Přejít na obsah

x.zavodnik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem x.zavodnik

  1. Zdravím, nenajde se někdo z Liberce či okolí, kdo má nové mapy na Columbuse? Jedu koncem příštího týdne pryč a mám tam mapy cca. z roku 2007. Připadně diky za informace.
  2. maká jak šroub..

  3. Mag.., jeden, každej nemá v autě 2,5 litr, aby předjel kamion za 1,5s. Souhlas usekat ruce...
  4. Zkus Cosbyho či Alešio. Myslím, že to alespoň dělají, ale nevím zda jsou z Prahy.... Případně se omlouvám za reklamu... EDIT: ještě to dělá honza72 , ale to je M.B.
  5. Jo tak ty chceš koupit "Bublinu" . Nu já udělal to samé. Zatím spokojenost, ale nikdy nevíš. Prej tyhle motory žerou hodně olej a odchází turbo, ale má to 6 kvalt což na dálky je docela dobrý. Já ji mám asi 3 mesíce a zatím snad v pohodě. Jen tam lej pořádný olej a ne žádný Longlife
  6. Určitě by to chtělo přidat rok výroby, kolikátý majitel jsi, ale také kolik to má naběháno....
  7. Tak přidám také svoji zkušenost. Koupil jsem O2 z operativního leasingu. Z jedné nejmenované firmy, která je dodává jednomu nejmenovanému mobilnímu operátoru. Zkušenosti jsou asi takové: 1) auto připravené tak jak bylo ve výrobě - žádné vybrakované o hliníková kola a tak, 2) leasingová společnost naprostá spokojenost - smlouva v pohodě, lidé v klidu, prohlídka a testovací jízda, záruka na skryté vady, 3) nechal jsem si otestovat VIN (servis) zda vozidlo nebylo bourané či se tam něco nevyměňovalo a vše v pořádku, 4) předchozí "řidič" zanechal v přihrádce vizitku, tak jsem mu zavolal a ten si auto pochvaloval, prý pokud by nedostal nové tak by si tohle nechal pro rodinu. To jsou mé zkušenosti s operativním leasingem, ale jak vždy doporučuji pořádně si vše připravit (kontrolu vozidla, kontrola VIN, kompletnost auta a tak).
×
×
  • Vytvořit nový...