Přejít na obsah

Itali

Uživatel
  • Počet příspěvků

    47
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Itali

  • Narozeniny 19.4.1998

Kontaktní metody

  • ICQ
    229901249

Návštěvy profilu

1 300 zobrazení profilu

Oznámení Itali

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Čaute, tak se pochlubím i tu. Snažil jsem se to tu přečíst vše. Koupil jsem si Fabii II RS jako novátora. Mám najeto 53 000 a už je tam třetí motor. Vše na zaruku. Ale říkám si co až záruka skončí? )
  2. Myslím si že to uplná kravina , tempomat si budu nechávat dělat asi do 14. dní a jestli by to dělalo , tak to tomu co mě to bude dělat, omlátím o hlavu. Ale taky bych raději odpověd od někoho co ho již má
  3. Itali

    Z 1,2 HTP na 1,6?

    Takže ještě jednou Ti chci poděkovat že jsi mi asi po 5. odpověděl k tématu. A ano omlouvám se je mi 23 za nějaký měsíc , ale i tak to nesedí , podle Tvých výpočtů. Každopádně tyhle Tvé kecy na mě , mi můžeš psát soukromě ""takticky" zamlčoval lízačku " Tohle fakt nééé :D
  4. Už se těším na 29. května ,)

  5. Itali

    Z 1,2 HTP na 1,6?

    Ekkar_z_Bastlírny Ja tě žeruuuu Ty jsi jednička
  6. Itali

    Z 1,2 HTP na 1,6?

    drag84 - Děkuji , za názor k tématu .) Zajímalo mě jestli to jde a ted vím že nejde. A ono se tu začne rozebírat leasing Takže Díky.
  7. Itali

    Z 1,2 HTP na 1,6?

    Trochu nerozumím té "levé" Ale ano to máš pravdu , když je ještě škofinu , tak asi tohle nené možné i když turbo si myslím že by nebyl problém , ale také záleží , co všechno by se dělalo.
  8. Itali

    Z 1,2 HTP na 1,6?

    Hlavně tu ze mě nedělejte blbce Opravdu se jenom ptám , protože jsem člověk , který je schopný dát dohromady cca 100 000 , ale né 400 000 na nové auto. Koupil jsem si 1,2 SPORT jako osumnáctilety , je mi 23 a 1,2 mě přestává bavit , ted je tam chip a sportovní filtr je obědnaný , ale to je jen jako "pro dobrý pocit". Auto ještě rok budu splácet , takže prodej nemožná. A tak jsem si říkal že když jde z Fabie I vytáhnout 500Hp , samozdřejmě 1,9 .) , tak proč nezkusit 1,2 .) Ale jak to vidím nesmysl. A ano škodovka by nebyla nadšená .) Ještě mě ted napadlo , jednou jsem se bavil s kamarádem "automechanik" s velkýma uvozovkama a povídal mi že by se tam dalo přidat nějaké malé turbo. A dokonce mi to potvrdil i kamarád že se bavil s p. Jandou (CIMBU) že se opravdu něco takového děla/lo do Fabie I a myslím ten slabší objem , ale byl problém s tím že bylo málo místa v kastly. PS: Jsem lajk , tak mě omluvte Ital.
  9. Itali

    Bílá střecha

    Ty pruhy u toho comby mazec. Sice bych do toho nešel , ale u té Tvé barvy je to pěkné. Dej sem pak foto jak jsi se rozhodl .) Ital.
  10. Itali

    Barva na bubny

    Tak jsem si nechal nastříkat brzdy v autor. servisu. Po velkém smlouvání a ukecávání mě to vyšlo na 500,- což si myslím že za tu praci s tím a za barvu jsou náklady skoro nula nic. Jinak chtěl jsem bílou , ta mě byla zakázana z důvodu špinění , pak zelenou , ta nebyla , tak je červená iTAL.
  11. Itali

    Vzduchové filtry

    Chlapci , budu kupovat sport filtr na fabku II 1,2 HTP 51Kw. Našel jsem na netu jen KN , ale zde na foru jsem zjistil že existuje něco jako GREEN filtr. Na netu jsem ho též našel , ale né na Fabii II. Jaký je tam rozdíl? Díky moc Ital.
  12. Itali

    Z 1,2 HTP na 1,6?

    Zdravím Vás , asi možná stupidní otázka , ale dal by se vyměnit tento motor? 1,2 HTP 51 KW za 1,6? A kolik by stála přestavba.
  13. Itali

    Spotřeba

    Zdravím Vás , tak jsem dneska chipnul 1,2 HTP 51KW Fabia Sport. Když jsem stál na volnoběh ukazovalo mi to spotřebu 0,6 , teď po chipu mi to ukazuje 0,6 , pak to začne blikat na 0,5 a pak na 0,4 a tak to blíká pořád dokola. Co to znamená? Co si mám o tom myslet? Díky Ital.
×
×
  • Vytvořit nový...