Přejít na obsah

Tomas Krska

Uživatel
  • Počet příspěvků

    173
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tomas Krska

  1. Upřímnou soustrast, byla vymazlená taky si myslím že pujde na díly (nárazník, interier, volant, kola...) taky bych sledoval Sbazar a Bazos spol s Aukrem a Alegrem !!!!
  2. co já si pamatuju když jsem sháněl něco místo columbuse tak vím že na MF volant se to muselo v rádiu konfigurovat v nastavení ručně. vybrala se hlasitost a radio čekalo až zmáčkneš + hlasitost na volantu atd atd........ Co Prodejce ? ten neporadí? pokud ne doporučuji vrátit a koupit tohle: http://www.aliexpress.com/item/2012-Best-A8-Chipset-New-SKODA-VW-Car-DVD-GPS-Navigation-Bluetooth-Phone-Stereo-Radio-RDS/646650902.html http://www.aliexpress.com/item/8-inch-2-din-VW-Skoda-Octavia-Car-DVD-player-build-in-GPS-Bluetooth-Radio-Aux/890570899.html vyjdou levněji a s nákupem klidně pomůžu.
  3. http://i717.photobucket.com/albums/ww171/beautilicious-cosmetics/Skoda/OctaviaAirbag.jpg první se podívejte jak to vypadá když se aktivuje airbag :-) pochybuju že mi nálepka něco udělá
  4. tak bych šel možná po servisu. Projet okolí a parkoviště !!!
  5. rozhodně, první co mi řekl servisák když jsem mu říkal že mám xenony. Tak prej když přijdu k autu a xenony budou fuč tak rovnou cihlu do okna nebo dokuchat dveře kolem zámku jinak jsi bez plnění od pojištovny. To samé když najdeš svoje auto bez columbusu apod.
  6. co kamery v okolí? byli něaké? zabezpečení jsi měl jen tovární co? To mají ukredené raz dva, když se dají za pár korun koupit deaktivátory immo a univerzální klíče.
  7. Dnes jsem šel kolem parkoviště v ulici Teplická, a pánovi tam přes noc na Octavii II před FL vybrali xenony. Viděl jsem jen štítek na okně od policie, auto bez světel a pán chudák obvolával asi pojišťovnu. Jinak konektory vyseli z děr po světlech takže překvapivě něací odborníci. Ani jedno okénko nebylo zjevně poškozené a ani tak zámky. Nevím jak to hoši teda dokážou.
  8. Pánové zde je odkaz na loga do volantu a na litý kola nebo poklice škoda a předek a zadek, ale ty přední a zadní znaky stojej za hovno ty je lepší koupit origo. Cena je 500Kč
  9. Trochu to oživím, loga do volantu a na poklice se dají sehnat zde :-)
  10. já koupil pod palubovku GPS asi za 550Kč a chytám jen 5-7 satelitů ze cca 14. Kdybych kupoval znovu šel bych do ploutve na střechu ale tu s prutem. Na veletrhu aut v Brně měl stánek shop s 2DIN navi a náhražkami columbuse a taky tam měli speciál antény a říkal že prut žádná ploutev ani anténa v okně nanehradí, že je to prostě nejlepší. (prut je nejlepší pro příjem rádia)
  11. Pánové to si to tak brouzdám po Ebay a našel jsme Octavii RS Limited Edition těch 500 kusů :-) Angličan jí prodává :-) Nádhernej kousek ne? http://www.ebay.co.uk/itm/SKODA-OCTAVIA-VRS-CR-TDI-SPECIAL-LIMITED-EDITION-ABSOLUTELY-SUPERB-/321302249843?pt=Automobiles_UK&hash=item4acf1b4173
  12. Podle spz koukám že ji nemáš moc dlouho, letos kupovana? Květen?
  13. akorát před pár dny parkuju v letnanech u obchodního centra, vedle mě taky Octavia II v LaK a místo rádia jen díra v palubce, to se vždy pak ujistím že dělám dobře že ho nemám.
  14. Dost divný no, snad se najde, ale rozhodně koukej po bazarech a mozna neakej ten vrakáč, kde jinak by se dílu zbavovali že?
  15. Trochu jsem si pohrál s nápadem použít LED v mlhovkách jako denní svícení ale zároveň jsem chtěl zachovat klasické mlhovky protože často jezdím Praha - MB a mlhu mám takhle na podzim téměř každý den. Co na to říkáte? ještě to není hotové....
  16. Tak jsem dnes objednal ty Nokyan a trochu je zdražily, ale jak jsem to tu pročítal tak to za to stojí.
  17. baterku tam normálně nechej, pokud to nemáš někde kde je v lete 70° tak se tomu nic nestane. Já to mel napojené na 12V bat doma. na baterii pripojen adapter, ten byl zároven v GPS lokátoru, v lokátoru byla baterie. Když jsem sepnul lokátor nabíjel a fungoval. kdyz jsem bat odpojil uspalo se to a cekalo na volání nebo sms. normálne se to dobíjelo. zkousel jsem to na TK-102b
  18. chce to tam, dát baterku z nokie např 6230i a adapter normale nabije a navic baterka vydrzi dele oproti origo baterii.
  19. Příště bych ten viděl už se zvěřinovým gulášem a něaké to srnčí :-) se to k těm kombíkům bude hodit
  20. Za mě cesta zpět parádní :-) Moc pěkný sraz pánové
  21. :-) Paráda, další do konvoje z letňan :-)
×
×
  • Vytvořit nový...