Přejít na obsah

Jany123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    79
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jany123

  1. Zdravím, měl bych dotaz, je to spíše průzkum. Lidi co máte u supa III 140kw motor (obyč, ne EVO) máte také nad cca 3000 otáček při zátěži jiný zvuk motoru? Takový rachtání jakoby. Nebo mám zas něco výjmečného? Díkes
  2. A když je auto v záruce, tak by to chtít zaplatit neměli přece ne ? Je možné, že tento problém je u každého auta co cuká ?
  3. Zdravím, mám tento problém také, cuka to už co jsem to koupil necelý rok staré najeto 29000km motor 2.0 TDI 110KW 4x4 rok 11/2017. Teď 63000km a furt to cuká skoro stejně. Také nejvíc při rozjezdu na dvojku a pak při ustálené jízdě na trojku, ostatní kvalty v poho, nebo ne tak citelné. V servisu jsem jim to říkal, ale jako na potvoru mi to při projížďce neudělalo aji jednou ?‍♂️ byl jsem tedy za blbce. Nevím jak jim to mám vysvetlit. Koukám že jste na to taky doposud nepřišli ?
  4. Zdravíčko, mám dotaz ohledně posilovače na octavii II fl (servotronic), měla by se mi měnit tuhost řízení v závislosti na rychlosti, ale nedělá to, jak se to prosím aktivuje přes diagnostiku ? 

     

    Děkuji. 

    1. škoda

      škoda

      Mám stejný problém.

  5. Jo pardon, Octavia II 103kW CFHC CR najeto 190 000. Slychavam to Ted občas hodně občas ne, spojka mi někdy při seslapnuti da takove menší klepnuti, jinak bez problémů. Zvuk je takový podobajíci se tření plechu a má tak sekundovy intervaly, po přidání plynu se to nepatrne zrychlý.
  6. Lidi mě to dělá to samé, a celkem mě toto vyděsilo mohlo by ti být aké ono ?
  7. Chlapci odborníci, mam jednu takovou chybu na autě, zrcátko u spolujezdce má funkci osvětlení nástupního prostoru a u řidiče nemá (asi výměna rozbiteho za nějaké levnější) a chci se zeptat co potřebuji za dily aby to tu funkci opet melo? Stači spodní část zrcátka nebo musím koupit celý?
  8. Setrvačník v cajku? Je to Velká masa matrose a ta když se rozvazi dela ti bordel. Homouse venkovního poznáš při zatáčení (jako by lupe) vnitřního Homouse musíš omrknout.
  9. Tak to bylo čerpadlo. KO přesuvnik, a to bylo před rokem repasovano, kuli tomu samému problému.
  10. Tak řemen se zdá v cajku, na ozubený řemen je to napnutý dostatečně.Dnes to pojede k chlapíkovi ,který se udajne snad vyzná ve V6kách, tak uvidíme
  11. Ono nedávno sem to mel napichnuty a hlásilo to tu chybu jehly. A občas to tenhle zvuk udělalo mezi 2a 3 kvaltem mezi otáčkami 1500 az 2000 po prerazeni zase ticho. Poslední dobou sem to začal slychat skoro pořád a už sem to začal řesit a ptát se. A dnes ráno asi hotovka ko. Čerpadlo je asi 30 000km po repasu vacky klepou lehce rozvody byly před týdnem v cajku (ale kdo ví jak ted). Ty byly taky dělaný je to tak 30 000km.
  12. Chlapci potřebuji akutne poradit, dnes se mi ráno rosvitilo ESP a motor dělal strasne zvuky, vůbec to nejelo, automat desne skubal a nechtěl řadit. A u výfuku strašný smrad . Odešel jenom řídící vstrik, nebo to muže byt i něco jinyho? Já už jsem s toho motoru na prášky. Auto mam 2.5 TDI V6 114Kw rok výroby je 2003. A je to automat.
  13. Nevím co by na balastu měnil 3 hodiny. Je hnedka pod světlem pricvaknuty na konektoru. Jinak zkoušel jsi Global vrakoviště? A ještě se zeptej tady 605180397. Je to vrakac u Litomyšle. Dnes tam jedu pro nějaký dily na předek a superb je prý zatím komplet, tak by to Mít mohli.
  14. Ridici vstrik KO. Neukazuje ti to na diagnostice chybu o zdvihu jehly?
  15. Je to zvláštní, někde musí být háček :-D
  16. Jany123

    Chiptuning

    Motorpower mohu jen doporučit. Nechal sem si u něj chipovat Octavii s tim, že mi to předchozí tuneři doje...., tak ze mi to padalo do nouzaku. Po odjezdu z prahy moje 81kw Octavie ukazovala na brzdě 105kw a 315Nm kroucak a jela jako blázen a za 5 litrů . Otec nechal chipovat yetiho který měl 170koni základ a dostalo se to na nějakých cca 230koni. Auto jezdí furt krasne a za hubičku . A pan z motorpoweru si nás jistě musí pamatovat, z jednoho prostého důvodu. Při testovací jízde s otcem si údajne cvrknul do trenek tim zděšením na křižovatce :D. Za me je ti člověk, co chipovat umi . Palec hore motorpoweru
  17. Nárazník dolů vůbec nemusí, muže se vydělat pouze světlo (4x torx) a 900 za cca půl hodky práce je celkem masáž
  18. http://auto.bazos.cz/inzerat/51246031/Skoda-Superb-125-kW-DSG-ALCANTRA.php Nejake divne ne? Za ty kilometry a rok tak málo peněz :-D
  19. Mě jelo čerpadlo uplne bez oleje asi 15km, než mě napadlo odkud muže ten zvuk byt a těžko to nešlo ;-). Nakonec mi vyrezlo řízení a prasklo gufero ;-)
  20. Nemůže byt třeba zaseknuty prepousteci ventil? Že by to tlakovalo do banky pořád?
  21. Jany123

    Hlučné servo

    Muže byt Špatný prepousteci ventil ;-)
  22. Mohou byt volne destičky ;-)
  23. Ten zvuk vypadá na nějaký ložisko v diferaku, z důvodu toho, že jak jsem po půl roce co ho mám zjistil ze majitele předemnou netušili ze má zvlášť komoru pro ojel, tudíž byl skoro na suchu (on totiž lehce tece kolem poloosy). A to právě mohlo načnout ložiska či ozubený kola, vnější homoklouby jsou nove, vnitřní nejspíš ne. Ale někdy se to hodně projeví při jízdě krokem (15-20km/h) to jsou nejhorší zvuky takový hucivo-lupací. Ale zase když pustim plyn tak je ticho.
  24. A jak je možné ze to zere min než když je to uplne v cajku?
  25. On ten Predvstrik udělat nepůjde když je v háji právě řídící vstrik a to je garda :\
×
×
  • Vytvořit nový...