Přejít na obsah

joos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení joos

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. joos

    Vrzání od kotoučů

    Mě tam právě nic nedrnčí. Jenom když jedeš a nebrzdíš je to jak když táhneš dvoukolák. Nedalo mi to a dneska jsem sundal kolo abych se na to pořádně podíval. Rozmontovaný jsem to celý neměl. ruční brzda se vrací v pohodě. kolo se trošku hůř otáčí a v jednom místě dřou desky o kotouč. Asi tam budou nečistoty ale raději bych to chtěl probrat. Stejně díky.
  2. Zdravím, prosím o radu ohledně vrzání zadních kotoučových brzd. Při jízdě bez brždění mi strašně vrže jeden kotouč a při brždění nebo mírném přitažení ruční brzdy vrzání přestane. Minulý týden mi upravovali nastavení ruční brzdy kdy se na zadním kotouči nevracel takovej ten bazmek. Mimo to mi oklepali rez která se dělala na okraji kotouče. Od té doby to začalo vrzat a vrže čím dál tím víc. Může to být způsobeno rezavým prachem který se dostal mezi kotouč a brzdové destičky? nebo to je problém někde jinde... Díky
  3. Díky za google nějak jsem to přehlídnul když jsem to hledal. Každopádne mi to podle popisu připadá že své vlastnosti ztratil (ale vypadá to že jenom ty které má dáky hydrouložení). Jinak by to mohlo být ok. Stejně to ale raději při vhodné příležitosti nechám vyměnit. Sichr je sichr. Díky za konzultaci.
  4. Ten olej v silentbloku určitě nějaký význam má ale nevím jak moc velkej. Silentlok je prostě kus gumy a tento má z nějakého důvodu v sobě ještě olej. Nechápu proč a jak moc je tam důležitej. Zajímá mě jestli když ten olej vyteče tak to ovlivní třeba jenom životnost nebo jestli je celej v řiti a můžu to rovnou nechat zase měnit nebo s tím ještě něco odjezdím. Díky
  5. Zdravím, mám dotaz na který mi zatím nikdo nedokázal odpovědět. Měnil jsem minulý týden silentbloky zadní nápravy a po nasazení z jednoho silentbloku začal téct olej. Jedná se o silentbloky s typem uložení - hydroložisko. Je nutné tento silentblok zase vyměnit nebo je možné s ním jezdit? Jaký má vůbec kapalina v tomto typu silentbloku význam? Díky za odpověď.
×
×
  • Vytvořit nový...