Přejít na obsah

cokapid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    192
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli cokapid

  • Narozeniny 18.2.1986

Návštěvy profilu

1 256 zobrazení profilu

Oznámení cokapid

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahojte kluci přispěju s jedním příspěvkem či dotazem. Děti se mě snažili udělat radost a chtěli umyt auto. Jneže: tam kde byly zbytky asfaltu atd. tak použily nějaký prostředek jako cif nebo něco podobného a samozřejmě teď na tom místě kde to bylo zůstaly fleky jakoby matné. Jedná se o stříbrnou metalúzui 9102 . Co na to zkusit to tempo pro metalické laky?Když autp přejedu leštěnkou matné fleky zmizí a je to ok ale jak leštěnka trochu zajde tak to vyskočí.
  2. Ahojte, rozhoduju se o zakoupení křídla a potřebuji pomoct. Nemáte někdo na autě křídlo JET od firmy Ellis tuning a nebo polo wrc pd firmy Stylla? fotky viz. přílohy. Pokud by jste někdo takové měli strašbě by mě pomohly fotky na vašem voze. Díky moc.
  3. Ahojte uvažuju nad výměnou kol z mé octavie z 16tek na 17tky. Proto se chci předběžně zeptat jakou můžou mít ohodnotu mé staré kola. Jedné se o kompletní kola BBS o rozměru 7,5jx16 Et myslim 38. 5x100 rozteč. Kola ve skvělém stavu, jen mírné škrábance od kamínků. Nikdy nebyly rovnané ani naražené.Mám je asi 2 roky. Na předu pneu 205/55r16 Semperit Sport lide jeté cca 2měsíce se vzorkem víc než 7mm, v zadu continental conti sport contact2 jeté asi druhou sezonu a mají 4mm. Zajímala by mě reálná cena a šance na prodej.První fotka kola při koupy , ostatní z provozu.
  4. Já myslím že je jinej , mám doma ten co říkáš a má dlouhou díru pro tlačítko a nepsují ani přesně ovladače.
  5. Ahojte tak si pomalu skládám nový interier z face ua můj šedivej. Chybí mě pár věcí a zajímá mě jestli se to vůbec vyrábělo popř. to někdo nemáte doma. Jedná se mě o středový rámeček kolem rádia ale pro vůz bez klimatizace a bez climatronicu. Nikde jej nemůžu sehnat. A potom ještě dvě věci , jak jsou krytky kolem zrcátek tak nemám elektrické ale ještě klasické manuální dělalo se to i po face? A poslední věc co mě chyní je pravá záslepka na střední díle paluvky jak jsou vypínače. Bývá tam tlačítko na otevírání nádrže ale já potřebuji záslepku.
  6. Ahojte, chci se zeptat kde se dá tento rámeček koupit na netu jsem nic nenašel jen na oct II a kolik asi stojí. Popř. bez něj tam neoriginál radio neodstanu že?
  7. OK díky kluci , mám to v autě na pár šroubků a celkem to sedí jak seženu vrch palubky zase to předělám,každopádně už teď z toho mám radost místo té šedé.
  8. Takže to mám teď nechat tak a je to v pořádku , jen jsem si říkal jestli jsem blbej a neumím to napasovat protože všude se píše že jsou naprosto stejné.
  9. Problém viz foto v tom že nepasjí držáky pod středním dílem , je to normální nějak se to upravuje?
  10. Super to řešit nebudu stejně z další výplaty dám i face vrch. Jen nechápu to uchycení toho středu jestli to má palubka face trošku jinak že mě nepasují všechny dírky? A teď ještě s tím rádiem , musím někde sehnat nějaký ten rámeček pod něj nebo to jde i bez něj? Popř. kde se kupuje přímo vě škoda auto?
  11. Ahojte, tak jsem včera měnil spodní díly palubní desky jako kastlíky a středový tunel. Zarazila mě jedna věc: levá strana sedí perfektně u ovládání světel, pravý kastlík taky jen se mě zdá trochu vytočený, někdo psal že se někde má vložit nějaká podložka pod něj? Ale co se týká toho středního dílu tak mě nepasují stejné díry pro šroubky jako u předface. Drží to asi na polovině je to v pořádku? Jedná se o octavii 97 vrch palubky šedý předface a spodek teď černý face. Druhou věcí je že mám teď díru dle foto mezi palubkou a středovým dílem to je také v pořádku?
  12. Tak jsem si pročetl Vaše diskuze abych to shrnul, mám tedy vůz 1,6 55Kw altík jen 70Ah , můžu tedy klidně baterii 74Ah ? Mám dva zesilovače a slabší prostě nestíhá. Časem bych dokoupil altík bude stačit 90Ah nebo to bude slabé? co poměřit než se rozhodnu?
  13. Ahojte chci se zeptat na značení tlumičů u octavie 1 , číslo je jasné to je 1J0 413 031 ale jaké dlaší označení S je údajně pro 1,6 55KW ale já dnes zjistil že mám na autě označení T , to by mělo být pro 1,9 TDi atd. Proto se prám jakej je v těchto tlumčích rozdíl? Jsou tužší třeba ?Bude snima auto výš?
  14. Ahojte, chci se zeptat jestli by nekdo mohl zmerit jak vysoko ma byt zadek u origo octavie 1 generace s motorem 1,6 55KW nejlepe od hrany zadního blatníku, zajímalo by mě jak moc mě to za ty roky sedlo a taky jak se měni zadni prruziny? Predek je me jasnej ale je treba i na zadek stahovaky nebo se jen povoli tlumic a je to venku?
  15. No asi jsem špatně napsal dusí, on se nedusí spíš na to prostě nemá ))) pokud jezdím sám v poho ale jan to naložím tak umírám. Každej koník navíc bude určo prima.
×
×
  • Vytvořit nový...