Přejít na obsah

Marsonic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    82
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Marsonic

  1. Servis vyměnil jednu vzpěru, byla to levá. Jestli je ta pravá uvnitř jenom plynová, jak píše výše guest100, netuším.
  2. Byl jsem s tím na diagnostice a jedná se fakt o vadnou vzpěru. Budou objednávat jenom jednu, druhá asi OK. Mám combi z 1/2016, nevím, jaký vzpěry to má. Snad to bude jenom ta jedna, za 2 nové by se mi teda platit nechtělo.
  3. Po první obhlídce servisáka to můžou být vadné elektrické vzpěry. Více ukáže diagnostika. Tak jsem zvědavý. Prý se vzpěry musí měnit v páru a není to žádná láce. Tak uvidím, co je kaput a snad to ty vzpěry nebudou, to by mě jeblo...
  4. Ahoj, jak se ti to podařilo vyřešit? Mě se teď objevilo úplně to samé. Kufr se otevře jenom cca 10 cm a pak to třikrát zapípá a nic dalšího se neděje. Nezbývá než to zase dovřít ručně. Radši tedy kufr už neotvírám. Musí se s tím do servisu? Díky předem za odpověď. Marek
  5. Nesetkal se někdo s drnčením palubky na místě řidiče někde kolem přístrojového panelu? Dělá mi to jenom při 2.000 otáček, jakmile jsem pod nebo nad, tak nic nedrnčí. Zkoušel jsem různě vycpat spáru kolem přístrojů, ale nic nepomohlo. Jo, a drnčí to více, když je teplo. V zimě to drnčí méně.
  6. Zdravím, setkal jste se někdo s únikem oleje z přední rozvodovky? Při servisní prohlídce objevil technik orosení od oleje v místě spoje rozvodovky. Olej z toho vyloženě neteče, pod autem nemám žádný loužičky, je to jenom lehce na povrchu. Nemám fotku přímo z auta, ale je to někde v místě podle šipky. Podle technika v autorizovaným servisu to prý nejde rozdělat a přetěsnit, protože to je zalisovaný, a měla by se vyměnit celá rozvodovka. Setkal se s tím někdo? Jak jste to řešili?
  7. Mě se stalo něco podobného a bez varování. Jsou to taky dveře spolujezdce. Vzal jsem za kliku - auto bylo odemčené - a dveře nešly otevřít. Tak jsem vzal ještě jednou a to celkem normální silou a dopadlo to takhle: Klika vypadla ven a nejde s ní hnout. Dveře nejdou otevírat jinak než zevnitř. Zamykání a odemykání na senzor Kessy u té kliky normálně funguje.
  8. Měl jsem vzadu taky Sinus Live, typ si už nepamatuju, nebyly úplně nový, byly to ovály. Kabeláž jsem dodělával, natáhnul jsem odzadu reprákový kabely dopředu, schoval pod koberec nebo pod plasty a zapojil to do původního ISO konektoru do prázdných míst.

  9. Projdi fotky v tomhle threadu u mýho jména, tam to uvidíš. Přelakování se povedlo, trefil jsem na dobrý lidi, žádný amatéři. Auto už jsem prodal, ale co jsem ho měl jsem apk už neměl problém. Už je to 4 roky, co jsem to řešil, letí to...
  10. Já tenkrát volil přelakovat. Dveře se nesundavaly, šrouby zůstaly nepoškozeny. Měl jsem obavy, kdybych dveře měnil, že by si nemusely dobře sednouta dělaly by neplechu při dovírání. Proto vyhrálo přelakování.
  11. Marsonic

    Škoda MPV

    Má to být na bázi Touranu, takže bude spíš blíž k Octě než k Supovi.
  12. Marsonic

