Přejít na obsah

koluch80

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení koluch80

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak jsem zkoušel zapojit na prudko vyhřívání sedaček a sedačky hřály.Ale jakmile jsem to zapojil na vypínač, tak nejde ani jedna. Zkoušel jsem vyměnit i vypínače a nic. Jenom nevím jestli by nemohl být problem v relátku. Jelikož jsem nesehnal to co mám já.(mám jedno velké) a všude mi dávali dvě. Je v tom nějaký rozdíl kromě toho že jsou dvě?
  2. Taky by mě zajímalo jaké můžou být následky,kdyby jsem to napojil na tvrdo.Chci pouze odzkoušet zda fungují.Tak že by jsem to v autě neměl napojeno na stálo,ale pouze odzkoušet a potom zapojit tak jak by to mělo byt správně.Jo ještě by mě zajímalo kde najdu to tepelné čidlo. Díky za odpověď.
  3. koluch80

    Vibrace

    Tak jsem zkusil pohýbat s poloosami a ty drží jako beton,tak že nevím no nic budu muset udělat vylučovací metodu
  4. koluch80

    Vibrace

    Taky se musím přidat,neboť mam taky ten samý problém ,ale na OCTAVA COMBI 1.9TDI 96kw r.v.2003 Měl jsem podezření na zvlněné brzdové kotouč,ale poté co jsem je upnul do soustruhu a roztočil,tak jsem usoudil že to v kotoučích nebude.Tak teda dneska skusim pohýbat s tou poloosou.Nevíte kolik přibližne může stát ten kloub?
  5. Tak jsem včera vyměnil tu volnoběžku a je klid Dík za dobrý tip.
  6. To právě nevím .Říkal mi něco takového i kamoš.Pokud by to bylo ono je lepší koupi starsi alternator,nebo investovat do nové volnoběžky?
  7. Zdravím mam problém na octavii combi 2003 96kW.Jde mi od motoru divný zvuk.Měl jsem podezření na ventilátory od klimy.Jenže to jsem vyloučil po té co jsem je podložil a oddálil od plastu.Bohužel zvuk se stále nezměnil.Poté jsem si všiml že mi kmitá docela dost napínací kladka.Ale nezdá se mi že by byla špatná kladka,neboť když jsem ji chtěl oddělat od řemene,tak jsem měl co dělat.Po zajištění a sundáni řemene jsem zkoušel hýbat s kadkou,ale ta se mi zdá v pořádku.Nějak extra se nehýbe do stran(asi necelý 1 mm).Zkuste poradit.Díky
×
×
  • Vytvořit nový...