Přejít na obsah

Vikloush

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Vikloush

  1. vidím kam Wittmann směřuje a podle toho bych to teda viděl na termostat.. pokud na místě hřeje a po cestě to spadne, tak je pravděpodobně trvale otevřenej. Zkontroluj si to
  2. tak nějakej kilometr snad taky jsi schopnej si dojet a pokud to chceš kvalitně, tak budeš muset něco obětovat. Já jsem od Znojma a nebyl jsem línej si zajet do Prahy do Dieselpower a nelituju. Naladí co je třeba a brzdu mají taky (i pro 4x4) takže to asi odpovídá Tvým požadavkům. Zavolej si tam a domluv se co a jak. www.dieselpower.cz
  3. no ptal ses kde Ti poradí a za radu si např. po telefonu teda asi moc účtovat nebudou...
  4. jestli jsi z Prahy, tak se obrať na dieselpower.cz tam ti určitě dobře poradí..
  5. jejda, chybička se vloudila, měl tam být tento http://forum.skodahome.cz/topic/67344-mikrospínač-zámku/ je tam i přímo o výměně toho mikrospínače, takže mrkni a uvidíš návod :-)
  6. Jak vyměnit mikrospínač tuším asi víš, ale i tak je v tomto tématu o tom hodně a třeba by stačilo i jen propájet případné studeňáky na zámku a pomohlo by to.. mrkni a prostuduj si to http://forum.skodahome.cz/topic/112245-občas-nefunguje-vnitřní-osvětlení někde je tam i jak se dají vagem zkontrolovat ty spínače. Pokud to není tam, ještě mrkni sem http://forum.skodahome.cz/topic/112245-občas-nefunguje-vnitřní-osvětlení tady je přímo téma o chybě 00953. (tam je myslím pro změnu studeňák přímo v komfortce, nebo chyba na relátku v ní) mrkni na tyto dva odkazy, mohlo by Ti to pomoct..
  7. Podle toho popisu "Kdyz necham otevrene jakekoliv jine dvere nez ridicovi a nemam klic v zapalovani, tak se mi okta po cca 30s sama uzamkne, coz mi celkem vadi." máš prostě na minimálně jedněch dveřích (ale nejspíš na všech třech ostatních) právě ten mikrospínač co je na té dvojlince špatný - auto nepozná, žes otevřel dveře. Jinak by zhaslo stropní světlo a nezamklo by se Ti auto. Pokud máš VAG, můžeš si jednotlivý stavy tohoto mikrospínače zkontrolovat tam, bez rozebírání zámku nebo dveří. Zkus zkontrolovat i ty ostatní zámky prostě.
  8. Já mám spotřebu na O1 combi 1,9TDI-PD 74kW 4x4 5,6-5,8l (v létě o kousek míň), jezdím ale převážně delší trasy..
  9. člověče, mikl, já měl tu z Passata v ruce, zkoušel jsem ji tam teda jen tak přiložit z venku, ale oproti škodovácký byla daleko větší a nevěděl jsem co s tím, takže tam mám stále origo.. Jak jsi tam tu pašíkovou dostal? U ní je fajn, že má trvale zapnuto/vypnuta a na impulz od otevřených dveří.. Dík za radu :-)
  10. Vikloush

