaz. Ten interval kdy se vám na palubce rožne service oil je pevně nastavenej nebo se dá nějak měnit. Já jsem si nějak nepoznamenal, kdy jsem měnil naposled a teď mi to začalo blikat. Dal bych krk za to, že jsem nenajel víc jak 10tis km. Nevíte na kolik je ten interval nastavený? Octavia rv.2000 TDI Díky
  12. Zdravím, mám v oktě combi rádio Alpine cde-9881rb, ve dveřích u-Dimension EL 5 Comp s mdf podložkama a vytlumením http://www.audioves.cz/u-Dimension/u-Dimension-EL-5-Comp_g2723.html Chtěl bych ještě vyměnit origo škodovácký repro co jsou vzadu. Mám rád basy. Myslíte, že by tam šly tyhle? http://www.audioves.cz/JBL/JBL-GTO6428_g4124.html Moc negoumu ty ohmy a nevím jestli nevadí, že má jen dva Díky za rady nebo případné typy, díky.
  13. Shotek

    Stahovačka

    Mně praskla ta blbá kostka na zadní stahovačce při cestě na dovolenou do Chorvatska. Moje "skoro" tchýně měla potřebu pořád větrat, i přes zapnutou klimu. Naštěstí se okno zaseklo hned asi cenťák od vrchu a nešlo dolů, tak jsme nejezdili s otevřeným oknem. Asi 14 dní po výměně pravé praskla ta levá stahovačka, ale tam bylo bohužel okno uplně dole a známej mi prudce zavřel dveře a samo, že to prasklo. Teď už jen čekám až mi kleknou i ty přední, kde budu muset rozdrbat celý vytlumení dveří a už budu mít všechny stahovačky vyměněný a bude pokoj Teď mám hrůzu, když musím někde stahovat v zimě okno (parkovací automaty, apod.)
  14. Shotek

    kastlík na pití

    Můžete sem prosím hodit nějaký foto toho držáku na pití. Zajímalo by mě jak to vypadá a co do toho vleze. Ta povalující se flaška na zemi u mě v autě se mi moc nelíbí. Potřebuji něco do čeho bych mohl strčit nejlépe 1,5-litrovku. Díkec
  15. Tak válec vyměněný a efekt skoro žádnej, takže si zvykám na nový chování pedálu
×
×
  • Vytvořit nový...