Přejít na obsah

H.onza

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení H.onza

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny jako všichni tady jsem se rozhodl, že si předělám předek své O2 na facelift, už mám všechno potřebný pokoupený a zrovna se mi lakují díly. Jen jsem ještě zjistil, že je potřeba vyměnit "patici" co jde na přední světla. Hledal jsem to po různých obchodech ale nikde to nemůžu najít. Nevíte někdo, kde bych to mohl koupit případně alespoň číslo dílu. Děkuju Honza.
  2. Děkuju. Modelovy rok je to 2008. A pokud jsem dobre procetl ten odkaz, tak pri 120 tis.
  3. Zdravím kolegové, mám O2, 2.0 TDI DSG a potřeboval bych vědět při kolika kilometrech se u tohoto motoru mění rozvody? 120 nebo 150 tisíc? Děkuju.
  4. Jo jo to samozrejme vim, jenze kdyz jsem se dival do sekce exterier a videl jsem jak se tam „rychle” diskutuje... Potreboval jsem to vedet co nejdriv. Ale i kdyz to sem nepatrilo tak diky za odpoved.
  5. Zdravim potreboval bych jednu urgenti radu, jde vymenit kapota z OII na OII fl. a naopak?
  6. Zdravím všechny, možná to sem úplně nepatří ale mám dotaz. Mám O2, 2.0TDI DSG a úplná spokojenost, jen se mi ten na palubce rozsvítila kontrolka Systém kontroly výfukových plynů, v manuálu jsem se dočetl ž ebych měl zajed rovnou do servisu. Máte s tím někdo zkušenosti? Jde to vyřešit nějak jinak? A můžu s tím dál jezdit? Děkuju.
  7. H.onza

    Převodovka DSG

    Zdravim všechny kteři maji Škodarnu s DSG, ja uz mam druhou a nemuzu si tuhle prevodovku vynachvalit. Měl bych jeden ditaz potřeboval bych vyměnit olej v převodovce a taky vyměnit rozvody... Je jedno v jakem to udelam poradi nebo je treba lepsi nejdriv udelat rozvody?
  8. Čau kolegové měl bych dotazek mám OII 2.0 TDI DSG a při nehodě se mi ulomilo čidlo na kompresotu klimatizace, nemáte s tim někdo zkušenosti jestli se da to samoté čidlo koupit?
  9. Zabezpečení měla standardní s fabriky a ukradli mi jí v Rosicích u Brna a na fotkách musím ještě zapracovat.
  10. Tak jsem myslel, že to do těchto témat nebudu nikdy psát ale bohužel... V noci z 20 na 21.07.2011 mi ukradli moji Škodu Octavii II, Hatschback, šedá metal. 1.9 TDI, DSG, r.v. 2006 měla najeto 127000. Na plastovém narazníku na pravé straně (u spolujezdce) byly viditelné škrábance až na základní bílou barvu. Byla obutá do letních pneumatik 205/55/16 Bridgestone Turanza Ecopia, rok staré. Lité disky uprostřed znak Audi, po obvodu otvory ve stavu půl měsíce, stříbrná barva. Auto mělo na všech dílech karoserie podélné škrábance. RZ vozidla 7B03081, VIN: TMBCS61ZX62272396 Kdyby jste měl někdo nějaký info možno poslat na e-mail Brconek@seznam.cz, v případě nálezu určitě zaplatím nálezné.
×
×
  • Vytvořit nový...