    Decentny tuning

    OII kombík, ta se taky povedla...
  13. Mám podobný problém. Dveře řidiče zamknu jedině zamáčknutím kolíku a otevřu je jedině zevnitř, takže do auta lezu dveřma spolujezdce... Sehnal jsem si jinou ŘJ centrálu co je v řidičových dveřích a to nepomohlo. Zkusíme proměřit všechny dráty, jinak už nevím, co s tím. V nejhorším se obrátím na autorizovanej servis a připravím si balík, protože bych čekal že mi vymění půlku dvěří za nový.
  14. Mám problém s tou černou krabičkou, co je přidělaná k motorku stahování okna. Snad je to jednotka k centrálu. Nefunguje mi zamykání dveří u řidiče, na dálku zamknu celý auto jenom tyhle jedny dveře se nezamknou. V jedný opravně dioagnostikovali závadu v týhle krabičce, je prý ale nerozebiratelná zak se nemohli podívat dovnitř. Máš tuhle krabičku? Jestli jo, jaká je cenovka?
  15. Nemyslíš spíš nárazníky? Pokud se budou měnit blatníky, tak jenom kvůli světlům a jenom lehce.
  16. Dej tam RS nárazník, na ty tuningový srágory-zadní lampy se vyprdni.
  17. Zadní sklo mi při lakování samozřejmě sundali. Nic neruplo, možná měli (nebo já) štěstí. Ale je vidět, že to jde. Tak good luck!
  18. Marsonic

    Superb II

    Cena by měla být na úrovni dnešní, možná o chlup níž! Tak se zatím spekuluje.
  19. Marsonic

    supersport

    Tenhle supersport neznám, ale jak se píše ve vypíchnutém tématu Volba Tlumičů, doporučuji Kayaba Excel G. Z vlastní zkušenosti jsou hodně dobré. Na origo se mi auto neskutečně houpalo a naklánělo, na těch Excel G se to hýbe o hodně a pořád je tam dobrý komfort. Auto hodně a příjemně ztvrdlo, přesto to moc nedrncá. Péra jsem nechal jaký tam byly.
  20. Já jsme bohužel (nebo možná po přečtění výše bohudík!) s reklamací neuspěl. Chybělo mi v servisce jedno razítko z garančky z autorizíoanýho servisu. Jezdím do kvalitního, co mi dává stejný materiál jako značkový, ale za jiný ceny. No tak jsem za to vyplázl 3litry, lakovaly celý 5.dveře znova. Bylo to na jaře pořád to vypadá dobře. Ty 3litry jsme určitě ušetřil na servisu, a to několkrát. Takže nakonec pořád dobrý.
  21. Marsonic

    Volba tlumicu

    Vstoupil jsem do klubu Kayaba Excel G! Mám je ode dneška na autě (OI Combi 1.9 TDI 66kW, 2003), jak předek, tak zadek a můžu jenom potvrdit, co se tu píše. Kupoval jsem přes autopet, došlo do 2 dnů. Oproti originálu jsou miliónový. Origo byly sice pořád dobrý (podle testu byly výborný, měly najeto 90tis km), ale vadila mi ta houpavost. Teď se auto chová úplně jinak, náklony malý, přitrdilo to, tvrdost na přejezdech je ale pořád přiměřená. Zároveň jsem jedním vrzem z letních 16" přezul na zimní 15" a i s těmi zimáky to jede líp než původní tlumiče na 16". Už se teda těšim na jaro až se svezu na Kayabech s letníma 16". Nemám tedy zatím porovnání stejný kola a změna tlumičů, ale už podle toho, že to na zimákách sedí líp a málo se houpe než dřív, to bude na letních malá motokára (přeháním).
  22. Marsonic

    Superb II

    1. fotky jsou zcela jistě upravené a to z důvodu, který jsem uvedl výše 2. Stejná anténa? Ale no tak - to mají pokaždé při testech používat jiné testovací náčiní? 3. Napadlo tě, že fotograf může mít třeba dobrý výhled na konkrétní místo na Eřře (test. okruh VW) a proto jsou ty auta vždy v podobné poloze? Zkus nad tím pouvažovat... Třeba to bude fakt stejný fotograf, ale že by se vždycky trefil do stejný pozice auta v zatáčce? Ten stín u A3 je nějak moc podle pravítka... Na druhou stranu jsem takovou fotku viděl jenom u aut koncernu VW.
  23. Marsonic

    Superb II

    No mrkněte na ty fotky pohromadě, příjdou někomu reálné? Je tam nějak moc náhod, třeba ta druhá dlouhá anténa u Golfu a Superbu... Vsadil bych se, že jsou to retuše jednoho a toho samého umělce. Ale je dost možnýá, že to dělal podle poznatků lidí, co mají dobré zdroje a info.
  24. Marsonic

    Superb II

    ... a nakonec ten samý Sup, tentokráte z archivu AZ:
  25. Marsonic

    Superb II

    .. a tenhle Golf VI. Tyhle fotky jsou si s tím Supem nějak moc podobné, že byměl fotograf vždycky štěstí na polohu auta?
×
×
  • Vytvořit nový...