    2,5 g vs 3g

    Tak to bohužel budeš potřebovat buď všecko 2,5g nebo všecko 3g, kombinace nejde.. Sežeň si stahovačky s motorkama a mozkama 3g, komfortku pokud chápu 3g máš (ale bez podpory toho stahování oken). Kabely jsou stejné, jen se to pak musí přepinovat v komfortce, když tam máš svazek z 2,5g. Spíš by ti o tom dokázali líp popovídat elektrikáři (Vaša).
  11. Jen dotáhnout jeden drát na podsvit a předělat konektor na tu lampičku (nebo udělat redukci ze starýho na novej) :-)
  12. Pepa007: Já to vím, neboj :-) tím jsem jen chtěl napsat, že pokud si to tam namontuje, ať s tím počítá, je to nutný zlo, když vyhodí tu chcípací klapku náhradou za tu trubku. Wojnar: Ano, se chcípací klapkou je to daleko komfortnější, souhlasím, bez ní tím vše víc trpí, taky souhlasím, nicméně i bez ní to lze, to jsem tím chtěl říct. Pokud cheš, aby nic netrpělo, nestartuj, nejezdi :-) Ideálně zaslepit jen EGR jak píše Morris_3nec, nebude se zanášet sání, naopak zas vypouštíš do vzduchu tuším víc NOx, ale to je zas věc ekologie a emisí.
  13. Kamarád to má na autě a auto bez toho taky umí chcípnout, akorát říkal, že se docela otřese motor, ale jde to i bez tý klapky.
  14. relé č.192 je pro cyklovač stěračů, to ti s volantem asi nepomůže..
  15. Vikloush

    Chlazení brzd

    Pánové, nebo se domluvte s Laďasem http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=65554&start=0, on nějaký díly má (kdyžtak se ho zeptej), např ty 288 jsem od něj kupoval komplet s těhlicema a za desítku to určo nebylo :-)
  16. Kajman, mohl bys sem hodit nějaký schémátko jak to zapojit jak to máš ty, aby to fungovalo jak má a hodnotu odporu a nějakej návod pro "blbce"? Určitě se to bude hodit víc lidem.. Dík
  17. Ahoj, já hadičky kupoval od uživatele Dukes a bez problému, můžeš teda zkusit kontaktovat jeho. Kolik toho tam padne nevím, ale přišlo mi toho poštou akorát (ještě kousek zbylo) takže se toho neboj :-)
  18. Tak na to mrkej, ale pořádně, abys nevytočil ten výpustnej, ale opravdu kontrolní a nalévací, co je z boku a ne zespoda jak píšeš. Ale na druhou stranu bys taky zjistil, jestli tam ten olej je :-)
  19. RadaR08: u Tebe bych to viděl na špatnej termostat, když se Ti to zahřeje na místě a ne za jízdy, kdy se motor chladí jízdou sám.. ale počkej co Ti poradí místní odborníci, já jsem jen laik :-) Podle mě je čidlo teploty v pořádku
  20. Ještě máš možnost si na otevřených dveřích šroubovákem (nebo vpodstatě čímkoliv) zavřít zámek a zhasne Ti všecko (auto si bude myslet, že máš zavřeno a pozhasíná), akorát si pak před zavřením dveří ten zámek nezapomeň zas otevřít (zatáhnout zevnitř za kličku, nebo na kufru tou malou páčkou u zámku)
  21. zdravím, delší dobu mě už taky trápí ABS, mám taky O1 4x4 TDI. Ze začátku se mi občas rozsvítila kontrolka ABS, ale bylo jedno jestli je zima, vlhko.. prostě jak se tomu chtělo. Při vypnutí klíčku a znovu nastartování už kontrolka nesvítila, někdy pak dalších 1000km nic, pak při další jízdě třeba po 50km svítí zas.. a dělá mi to tak pořád, akorát už teda spíš při každý jízdě. Diagnostika prvně ukazovala sporadickou chybu, to mi řekli že mám počkat dokud to něco nevypíše. Nedávno uázala chybu ve snímači podélného zrychlení, tak jsem se zaradoval, nechal snímač vyměnit, nastavit a... ABS svítí zas, opět náhodně a opět s výpisem na chybu ve snímači podélného zrychlení.. tato chyba akorát nezůstane v paměti, ale lze ji vyčíst jen pokud svítí kontrolka ABS.. Neměl by někdo nějakej tip co s tím a jak to vyřešit?? Chybu na čidlo ABS mi to nikdy nenapsalo Díky za radu
×
×
  • Vytvořit nový...