Přejít na obsah

Aritma0266

Uživatel
  • Počet příspěvků

    90
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Aritma0266

  1. Kdysi mi na octě 1,9 TDI dělalo, že když jsem třeba dojížděl ke křižovatce na neutral a chtěl jsem zařadit dvojku, tak tam prostě nešla dát, resp jen přes hodně velké násilí, musel jsem několikrát vyšlápnout spojku a pak ta dvojka již zařadit šla. Auto bylo taky v záruce a v servisu mi řekli to stejné. Když jsem se začal rozčilovat a vzal je na projíždku kde jsem jim no ukázal, tak to teprve začali řešit. Nakonec rozebrali celou převodovku a závadu vyřešili. Už si nepamatuji co to bylo, ale cena co fakturovali škodovce bylo okolo 80.000.
  2. Tak před 3 týdny jsem měl stejné rozhodování. Karoq nebo Mazda CX30. Vyhrál to Karoq, hlavně kvůli velikosti kufru a míst vzadu. Jinak CX30 se mi líbíla o moc moc moc víc než Karoq. Ale praktičnost vyhrála.
  3. Bohužel ale tyto app z rsap.com nejsou kompatibilní s S4
  4. Zdravím, mám GSM III a teď nově Samsung Galaxy S4. Nemohu se ale s telefonem vůbec připojit, resp dojdu k zadání hesla, pak to navazuje spojení, ale potom vyskočí hláška "spojení se nezdařilo". S původním telefonem S2 bylo vše funční. Prosím poraďte! Děkuji.
  5. a kde to mohu vypnout??? nemohu v nastavení nic najít, mohu jen na horní liště deaktivovat režim vzd. sim, ale nic to nedělá, resp tel jakoby na chvíli zamrzne a ikona je tam stále
  6. Má čerstvá zkušenost se Samsung Galaxy S2 a GSM III (rSap). Dcerka si půjčila můj telefon na hraní a nějak se jí povedlo aktualizovat androdid z původní 2.3.5 na 4.0.4. (Ice cream sandwich). Se zděšením jsem na telefonu sledoval, jak aktualizace probíhá. Výsledek - telefon se prvně připojí, pak vše funguje jak má, ale má problémy se odpojit (telefon je jako připojená k HF a tak jsou všechny sítě nedostupné), někdy se korektně odpojí, ale na telefonu je zobrazen "režim vzdálené SIM karty" a s telefonem jde normálně volat (už to neukazuje sítě nedostupné), ale pak se zase zpětně nechce připojit k HF. Pak pomuže jen restart telefonu, ale korektně funguje zase jen chvíli, pak opět výše zmíněné problémy. Telefonní seznam jsem raději ani nezkoušel stahovat, abych si náhodou nevymazal ten co tam už je stažený. Zkusím počkat na verzi 4.1. (jelly beam), snad vyjde brzy. Jestli to nepomůže, zkusím tu aplikace z rsap.com. Z jakékoliv jiné rady budu vděčný.
  7. Zdravím, mám problém s Columbusem. Pořídit jsem si on-board kameru s napájením od pojistkové skříně. Od té doby, co tam mám tu kameru, tak mi velmi často navigace ukazuje úplně nesmyslnou polohu, resp navigace je připojená třeba jen k 1-2 satelitu (ale i k žádnému). Jak kameru vypnu, okamžitě se připojí další satelity (cca 6-8) a hned se navigace zpamatuje a ukazuje správnou polohu. Nevíte někdo čím to může být?? Díky Jirka
  8. a jaká je to verze ICS???
  9. Máte někdo s tímto programem zkušenosti. Taky mám Samsung Galaxy S2 a uvažuji a aktualizaci na ICS 4.0, ale bojím se jak to bude s tím programem fungovat. (mám GSM III)
  10. Zdravím, mám GSM III a telesom Samsung Galaxy S2. Chtěl bych si telefon aktualizovat na Android 4.0, ale v této verzi prý už telefon nepodporuje RSAP. Snad by pomohla nějaká aplikace z Android marketu. Máte někdo s tímo řešením, resp aplikacemi zkušenosti? Nebudete to dělat při připojení něaké problémy??? Díky za rady.
  11. Já si Columbus dokupovat a nechal jsem si ho pojistit. Pojišťovna chtěla vidět fakturu vč. montáže a všechno si to nejdřív nafotila.
  12. Ano, referenčí byl výkon na brzdě před úpravou
  13. Já si původně myslel že ten DPF filtr mám, ale TDIFun se kouknul a hned věděl že nemám. A za to jsem moc rád, podle mě je to pořádný nesmysl.
  14. Dle grafu byl výkon před chipem cca 110 PS (už jsem zapoměl přesné číslo), DPF nemám
  15. Uf, to se mi ulevilo. Spolupráce s TDIFun byla na jedničku s hvězdičkou.
×
×
  • Vytvořit nový...