Přejít na obsah

Rocky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    461
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Rocky

  • Narozeniny 8.6.1975

Kontaktní metody

  • ICQ
    338480414

Návštěvy profilu

1 814 zobrazení profilu

Oznámení Rocky

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tak to mi nedělá problém vůbec. Snad pokaždé vyjedu plyn uplně do sucha. Okamžitě se samo přepne na benzín a po natankování lpg se opět přepne na lpg a šlape jako hodiny...
  2. Zdravím, nevím čím to je, ale stává se mi když jedu v děšti, mlze nebo mrazu asi 50km po dálnici a pak musím třeba přibrzdit před překážkou brzdy vůbec nebrzdí. Až po několikátém prošlápnutí pedálu začnou opět brzdit. Jako by kotouče chytli nějaký povlak nebo něco z té vlhkosti z počasí. Při jasném počasí to nedělá. Nevíte čím to může být nebo nestalo se to už někomu?
  3. Rocky

    Přední ramena

    http://www.asd.cz/nahradni-dily/kompletni-...-vw-audi-skoda/ taky good price...
  4. Rocky

    Komplet brzdy

    Tak píšu ohledně brzd po dlouhé době. Mám najeto na předních kotoučích Zimmermenn a deskách Ferodo 123 000km a pořád jsou v poho. Jěště je tam tak 4mm. Ale už při brždění to teď začalo házet tak je asi už brzy vyměním. Jinak jsem spokojen.
  5. Rocky

    trapas

    Horší by bylo umýt, zaplatit a nenatankovat
  6. Tak nám jde cena LPG zase dolů. Teď už se dá koupit za 12.60kč/l. Stará ves u Ostravy. Jak to vypadá u vás? Jsem zvědavý jak dlouho to vydrží.
  7. Rocky

    LPG na 2.0 MPI

    Chlapi, za kolik je u vás LPG. Tady u Ostravy 14,70kč/l. To jde
  8. Rocky

    Komplet brzdy

    Tak zatím najeto na předních kotoučích Zimmerman a deskách Ferodo 94 700km. Brzdí zatím super Po městě spíš brzdím motorem, ale někdy zase dávám pořádně zatopit. Zadní zatím 85 000km.
  9. jěště není ani pátek a vy už chcete jet do Futura
×
×
  • Vytvořit nový...